Şimdi Ara

***2007 megane exp. 1.5 dci***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar, 2006 veya 2007 dizel megan sedan almak istiyorum.İnternet ilanlarına bakıyorum ve 2006 eski kasa dinamik modeller yeni kasa exp. lardan daha pahalı.Siz hangisini önerirsiniz?Birde şu arabayı düşünüyorum.Fiyatta bir yamukluk var mıdır sizce?Bir göz atar mısınız?Cevaplarınızı bekliyorum.

http://www.araba.com/369629.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraker28 -- 29 Ekim 2006; 1:47:34 >

• eski kasa dinamikler eğer paketler varsa pahalı olması normaldir çünkü daha fazla özellik var
  • Kürşad hocam linki inceledin mi?Bu araç hakkında öneriye ihtiyacım var.Eski kasanın artısı dijital klima ve jantları bununda hız kontrol, cd çalar ve makyajı.Sence hangisini tercih etmeliyim?
  • kardeş eskilerde kararan iç ayna,16 inç jant ve 205/55/16 lastik.içleri biraz daha kaliteli.dynamicler zaten full olanı.sadece açılır tavan,xenon far,cd çalar,lastik basınç kontrolü,hız sabitleyici farklı pakette.ama o baktığın araç için fiyatıda iyi.sadece 5000 km yapmış.
  • Önerileriniz için teşekkür ederim.Galiba bunu alacağım.Yeni kasa olmasından dolayı.2007 girdikten sonra eski kasaların fiyatlarında düşüş olacağı söyleniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldorado06

kardeş eskilerde kararan iç ayna,16 inç jant ve 205/55/16 lastik.içleri biraz daha kaliteli.dynamicler zaten full olanı.sadece açılır tavan,xenon far,cd çalar,lastik basınç kontrolü,hız sabitleyici farklı pakette.ama o baktığın araç için fiyatıda iyi.sadece 5000 km yapmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    renault 1.5 dci
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.