Şimdi Ara

2009 astra enjoy vs 2004 audi a3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2.el bir araç almayı düşünüyorum ve 28.000 TL civarında bir araç düşünüyorum. 2 araç buldum ve fiyatları 30.000 TL ikiside kendi sınıfının en üst donanım seçeneğinde.
    sizce hangi araç tercih edilmeli (arada 5 yıl fark olduğunun farkındayım fakat aklımda da devamlı audi'nin kalite farkı var.)?

astra easytronik 1,6 benzinli
    audi 1,6 8 valf motorlu ve tiptronik

bu araçların kullanım, kronik problemleri ve yetkili servisleri ile ilgili kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim...

• Kimseden bir yorum ve fikir alamayacağız anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti1983tr

Kimseden bir yorum ve fikir alamayacağız anlaşılan...
    Bence Audi Al Tasarımı Fln Çok hoş ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubaruSti

• quote:

Orijinalden alıntı: SQua

quote:

Orijinalden alıntı: SubaruSti

Alıntıları Göster
    Aynı fiyata kesinlikle 5 yıl yeni olan Astra alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

Aynı fiyata kesinlikle 5 yıl yeni olan Astra alınır.

Alıntıları Göster
    astra enjoy mu sınıfının en üst donanm seçeneği?
    audinin donanımı nedir? bence önce onları bi dökmen lazım ortaya. ama a3 bu havası bambaşka...
  • Audi A3 95.000 km'de ve ambition paket üzerine tiptronik vites, deri/kumaş koltuk, sunroof ve zenon farları var.

Opel Astra Enjoy Elegance Spor pakette ve extra olarak panoromik tavan, krom kaplama, hız sabitleyici, bixenon far, elektrikli katlanır ayna, gece far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü vb dolu bir araç...

şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım... bu arada 2 araçtada herhangi bir boya darbe veya kaza yok ikisindede gördüğüm çok ufak çizikler mevcut, tabi daha servise göstermedim...

bu bilgiler ışığında hangi model acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti1983tr -- 16 Şubat 2010; 9:53:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Audi A3 95.000 km'de ve ambition paket üzerine tiptronik vites, deri/kumaş koltuk, sunroof ve zenon farları var.

Opel Astra Enjoy Elegance Spor pakette ve extra olarak panoromik tavan, krom kaplama, hız sabitleyici, bixenon far, elektrikli katlanır ayna, gece far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü vb dolu bir araç...

şimdi daha açıklayıcı oldu sanırım... bu arada 2 araçtada herhangi bir boya darbe veya kaza yok ikisindede gördüğüm çok ufak çizikler mevcut, tabi daha servise göstermedim...

bu bilgiler ışığında hangi model acaba?
    Ambition mu dolu bir araba.

Attraction olmasın dolu olan.Ayrıca Enjoy Elegance Spor paket diye birşey yok Astra'da. Ya Enjoy Elegance var ya da Enjoy Spor Paket var. Nescafe 3'ü 1 arada gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 16 Şubat 2010; 12:04:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Attraction olmasın dolu olan.Ayrıca Enjoy Elegance Spor paket diye birşey yok Astra'da. Ya Enjoy Elegance var ya da Enjoy Spor Paket var. Nescafe 3'ü 1 arada gibi olmaz.

ambition dolu tabi ünal. gir de incele istersen audiyi?
    sportif aksesuarlar tamaman ambitionda var. 17 jant spor şasi sis farı,
    attraction ise en boş donanım paketidir.
    ambiente donanımı ise konfor ekipmanları içerir ambition a bazı kalemlerde üstünlük kurar bazılarında yanına yaklaşamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

ambiente donanımı ise konfor ekipmanları içerir ambition a bazı kalemlerde üstünlük kurar bazılarında yanına yaklaşamaz

Alıntıları Göster
    İsim karışıklığı pardon.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    xenonlar fabrika çıkışımı audide?
    ben olsam a3ü alırdım biraz yaşlı ama bakım giderlerini karşılayabilceksen bir dakika düşünme. tabi şunu göz ardı etme
    lastikler daha büyük yenisini alması daha büyük masraf
    yedek parçası daha pahalı
    işçlik daha pahalı

yeni astra alanları da merak ediyorum 18 jantlı astra alıyorlar da o lastikler bittiği zaman bir kısmı başlar opele ban demeye=)

• quote:

ben olsam a3ü alırdım biraz yaşlı ama bakım giderlerini karşılayabilceksen bir dakika düşünme. tabi şunu göz ardı etme
    işçlik daha pahalı

yeni astra alanları da merak ediyorum 18 jantlı astra alıyorlar da o lastikler bittiği zaman bir kısmı başlar opele ban demeye=)

+ 1.6 8 valflik motor Astra'ya göre daha çok yakar.
  • quote:

quote:

işçlik daha pahalı

+ 1.6 8 valflik motor Astra'ya göre daha çok yakar.

Alıntıları Göster
    beyler araçların paketleri hakkında detaylı bilgiye sahip değilim o yüzden extra donanımları yazmaya çalıştım zaten... astra elegance falanda olabilir emin değilim ama donanım olarak herşey var gibi.

donanım olarak astra daha iyi gibi peki bu servisleri konusunda sadece 1 arkadaş daha pahalıdır yazmış bilgisi olan başka birileri yokmu?

birde araçların kronikleşmiş problemleri var mıdır?

yorumlar için teşekkür ederim, bu hafta içinde netleştirerek birini almayı düşünüyorum...

