Şimdi Ara

2005 Passat 2.0 FSI Hakkında Fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bir araç almaya karar verdik. Lakin araç hakkında tam bilgi sahibi olmadığım için forumları bakıyorum. Kimse de görmeyince yazayım dedim.

2005 Passat 2.0 Fsi hakkında fikirleriniz nedir? Alınabilir mi? Ne gibi dezavantajları olur. Km 228 bin de. Değişen yok. Kazasız hasarsız tramer kaydı olmayan bir araç. 6 parça boyalı imiş.

Son olarak araca yeni tüp taktırmışlar. İlk muayene işlenmesi gerektiğini ifade etmişler.

Yorumları merak ediyorum. Farklı önerileriniz varsa oda olabilir. Bütçe 500k 600k arası.

Son olarak bu aracı siz alsanız ne kadar bütçe verirdiniz.

• Paran çok yakıt dert değilse alabilirsin
  • Yakıt üzer, o bütçede dizel fiat grubu veya japonlara yönelebilirsiniz.
  • Lpg takılmış FSI
    =
    Koşarak uzaklaş
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Log takılmış her arçtan koşarak uzaklaşmak lazım. Lpg araçtaki kanserli hücredir.

Passat’ı ilgilendiren bir durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 19 Ağustos 2023; 18:2:43 >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Lpg Toyota Honda gibi arabalara sorunsuz takılır, FSI lpg sevmez

Bende bu sağdan soldan dolma şehir efsanesinin yazılmasını bekliyordum. Teşekkürler.

Yolda 4’lüleri yakmış, açılmış kaputu çaresizce izleyen, gözleriyle ardı ardına küfürler sergileyen honda, toyoto sahipleri ne o zaman.

420 bin km corolla ya 300 bin km lpg li Hondaya bindik bu arabaları yolda bırakan adam arabaya değil eşşeğe binsin

Doğru lpg takılırsa fsi da sever ❤

Bu kadar da olmaz ama ya...

Uçak korkusu nedeniyle tüm Türkiyeyi abartısız Edirneden Hakkari'ye araçla gezmiş birisi olarak, yolda kalmış uzak doğulu bir iki kere falan görmüşümdür. Nasıl da yazıyorsun bol keseden! bilmeyen birisi de gerçek sanacak. LPG nedeniyle arıza yapıp yolda kalan japon :) kendin bile inanmıyorsun...

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

Evet doğru usta doğru kit bavul dolusu para, kim bunu yapacak?

Hiç kimse.

Merdiven altı takacaklar,

Sende patlayacak

Kimse FSI motora o maliyetleri riske edip lpg takmaz

Evet doğru kit takılmış olanı zor. Fakat motor lpg ye uyuyor.

Merdiven altı olayı pek yok aslında bu araçlara lpg takacaksan nerede taktırırsan taktır 1.5-2 kat para veriyorsun direk enjeksiyonlu olduğu için. Ben ucuza taktırmak istiyorum dandik olsun ucuz olsun deseniz de pek mümkün değil, bütün markalarda bu kitler daha pahalı.

Direk enjeksiyonlu araçlarda lpg kitinin maliyeti ve sonrasındaki tasarrufun düşük olması sebebiyle taktırmak çok mantıklı değil ama halihazırda takıldıysa düşünülebilir. Zaten yeni takılmış ise en kötü ihtimalle lpgli kullanılmayabilir.

Tabi bunlardan bağımsız olarak 2.0 fsi passat ne kadar mantıklı tartışılır. Ben eski bir d segment bakacaksam şahsen japona yönelirdim.

,

• Ben 2.0 tdı kullanıcısı olarak söylüyorum b6 kadar sorunsuz bir passat modeli yok.
    2.0 FSI de 1.6 da tdı ler de temiz olmak kaydıyla düşünmeden alınır.
    Kitin fiyatı önemsiz, nasıl monte edildiği önemli.
    O yüzden lpg takip o Parayı bağlayacaksan o lpg yi sen taktırırsın.
    Konuyu üste çıkarmaya gerek yok, açan eleman basıp gitmiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 20 Ağustos 2023; 10:30:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.