Şimdi Ara

2008 - 2011 İyi Yalıtımlı Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 - 2011 arası araç bakıyorum. Bütçeme göre bu yıllar uygun o yüzden bu yılları seçtim. bitçe 30-40 arası.

Bana bu yıllarda araç tavsiye eder misiniz. marka model ..vs

özellikle ses yalıtımı iyi olan kaliteli araçlar söyleyiniz. ara sıra uzun yol yapacağım başım şişmesin..

teşekkürler.

• 30-40 a alcagin o modellerden hayir gelmez bence bastan vazgec.

o fiyata efsane kasa toyota corola alirsin 94-95 model yada o baska arabalar alip ustalarla akraba olursun
  • En iyiler Lexus ls, Mercedes s series BMW 730d yol sesi azmış , butcem az diyorsan Citroen C5 ,
    Tüm datalar için

www.auto-decibel-db.com
    desktop
    http://www.auto-decibel-db.com/desktop.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan maxima honda legend bakabilirsiniz . Ama temizini bulmaniz lazim yoksa cok ugrasirsiniz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reis 30 bin liraya ses yalıtımı iyi araba? Bide 2008-2011 arası? Bulursan haber et :) sene 2005 te olsak neysede 2019 da 30 bine öyle arabayı anca rüyanda ya da yurt dışında görürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40'a cruze bulunabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Temmuz 2019; 6:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40-45bin tl volvo s40 alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2008 - 2011 olmasa da avensis, mondeo, laguba, c5 tarzı araçlar işinizi görür diye düşünüyorum.
  • Temiz bir benzin-lpg'li alıp, ayıracağınız 3-4 bin lira bütçeyle profesyonel kabin ses yalıtımı yapmak çok daha garanti iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.