• quote:

beyler araçların paketleri hakkında detaylı bilgiye sahip değilim o yüzden extra donanımları yazmaya çalıştım zaten... astra elegance falanda olabilir emin değilim ama donanım olarak herşey var gibi.

donanım olarak astra daha iyi gibi peki bu servisleri konusunda sadece 1 arkadaş daha pahalıdır yazmış bilgisi olan başka birileri yokmu?

birde araçların kronikleşmiş problemleri var mıdır?

yorumlar için teşekkür ederim, bu hafta içinde netleştirerek birini almayı düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    Audi piremiyum marka olduğu için servisler i pahalıdır. Zaten araç 2004 model. Garanti falan hak getire artık. TL ile değilde Euro ile çalışırlar. Bir arkadaşın A6'sını servise götürmüştük. Bakım ücretleri hep Euro üzerindendi. Yanlış hatırlamıyorsam 200 250 Euro falandı A3 bakımı. Özel bir servisle daha ucuza bakım yaptırabilirsiniz.

Ayrıca 1.6 8 valflik motorun LPG uyumluluğu çok iyidir.

• quote:

Audi piremiyum marka olduğu için servisler i pahalıdır. Zaten araç 2004 model. Garanti falan hak getire artık. TL ile değilde Euro ile çalışırlar. Bir arkadaşın A6'sını servise götürmüştük. Bakım ücretleri hep Euro üzerindendi. Yanlış hatırlamıyorsam 200 250 Euro falandı A3 bakımı. Özel bir servisle daha ucuza bakım yaptırabilirsiniz.

Ayrıca 1.6 8 valflik motorun LPG uyumluluğu çok iyidir.

Alıntıları Göster
    8 valflik motor düşük devirlerde biraz daha verimlidir. yalnız devir bandı yükseldikçe hem ekonomikliği giderhemde düşük devirlerdeki ataklığından eser kalmaz

• quote:

8 valflik motor düşük devirlerde biraz daha verimlidir. yalnız devir bandı yükseldikçe hem ekonomikliği giderhemde düşük devirlerdeki ataklığından eser kalmaz

Alıntıları Göster
    Bu düşük devirden kasık 3000 altı mı. Hep düşük devir deriz ama kimsede bu düşük devir aralığını pek bilmez.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yakıt tüketimi,
    Yedek parça,
    2. el piyasası gibi kriterler düşünülürse kesinlikle Opel Astra

Ama illa ki şekil olsun biraz daha yaşlı ama kaliteli olsun diyosan A3 düşünülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Oktay_TR

Yakıt tüketimi,
    Yedek parça,
    2. el piyasası gibi kriterler düşünülürse kesinlikle Opel Astra

Ama illa ki şekil olsun biraz daha yaşlı ama kaliteli olsun diyosan A3 düşünülür

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkür ederim,

ilk başlarda bende çok güzel araç, konforlu falan derken devamlı A3 aradım fakat saolsun sahiplerinden gına geldiği için vazgeçtim sayılır. 2004 model araç bir türlü 27.000 TL civarına bulamadım,

geçen günde çevremizden biri 2.arabası olduğu için astrayı satmak istiyorum, galericinin verdiği fiyata sana satayım diyince hem yeni araç fazla problem çıkarmaz hemde oldukça dolu bir araç olduğundan astrayıda ciddi ciddi düşünmeye başladım, bütçemi oldukça zorlayacağım ama 6 yaşında bir araç almaktansa 20.000 km'de yeni bir araç almak daha mantıklı geldi.

opel konusunda tek korkum kronik bir sıkıntısının olup olmaması, easytronik vitesi(ilk kez otomatik vites bir araç kullanacağım) ve tüp taktırmayı düşündüğüm için herhangi bir problem çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyorum. bir süre araç borcu ödeyeceğim için mümkünse fazla masraf çıkarmazsa ilk yılında çok iyi olacak...

• quote:

cevaplar için teşekkür ederim,

ilk başlarda bende çok güzel araç, konforlu falan derken devamlı A3 aradım fakat saolsun sahiplerinden gına geldiği için vazgeçtim sayılır. 2004 model araç bir türlü 27.000 TL civarına bulamadım,

geçen günde çevremizden biri 2.arabası olduğu için astrayı satmak istiyorum, galericinin verdiği fiyata sana satayım diyince hem yeni araç fazla problem çıkarmaz hemde oldukça dolu bir araç olduğundan astrayıda ciddi ciddi düşünmeye başladım, bütçemi oldukça zorlayacağım ama 6 yaşında bir araç almaktansa 20.000 km'de yeni bir araç almak daha mantıklı geldi.

opel konusunda tek korkum kronik bir sıkıntısının olup olmaması, easytronik vitesi(ilk kez otomatik vites bir araç kullanacağım) ve tüp taktırmayı düşündüğüm için herhangi bir problem çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyorum. bir süre araç borcu ödeyeceğim için mümkünse fazla masraf çıkarmazsa ilk yılında çok iyi olacak...

Alıntıları Göster
    Sorun çıkartacağını sanmam. Easytronic vites korkutucu bir öğe olarak gösteriliyor ama korkulacak birşey yok

• quote:

Sorun çıkartacağını sanmam. Easytronic vites korkutucu bir öğe olarak gösteriliyor ama korkulacak birşey yok

Alıntıları Göster
    Yarın servise göstermeye karar verdim ünal soal yardımların için. Bakalım araçta bir problem yoksa bende astralılar kervanına katılacağım...:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.