Şimdi Ara

2006 Makyajlı 307 1.6 HDİ 125.000 km 22.750 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aile arabası bakıyorum ama bütçemde 22.00 maksimum oluyor. Bu durumda da istediğim model ve km'li focus megane bulamıyorum. hyundai accent era'lara baktım onlarda fiyatı uygun olanların temizini bulamadım.
    Bu gün araba pazarına gittim izmir bucada arabaların çoğu galeri arabası bir kaç tanesini tramere sordurdum hepsi kazalı yada kmsi oynanmış çıktı. 1 tanede 2006 model 125.000 km'de pejo 307 1.6 comfort buldum sahibinden. kmsi tramere göre orjinal, 1 adet 481 tl'lik kazası var onuda sahibi baştan söylemişti. Arabanın içi pırıl pırıl en ufak çizik yok. Sahibide çok mülayim birisiydi zaten. Fakat yorumlara baktığımda kafam karıştı. Bu arabalar bu kadar mı kötü. Bu fiyata bu kadar özellik, genişlik iyi değil mi?

Araba aramak için çok fazla vaktim olmuyor, zaten çok yoğun çalışıyorum. O yüzden uygun fiyatlı araba düşürme olasılığım azalıyor. 2005-2006 model dizel renaultlar 23.500-24.000'den başlıyor ( Fiyatları izmir piyasası olarak düşünmek lazım. İstanbulda fiyatlar daha uygun zira)
    Bu bilgiler ışığında fikir verebilirseniz sevinirim.

• Hocam oynanmamış pejo 307 bulmak gazın litresini 2.25ten bulmak gibidir hasar kaydıda varmış daha o aracın kayıtsız işi çoktur bence pejoya yanaşmayın heleki 307ye
  • 307 bakmayın bence de o kasalar sorunlu.Farklı araçlara yönelin
  • makyajlı 307 candır. aynısından 2 sene ben kulladım. km 120 bindeydi 160 binde sattık. yağ değişimi dışında mekanik onarım için servise gitmedik. bir iki ufak elektronik arıza çıktı sadece onlarda ucuz yoldan halloluyor. benimkide 1.6 hdi 90hp modeldi çok çok memnunduk araçtan. satmak için çok bekledik ama çok harika araçlar makyajlı 307 ler yalıtımı pek iyi değil ve biraz sert bir araç ama kullanımı çok keyifli. ben öneriyorum.
    üstelik birden fazlada kazası vardı fakat onarıldıktan sonra ilk günkü halinden farkı yoktu aracın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinanthewhite -- 24 Mart 2013; 19:19:12 >
  • nikah memurunu ayarlamayı unutmayın...
  • 21.500 22.000 temizliğine göre. güzel arabadır çok beğeniyorum 1.6 hdi motoru. tıkırtısı dışında çok güzel arabadır 307 bakma sorunludur diyenlere. manuel olduğunu tahmin ediyorum öyleyse çok daha zevkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç aklımda yokken 2005 model otomatik 307 aldım...

araçların bir kaç kronik sorunu olduğu bir gerçek ama çözümü de mevcut.
    ben verdiğim paranın karşılığını aldığıma inanıyorum o nedenle kendi aracımda da olan bir iki sorunu (arka amortisörden gelen sesvar mesela) dert etmiyorum.

temiz bir 307 alınmayacak araç değil bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceki arabam 2005 model elantraydı ve 2007 yılında almıştım. O dönem herkez bana elantramı alınır demişti ama 2005 elantra parasıyla ancak 2001 focus alabiliyordum. 3,5 sene son derece sorunsuz ve keyifli bindim ve ev alırken satmak zorunda kaldım. aracın 2. eli yok demişlerdi ama arabayı satışa koyduğum gün telefonu kapatmak zorunda kalmıştım. Çünki arabam çok temizdi. Ama 307 hakkında o kadar çok kötü yorum okudum ki kafam karıştı. yoksa bütçeme göre uygun focus yada megane bulma şansım maalesef yok gözüküyor. 26-27 bin liram olsa zaten istediğim aracı alabileceğim. Şu durumda f/p hesabı yapmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle bu aracı kullananların yorumları benim için çok önemli.
  • çok para
  • 307 nin piyasası fazla tutulmuyordu.
  • 307 (veya x araç) kullanmayan içine dahi binmeyen adamlar gelip burda sorunlu,tutluyor v.s yazmıyor mu? ayar oluyorum. Lütfen 307 almış da sorun yaşamış elden çıkarmak için kırk takla atmış taklidi yapmayalım.Kahvede milletten ne duydulursa burda yazılıyor kahveyi geçti buralar.

Adam ciddi bir konu açmış kullanan, sorun yaşayan yazsın artılarını eksilerini bilmiyorsan yazma kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbeyaz34 -- 24 Mart 2013; 22:43:33 >
  • Kulaktan duyma bilgilerle burda ahkam kesenlere itimat etmeyin. 5 sene 307 hdi ve ardından da imzamdaki 407 hdi iyle pugla olan beraberliğimiz sürüyor. 307de deki bir takım sorunların oldugu dogrudur fakat bunlar 2006 öncesine kadardır. 2006 yılında 307 makyajlanmış ve bununla beraber tüm sorunlarından arınmıştır. Kilometresi orjinalse o paraya gerçekten çok uygun o araç. Bana kalırsa hiç düşünmeden alın. Hatta ben de imzamdaki hondayı bu ara satabilirsem aynı model 110binde 307hdi yi 23bine alcam.

Araç hakkında öğrenmek istediğiniz herhangi bir şey olursa çekinmeden sorabilirsiniz
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Önce araştırmak istediğim için ekspertize sokmadım arabayı. Sanırım hafta içi görüşüp baktırırım. Pazarlıkla (tabii ekspertizde iyi çıkarsa) 22.000 e bitirebilirim diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım :)
  • Geçen sene 2007 1.6 hdi 307 makyajlı kasa sattım siyah Designtech versiyondu sunroof v.s. de vardı

Araba gayet ferah ve büyük ş.içi 6 litre yakıyordum , motor tatminkardı

Tek kötü yani bir şeyi ellediğin zaman elinde kalacak gibi narin gelmesi , ufak tefek sorunlar çıkardı yani

1 keresinde'de yarışırken turbo hortumu koptu Allahtan servise kadar gidebildim :)) 100 liraya patladı , parçaları ucuz

Eğer doğru aracı bulursan 23 e kadar gönül rahatlığı ile ver , ben 1 sene kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim
  • Bugün telefonda konuştum. biraz sıkışıklığı olduğunu o yüzden 22.000'e verebileceğini söylüyor. bankayla konuşup kredi miktarımı arttırmaya çalışacağım. eğer oradanda olumlu çıkarsa arabayı servise expertize götüreceğim. pazarlıklada 21.500'e bitirebileceğimi düşünüyorum. Umarım hayırlısı ise olur :)
  • Bence süper fiyat. Alınır paşa paşa binilir, kaçırmayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat normal. illa 307 olacaksa benzinli düşük kmli 307 olmalı.
  • Fiyat iyi sayılır hocam,günümüz piyasası malum.Km. orjinalse sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.