Şimdi Ara

2005 klimali cd calarli 11500e.. alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 klimali cd calarli kalos 11500e.. tek hy. 1,2 8v. 80beygir.

85000de.
    araci gordum temiz. gostermeyi planliyorum cumartesi ustama..

ne dersiniz?
    fiyata gore iyi dedim.
    alip bir yil kadar kullanip yaklasik alinan fiyata satilip daha sonra buyuk bir araba almayi dusunuyorum..

kredi cekmeden alabilecegim maxiumu 13milyar olan baska araba varmidir yakinlarda?

• 8 V o araç taş çatlasa 60 hb'dir 3 senede çok km yapmış ! genç ama yorgun bir araç almak istiyorsan hiç düşünme nasılsa aracın son sahibi olacaksın Bu arada o araç şehir içi 10 litreden az benzin yakmaz hatta 11'ide zorlar bunuda hesaba al her türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader83

8 V o araç taş çatlasa 60 hb'dir 3 senede çok km yapmış ! genç ama yorgun bir araç almak istiyorsan hiç düşünme nasılsa aracın son sahibi olacaksın Bu arada o araç şehir içi 10 litreden az benzin yakmaz hatta 11'ide zorlar bunuda hesaba al her türlü

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ???Müneccimlik var galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: trader83

8 V o araç taş çatlasa 60 hb'dir 3 senede çok km yapmış ! genç ama yorgun bir araç almak istiyorsan hiç düşünme nasılsa aracın son sahibi olacaksın Bu arada o araç şehir içi 10 litreden az benzin yakmaz hatta 11'ide zorlar bunuda hesaba al her türlü

Güzel kardeşim oku hele bi.

Hangi 2005 model 1 senelik kullanımla elde kalır? Bu araba 1 sene sonra her galeride, her türlü takasa girer.

Elden de sabırlı olunduğu takdirde çıkarılır, gayet de güzel alıcısına satılır.

10 litre yakarmış 60 beygirmiş, kaç kere bindin, kaç kere kullandın da böyle yorumlar yapıyosun.

He ben olsam 13 bin lira da param olsa aynı km'de 2-3 yaş daha yaşlı, daha güven veren piyasası olan bir araç bakardım, misal accent.

• Servise götür bir de sanayide ustaya götür söylenenleri ölç biç tart ona göre yolunu çiz.
  • alınır chevrolet iyi bir markadır.
    fakat piyasası olmadığı doğrudur.
  • peki 2005 klima tek ty 1.2 8v 80000 de olan kalos (11500e) mi yoksa 2004model 4hy 1.4 16v full olan 58000olan kalos mu? (13000 ama 60000agir bakimi ben yaptiracagim.)
  • bu yaz kuzenime kasko vermisti kiralik bir tane..

185000 deydi, klimasi guzel sogutuyor ki iskenderun 45 dereceydi, sehirici 250 bin civari yakiyordu(klimali)

motor 1.2 8v ama canliydi yani bayik bir araba degil. ben olsam temizse alirim, eski arabaya bulasma derim birde o butceyle albea ve paliolara bak ayni asagi yukari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 10 Ocak 2009; 1:19:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.