Şimdi Ara

2005 connect (75) lik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkafaslar merhaba 2005 model 224.000 km de sag arka camurlugu boyali geri kalaninda boya ve degisen olmayan connect alinip aile arabasi olarak kullanilir mi. Fiyata 27.000 yazmişlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle alınmaz o fiyata bence.Hem motor 75 lik,hem 224 binde hem de 2005 model.Connect aile aracı olarak kullanılmaya pek müsait bir araç değil,konforu iyi değil çünkü.75 lik motorda ancak yeterli düzeyde gider,pek güldürmez.İmkan varsa biraz daha koyup Caddy bakmakta fayda var.

• Onun yerine komple boyalı 2010 sonrası 150-200 bin arası alsanız o aile aracı olur. 2005 connectten aile arabasi olmaz. (2011 silver connectimiz var)

• Ticari arabaları aile arabası olarak kullanan tek milletiz galiba...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 75lik connect hiç gitmiyor. Baska minivan bakın. ayrıca fiyat yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağır bir arac ben 110 luk kullandım
    İyiydi ama 75 lik bence cok hantal kalır o ağır araca
    Hayal edemiyorum uzun yolda ....

• Bakmayın buradakilere.Mercedes E Class bile 2002 yılına kadar 75 ps dizel sunuyordu.

75 Ps performans beklentisi olmayana yeter.Ben 90 ps yıkık olanı alacağıma temiz 75 ps olanı alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize tesekkur ederim araci satin almadim a4 octavia ile devam

• Alaydin bence bedava dag abyir gitsen tik demez saglamdir abdye cok satildi burdan
  • Güncel kasadan önceki connectler tam traktör ne konfor var ne bişey tam köylü arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: UZMAN JANDARMA´

Hepinize tesekkur ederim araci satin almadim a4 octavia ile devam
    a4 ve octavia da kullanıyorsun ve connect ile de yük taşıyacaksın herhal neyse burası senin bileceğin iş.

2007 civarlarına kadar 75 hp connectler tddi motor ile gelmiş, common rail olmadığından ne versen yakan motor sanırım daha önce bakmıştım internete. Daha sonra tdci oluyor fakat güç ve tork aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Haziran 2019; 22:28:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.