Şimdi Ara

2006 Model Ford Mondeo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merabalar 2-3 güne kadar 2006 Model Ford Mondeo Sahibi olacağım. Aldığım araba Full+ Full modeli dedi adam ve genel müdürün arabasıymış daha önce. 89.000 de. Manuel vites (otomatik vites den nefret ediyorum)
    Dizel 2.0 130 la 150 beygir arası bir araç. 22.500 YTL ye aldım araç sıfır gibi çizik dahi yok gittim gördüm.arabayı ayrıca ford yetkili servisinden aldım.

Sizce nasıl bir arabadır kullanan bilen varmı? Fiyat açısından nasıl almışım birde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

2006 Model Ford Mondeo

2006 Model Ford Mondeo
    Araba bu değil sadece temsili olarak gösterdim yani görünüm olarak aynen böyle sadece manuel vites.

• araç buna benziyorsa bu araç trend yani düşük donanım. yüksek donanımsa araç ghiadır. fiyatına gelirsek araç trendse bile 22500 e çok iyi.
    çizik önemli değilde araç değişen boya varmı diye sordunuz mu ?
    araç yol tutuş ve çekiş olarak çok iyidir döneminin en iyi yol tutan 3 aracından biridir.
    yalnız araç dizel olduğu için aracı alırken enjektörlerine ve turbosuna baktırın. mondeo parçası pahalı bir araçtır .
  • İç tasarımı (vites dışında) aynı ise Trend modeli, ki nasıl "Full + Full" oluyormuş anlamadım.

2.0 TDCi motor, 130hp güce, 330nm torka sahip. 6 ileri vitesle yüksek hızda bile düşük bir motor sesi...

2006 Model Ford Mondeo

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 6 Haziran 2009; 23:53:24 >
  • Araç Trend mi hiç bilmiyorum.. Abs Asr Ebs falan filan war. Elektronik süspansiyon,ayarlanabilir elektrikli koltuklar var.8 adet hava yastığı var.
    Değişeni yok. Hiç boyanmamış ön tamponda 2-3 tane mıcır izleri war sadece nokta gibi. Koltuklar bej rengi güzel duruyor.Lastikler bile yeni cetvel ile ölçtüm mm sini dişlerin :)

Adam bu araç özel falan dedi 130 beygir değil araç bu arada ya 140 ya 149 yada 159 olması lazım belgeleri işyerimde kaldı yarın bakıp ona göre cevap yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comeondjj -- 6 Haziran 2009; 23:35:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comeondjj

Araç Trend mi hiç bilmiyorum.. Abs Asr Ebs falan filan war. Elektronik süspansiyon,ayarlanabilir elektrikli koltuklar var.8 adet hava yastığı var.
    Değişeni yok. Hiç boyanmamış ön tamponda 2-3 tane mıcır izleri war sadece nokta gibi. Koltuklar bej rengi güzel duruyor.Lastikler bile yeni cetvel ile ölçtüm mm sini dişlerin :)

Adam bu araç özel falan dedi 130 beygir değil araç bu arada ya 140 ya 149 yada 159 olması lazım belgeleri işyerimde kaldı yarın bakıp ona göre cevap yazarım.

trend donanımındada abs ebs var . süspansiyon 8 havayastığı standart. koltuklar sadece yukarı ve aşağı yönlü elektrikliyse araç trend . her yöne hareketliyse ghia .araçta çelik jant ve sony teyp , hız sabitleyici varsa araç ghiadır.
    aracın orjinali 130 beygirdir. ama araçca chip yapılmışsa beygiri elbette artmıştır.
    eğer araçta boya değişen yoksa araç trend bile olsa fiyat uygun.

• teşekkür ederim 23.000 di pazarlıkla 22.500 yapdırdım. Çekiş gücü falan iyidir inş arabaya binince anlıyacağız :)
  • eğer araç chipliyse çekişi iyidir
    araç aldıktan sonra carbon clean yaptırılmasını tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla 2005 hb incelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar araba elimdeydi bugun. Deneme fırsatı buldum. Dizel ama kalkışta mükemmel koltuğa yapıştırıyor adamı uyuz değil. vitese alışamadım 1 den direk 3 dende 5 e atıyorum :) 6. vitese geçmek nasip olmadı daha uzun yola çıkamadık. Ve arabanın içi çok geniş eski arabamdan sonra çok büyük geldi.

Eski arabam 2000 model Megane 1.6 16V
  • audi den bile sağlam ve iyi bir arabadır. neredenmi biliyorum? bende 2004 tdci sport var, şirketimde 2006 a4 2.0 tdı var...
  • Bu araba benin favorim. Özellikle 2005'ten sonraki makyajlı modelleri çok güzel .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.