Bildirim
2005 MODEL ASTRA (BI YORUM LTFEN)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
FİYAT GÜZEL VURU ÇIKIGI YOKSA İYİ BENDE 2001ASTRA ELEGANCE VARDI 14500KM DE 3AY ÖNCE 21MİLYARA SATTIM:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 17 Ocak 2007; 19:06:08 > -
yeni kasa mı classic mi?
donanım seviyesi nedir? -
astra classic olmalı, yeni kasalar o kadar ucuz olamaz...
iyi gibi fiyat, hayırlı olsun.. -
2005 astra classıc için biraz pahalı geldi bana bende araştırıyorum çünkü sıfırı(hb) 25 küsur zaten 2005 classıce bu para verilmez donanımlıdır muhakkak -
quote:
Orjinalden alıntı: ergin967
2005 astra classıc için biraz pahalı geldi bana bende araştırıyorum çünkü sıfırı(hb) 25 küsur zaten 2005 classıce bu para verilmez donanımlıdır muhakkak
SENİN 25DEDİĞİN 1.4MOTOR -
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
quote:
Orjinalden alıntı: ergin967
2005 astra classıc için biraz pahalı geldi bana bende araştırıyorum çünkü sıfırı(hb) 25 küsur zaten 2005 classıce bu para verilmez donanımlıdır muhakkak
SENİN 25DEDİĞİN 1.4MOTOR
1.6 olduğu da söylenmemiş ki... -
ODA DOGRUAMA 1.6DIR BENCE -
arkadaşlar bilmiyorum ama 22.500 2005 classıce vermektense ikibuçuk daha verip sıfır 1.4 16v hb almak daha iyi olmazmıydı? yada 2002 biraz araştırmayla 2003 full elegance daha iyi olurdu enazından satarkende. -
2500 ytl çok büyük bir fark değil bence de ama arabanın özelliklerini bilmek lazım, yanlış yorum yapmamak için...
Sonuçta almış, güle güle kullansın bu arada -
evet arkadaşım hayırlı olsun opel sonuçta -
hayırlı olsun -
hayırlı olsun araba sonuçta 2005 model 34 olmasına sorun yok en azından plakasını değiştrsin bende bi BAŞKENTLİ OLARAK 34 plakalı araca binmem benim fikrim değiştirmende zaten onuda yaptıktan sonra anlaşılamaz benim bildiim -
quote:
Orjinalden alıntı: drhilter
yeni kasa mı classic mi?
donanım seviyesi nedir?
Astra 1.6i 16V Twinport HB Enjoy -
YENİ KASA YANİ O FİYATA 2005 VERMELERİ İMKANSIZ DOSTUM YA -
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
YENİ KASA YANİ O FİYATA 2005 VERMELERİ İMKANSIZ DOSTUM YA
HARBIDEN DEDIMYA
34 PLAKALI 42 000 DE SIYAH
UFAK TEFEK MASRAFI VAR YANI 4 LASTIK YENI ALINACAK ....HATTA FOTOSUNU ATAYIM DEDIM AMA
BLUETOOTH YOK YANIMDA -
niye 34 plakaya binmiyorsun başkentli dostum,zaten siz yolda gördüğünüz 34 plakaya yol bile vermiyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: reiss!!!
hayırlı olsun araba sonuçta 2005 model 34 olmasına sorun yok en azından plakasını değiştrsin bende bi BAŞKENTLİ OLARAK 34 plakalı araca binmem benim fikrim değiştirmende zaten onuda yaptıktan sonra anlaşılamaz benim bildiim
-
bende başkentliyim uzak olsun 34 plakalı araçlar :) ama satın almak anlamında söylüyorum. Ankara'da kötü şöhret sahibidir 34 plaka.
araca gelince 34 plakaya ben güvenemiyorum, neden öyle ucuzki acaba? şirket arabası falan olmasın sakın...
yol verme meselesine gelince, trafikte giderken kimsenin buna dikkat edeceğini sanmam -
sevgili emre dikkat ettimde 2001 astra nasıl 14500km,de yahu yalnız bayramlarda binsen olur okadar bu arada çok iyi fiyata satmışsın,elegance satarkende zarar etmiyo demekki -
quote:
Orjinalden alıntı: burak__y
araca gelince 34 plakaya ben güvenemiyorum, neden öyle ucuzki acaba? şirket arabası falan olmasın sakın...
yok sahıs ....
Benzer içerikler
- servis esp nedir
- twinport ne demek
- opel astra 1.6 tutulan modeli
- opel zafira life yorum
- opel corsa paket sıralaması
- opel mokka elektrikli yorumlar
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- opel corsa 2024 özellikleri
- opel mokka 2024
- opel corsa 2019
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X