Şimdi Ara

2008 de yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • haziran 2008.. sınıfta kaldım. belki hayatımın en kötü deneyimi değildi. 1 sene daha hakkım vardı.
    2 eylül.. anasınıfından kız arkadaşım beni buldu.
    12 eylül.. anasıfındaki kızla çıkmaya başladım
    12 ekim.. ayrıldık. daha doğrusu o beni bıraktı
    13 ekim.. özür dileyerek beni çok sevdiğini söyledi. tekrar sevgili olalım dedi. dayanamadım. çünkü seviyodum. yeniden birlikteydik
    12 kasım.. yine bıraktı. bu sefer sonuncusuydu. canımdan bi parça kopup gitmişti. onun arkasından ağlasam sevinirdi. belkide tek üzülen bendim. yalnız kalan yine ben oldum.
    13 kasım.. okulumdan atıldım. içkili gittiğim için.
    15 kasım.. yeni okulumdayım. eski ortamı arıyorum. burdaki veletlerden nefret ediyorum
    10 aralık.. burdanda atılıyordum. burama kadar gelmişti. dayanamadım kavga çıkardım. neyseki haklı çıktım bişey olmadı.

benim başıma gelenler bunlar. bence bu yaştaki birine bunlar fazla bile. eminimki ben bunları haketmedim. kimseyede bi yanlışım olmadı. beni en çok üzen onun beni nedensiz yere bırakmasıydı. derslerim çok kötüydü. ama o hayatıma girdiğinden beri çok mutluydum. onun için derslerime çalışıp 70-80 alıyordum. sadece onu düşünüyordum. çünkü ilerde onunla mutlu olmak istiyordum...

neyse. fazla uzatmadan hoşçakalın. herkese güzel bi 2009 geçirmesi dileğiyle..

• bi hortlatayım
  • sen kimsin bilader
  • niyeyse bende aynılarının değişik versiyonunu kız konusunda ise daha karışık olaylarla karşılaştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

sen kimsin bilader

Buna bir ara sümüklü judas diyorlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Judas Kiss

haziran 2008.. sınıfta kaldım. belki hayatımın en kötü deneyimi değildi. 1 sene daha hakkım vardı.
    13 ekim.. özür dileyerek beni çok sevdiğini söyledi. tekrar sevgili olalım dedi. dayanamadım. çünkü seviyodum. yeniden birlikteydik
    12 kasım.. yine bıraktı. bu sefer sonuncusuydu. canımdan bi parça kopup gitmişti. onun arkasından ağlasam sevinirdi. belkide tek üzülen bendim. yalnız kalan yine ben oldum.
    15 kasım.. yeni okulumdayım. eski ortamı arıyorum. burdaki veletlerden nefret ediyorum
    10 aralık.. burdanda atılıyordum. burama kadar gelmişti. dayanamadım kavga çıkardım. neyseki haklı çıktım bişey olmadı.

benim başıma gelenler bunlar. bence bu yaştaki birine bunlar fazla bile. eminimki ben bunları haketmedim. kimseyede bi yanlışım olmadı. beni en çok üzen onun beni nedensiz yere bırakmasıydı. derslerim çok kötüydü. ama o hayatıma girdiğinden beri çok mutluydum. onun için derslerime çalışıp 70-80 alıyordum. sadece onu düşünüyordum. çünkü ilerde onunla mutlu olmak istiyordum...

üşenmedin mi şunları yazmaya ?

• _koleksiyoncu_ nun fakesi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 de nolucak ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Judas Kiss

haziran 2008.. sınıfta kaldım. belki hayatımın en kötü deneyimi değildi. 1 sene daha hakkım vardı.

umarım 2009 senin için daha güzel bir yıl olur

• Aynen 2009 da hastalandım.Hala hastalığım pek geçmiş değil baş dönmelerim arada sırada oluyor.Bende geçen sene 2008 de yani sınıfta kaldım.
  • Liseli kızların çoğu böyle, ne istediklerini bilmiyorlar. Üzülme kardeşim..
  • Ulen bir kız için öğrenciliğini yakmışsın be! İleride sen diplomasız ve vasıfsız bir şekilde bön bön iş ararken, o uğruna hayatını yaktığın hanımefendi kimbilir kimlerle gününü gün edecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

_koleksiyoncu_ nun fakesi olabilir

fakesi değil fake'i fake ingilizce bir kelimedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.