Şimdi Ara

2009 avensis 1.6 132hp benzinli 2011 focus dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avensis elegant 1.6 132hp 14000km de hatasız 42000tl , focus colletion 90hp 37-38000tl sıfır km arasında kaldım. bütçeme göre 90hp olanı düşünürken diğer seçeneğide zorlanarakta olsa alabilirim diyerekten pişman olmayayım 10 yıl bineyim diyorum. avensis olursa bir de lpg taktırıcam. hem ekonomik olsun hemde sorunsuz ve komforlu olsun düşüncesi ile avensis aklımı çeliyor. lpg li avensis le km de kaç krş yakarım onuda merak ediyorum.

• 10 sene binecekseniz avensis alın. 25kr yakar diye düşünmekteyim ama lpg'yi çok bilmiyorum bu konuyla ilgili arkadaşlar gelip, sorularınızı cevaplarlar.
  • 2011 modelmi? Hocam o Focus hakkında bir yanlışınız olmasın? Daha gelmedi yeni kasa Türkiye'ye, şu an satılan " 0 km " Focus'lar bildiğim kadarıyla 2010 model.
  • avensislerin 0 km fiyatları için 45 bin civarı rakamlar söyleniyordu.ama comfort mudur elegant mıdır tam hatırlamıyorum.elegant ise giidp sıfırını almak daha mantıklı geliyor.yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rice-R

10 sene binecekseniz avensis alın. 25kr yakar diye düşünmekteyim ama lpg'yi çok bilmiyorum bu konuyla ilgili arkadaşlar gelip, sorularınızı cevaplarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

avensislerin 0 km fiyatları için 45 bin civarı rakamlar söyleniyordu.ama comfort mudur elegant mıdır tam hatırlamıyorum.elegant ise giidp sıfırını almak daha mantıklı geliyor.yanlışım varsa düzeltin

2009 model yeni kasa avensislerde comfort diye bir donanım zaten yok. 1.6 litre 132lik araçta sadece elegant donanım seviyesi mevcut. şuanda liste fiyatı 48 bin lira.
  • 10 sene binecekseniz çok daha sessiz, konforlu donanımlı bir araç olan avensisi tercih etmek daha mantıklı. Tüp de olunca yakıt olarak da zarar etmezsiniz. Avensis çok daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

2011 modelmi? Hocam o Focus hakkında bir yanlışınız olmasın? Daha gelmedi yeni kasa Türkiye'ye, şu an satılan " 0 km " Focus'lar bildiğim kadarıyla 2010 model.
    2010 model focus olacaktı düzeltiyorum
  • hangisinin ne tür artıları ve eksileri var bu konuda bilgi verirseniz kararım daha netleşir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.