Şimdi Ara

2007 dizel focus alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylık bekleyiş sonunda 27000 tl ye 76 binde boyasız 2007 sedan 1.6 tdci 110 luk focus alıyorum ne diyorsunuz

• aracı görmeden diyeyim sana. o aracın kmsiyle oynanmış....bu sorun değil dersen iyice baktırıp al
  • Arabayı gormeden bırsey denılmez ancak arac temızse bu fıyat cok ıyı
  • CVT şanjımansa alma, manuel ise güzel fiyat.
  • Dizel focusların kmsiyle oynanmış olabiliyor dikkat edin baktırın çoğu şirket aracı.
  • Donanım muhtemelen Trend dir. Rengi de beyazsa büyük olasılık şirket aracı. Km ye göre fiyatı çok uygun, iyice baktırın.
  • Kmsi ile oynanmamış ise ve ghia modeliyse kaçırmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trend modelse şirket aracı olabilir.Bu arada benim aracım 2005 ve 71500 km de.Km si oynanmamış :)
    Ama focus ve fiesta lar şirketlerde çok tecih eidliyor.
    Titanium olursa km oynanma ihtimali daha azalıyor.
  • nasıl bir şerefsizliktir... bugun araca ıyıce baktırdım dediginiz gibi km ile oynanmıs.
  • Dod dan al ikinci el alacaksan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan11

nasıl bir şerefsizliktir... bugun araca ıyıce baktırdım dediginiz gibi km ile oynanmıs.

Biz niye gidip sıfıra o kadar para sayıyoruz sanıyorsun?
  • quote:

nasıl bir şerefsizliktir... bugun araca ıyıce baktırdım dediginiz gibi km ile oynanmıs.

dostum dizel araç alırken 2 yaştan daha büyük araçları eleyeceksin...Hele ki popüler km düşürme rakamı olan 70 bin kmdeki araçları baştan eleyeceksin..

ben aracını görmeden kmsiyle oynanmış dedim. ÇÜnkü kmsi 70 binde ve 2 yaştan büyük...
  • Kardeşimin 2007 tdci hb ghia aracının dün balatısını değiştirirken marealı biriyla tanıştım.Arabalardan konuşurken kendi focusunda bahsetti.
    112 ya da 120 bin dedi km için.ilk sahibi.Rengi koyu gri.Ghia tekno paket hiç boyasız tdci dedi.29 liradan vermeyi düşünüyormuş.Düşük dedim.Otuz deriz o zaman dedi.Kendisini tanımıyorum aracı eşi çevre yolunda kullanıyormuş.90binde benim ustamda debriyajı değişmiş.Adam titizdi.Soranlara söyle dedi.Esp yok ama herşey var abi.
  • Ederi 30-32 olan araca 27 diyorlarsa insan bi düşünür. Olmayacak fiyatlara satılan araçlarla neden uğraşıyorsunuz ki. Artık bu km kazığı yiyenlere acımıyorum ben.Hakediyorlar çünkü.
  • 27 Bin düşük geldi bana şimdi gördüm araç kilometresiyle oynanmış normal o zaman .

10 gün önce 2008 model Focus 2 Ghia (Sunroof) TDCİ sedan 110 bg 34 bin liraya aldık.Herşeyiyle dört dörtlük bir araç ufak tefek içinde aşınmalar var o kadarda olacak artık

Hayırlısı olsun daha da bir dikkatli olursun gönlündeki aracı alırsın umarım.
  • quote:

Bende 2008 109 bg colection hb aytozu gri 54.000 km de tümden yetkili servis bakımlı boyasız Focus'u 30.000 tl ye 2 ay önce aldım.Hepsinin mutlaka km oynanmış değil tabiki ama iyi araştırıp 1 kaç bin fazla verip tanıdıktan veya yetkili servis bakımlı olanını binicisinden almak bence daha sağlıklı.Kimse malını ucuza satmıyor. Temiz bir Focus II bulursanız bence 3 e 5 bakmayın yeni kasa hayal oldu kimse alamıyor (titanyum 65.000 ) Focus II piyasada şuan çok tutuyor.Ben çok memnunum inşallah sizde benim gibi aradığınız arabayı bulursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.