Bildirim
2008 volvo s40 mı, 0 focus mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkdaşı mm şuanda 0 Focus alınmaz elinde patlar o araba,önümüzdeki sene yeni kasa fuarlarda bo göstemreye başlar,içini çekersin baktıkça..biraz bekle yeni kasasından focus..yok illa şimdi lazım dersen makyajlı kasa S40 bence mantıklı -
Volvo S40. -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknogreat
Arkdaşı mm şuanda 0 Focus alınmaz elinde patlar o araba,önümüzdeki sene yeni kasa fuarlarda bo göstemreye başlar,içini çekersin baktıkça..biraz bekle yeni kasasından focus..yok illa şimdi lazım dersen makyajlı kasa S40 bence mantıklı
Araca en az 5 sene binmeyi düşündüğüm için yeni kasası çıksa bile beni fiyat olarak çok etkilemeyeceğini düşündüm. Sonuçta hangi aracı alırsam alayım uzun vadede kasa değişikliği kaçınılmaz gibi geliyor. Ancak bana da Volvo S40 daha mantıklı geliyor çünkü araç full donanım ve sonuçta Volvo. Tek handikapı 2 ay sonra sigortasının dolacak olması. Sonuçta Volvo'nun parçası da oldukça pahalı. -
şasisi ve yürüyeni tamamen aynı olan iki araç S40 ve focus 1.6 benzinli ve 1.6 dizel motorları da aynı. ben Volvo alırdım.en azından prestijli bir araç. -
Bende S40 dan yanayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X