Şimdi Ara

2006 Ford Fiesta 18.500'e alınır mı? (Hasar Kayıtlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Babamın bir arkadaşı arabasını satmak için galeriye götürmüş onlar da en fazla 18.500 veririz demişler. O da galeriye vereceğime sana vereyim diye bir teklif sunmuş. Araç Ford Fiesta 2006 model. Hasar kaydı dolayısıyla ucuzmuş. Hasarı onarılmış tabi. Ama hasar kaydı nasıl bir kazadan oluşmuş bilmiyorum. Aracın piyasası göz gezdirdiğime göre 26-27 bin TL. Böyle hasarlı bir araç alınır mı yoksa ben 20.000 TL civarı Renult Clio bakmaya devam edeyim mi? Hasarlı araç almanın riskleri nelerdir? Eğer göz gezdirmeye değer derseniz soruşturacağım yok uzak dur derseniz da ona göre davranacağım. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.

• Sor, soruştur. Kazası neden olmuş neler değişmiş bir öğren. Hatta tanıdık nasılsa al arabayla bir tur at. Boş yolda yalpalama, sağa sola çekme vs. Var mı bir bak. Motoruna, alt takımlarına baktır. İçine sinerse alabilirsin bence. Aldığın fiyata da satarsın en kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaside darbe var mı bakmanız lazım
  • Fiyatı gayet iyi şuan şahinler,doğanlar bile 10 bin civarı ama araçta herhangibir sorun varmı,masraf çıkarırmı , motorunun durumu nasıl bilemem soruşturmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın piyasası göz gezdirdiğime göre 26-27 bin TL.

2014 yılında 32.000TL'ye sıfır km Fiesta satılıyordu, neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

Çöpe para atın daha iyi.
  • Alinir hurdasi tek kapi lahmacuncu cikmasi o paralar zaten.hasar kaydi var zaten motor komple yapilmadigi surece zarar ettirmez begenmezseniz ben sizden maliyetine alayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.