benim 98 model polo hb var. bu arkadaşı satıp üstünede 2 bin ytl kadar ekleyerek daha yeni bir araba almaya karar verdim. yaptığım aramalarda 2006 palio buldum. ABS 2 airbag full sayılır. sorun kendisi 1200 motor. Şimdi birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. 1. 1200 cc palio lar kaç beygir? sitesi 60 diyor ilanda 75 beygir benim için soru işareti. 2. yakıtı nasıldır? 3. konfor durumu nasıldır? şimdiden teşekkür ederim...
1) ben 65 bilioyordum ama site 60 diyorsa 60 dır 2) bildiğim kadarıyla normalin biraz üstünde yakıyor. 3) konfor bekleme
60Hp ve 80Hp olmak üzere iki seçeneği var...
Tek kapılı olanlar vandan binek araca dönemedir ve genelde 1.2 60Hpdir
şu an kullandığınız 98 model polo hb her yönden 1.2 palio dan daha iyi bir araçtır..şöyle düşünmenizi öneririrm..98 model bir aracı satıp üzerine 2.000 ytl koyarak 2006 model bir araç alıyorsunuz..niye bu 2006 model araç bu kadar ucuz sizce???
Bencede palio alma :) Polo ondan cok daha kaliteli araba.
bence uzak dur bu polo yu ararsın
cevaplar için teşekkür ederim. ön bilgi olarak olumsuz şeyler öğrenmiş oldum ama gidip bir bakmaya karar verdim. neticede 98 den 2006 ya çıkmış olmakda var. bu aracı kullanan arkadaşların yorumlarınıda alabilseydim daha iyi olacaktı. sonuç olarak dediklerinizi aklmda tutarak deneme sürüşü yapmaya gideceğim tekrar teşekkür ederim..