Şimdi Ara

2009 eski kasa fiesta benzinli 1.4 500 km de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 eski kasa fiesta benzinli 1.4 500 km de Confort

Fiestanin 2009 ocak ruhsatli eski kasa modelidir Confort . ankarada olup keyfen satiliktir 25000 pazarliksiz fiyatidir vergileri odenmis olup 1 hafta once expertiz raporu alinmistir, zaten 2 aylik alet vurugu cizigi yok :) istiyen istedigi serviste kontrol ettirebilir. burdan PM ile ulasilabilir, pazarlik yoktur

iyi gunler

• sıfırını 22 ye satıyolardı sen ikinci elini bu krizde 25 e satıyosun :)
  • bir ford bayisi yeni kasa çıktıktan hemen sonra 1.4 dizelin sıfırını bana o 26,500 demişlerdi sen 2. el benzinliye 25000 yazmışsın olacak iş değil
  • o da kar etmek için satıyor.yoksa 500 km araç satılır mı?
  • "keyfen satiliktir" da ne demek oluyor yahu?

İnsan ocakta araç alıpta martta KEYFEN??? araç satar mı?

desene aracı beğenmedim, paraya ihtiyacım var, kar etmek için satıyorum vs vs vs

komik yaaa...
  • bencede...
  • allah allahh duruma bak ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wernik

"keyfen satiliktir" da ne demek oluyor yahu?

İnsan ocakta araç alıpta martta KEYFEN??? araç satar mı?

desene aracı beğenmedim, paraya ihtiyacım var, kar etmek için satıyorum vs vs vs

komik yaaa...

Selam bi arkadas belirtmis kar etmek icin satiyor diye , keyfen satiyorum demek bu demek zaten, lutfen biraz daha sakin ve yapici olalim. Ocakta ucuza denk getirdim marttta kar etmek icin satiyorum. Sanirim forum kurallarinda bu konuda bir yasak yok :)

komik demeden once biraz dikkatli okursaniz butun topigi bunu gorurdunuz, saygilar kolay gelsin.

bartan
  • Bekle ,Satarsın
  • Aslında buraya çok güzel bir cvp yazmıştım ama ne oldu bilmiyorum msj m burada görünmüyor.
    tekrar aynı şeyleri yazmayacağım,

saygılarımla takdim ederim.........

quote:

Orjinalden alıntı: bartan

Selam arkadaslar ,

Bugun itibariyle ilk arabam olan for fiesta 2009 eski kasa aracima kavusuyorum(2. el 300 km 22000TL) oncelikle bu konu gercekten yararli olmus, ozellikle ilk defa araba alan biz genclere yol gostermesi acisindan.

Ben ankara umitkoyde araci expertize goturecegim, fakat araci aldiktan sonra bir bakim yaptirmama gerek var mi ? herkez 15000-30000-45000 bakimlari diyor, araci aldiktan sonra 5000 de gitmek gerekir mi ? bu konularda bilgi verirseniz sevinirim. burayi okumasam ewimin yakininda diyip dewamli otokoc a gidecektim, allah sizden razi olsun :)

Bartan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 6 Mart 2009; 23:35:35 >

• arkadaş kendince bir fiyat yazmış alan alır almayan forum gezisine devam eder bu kadar yoruma gerek yok dostlar
  • ahahah şaka gibi boşa zaman kaybı
  • Çok garibiz.. Adam kaça almışsa almış, kaça satar sa satar... Zaten belirtmiş keyfen satıyorum diye zorla ucuza mı verdireceksiniz? Keyif benim mal benim. Alacaksan alırsın almazsan çeker gidersin hemşerim.
    Alemsiniz valla...
  • çok güzel bir tespit ağzınıza sağlık hislerime tercuman oldunuz .teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: kurbagaprens

Çok garibiz.. Adam kaça almışsa almış, kaça satar sa satar... Zaten belirtmiş keyfen satıyorum diye zorla ucuza mı verdireceksiniz? Keyif benim mal benim. Alacaksan alırsın almazsan çeker gidersin hemşerim.
    Alemsiniz valla...

• keyfen 15000 lira veririm verirsen zorla alacak değiliz ya vermezsende hayırlı işler
  • 24.999
  • Sana keyif olsun diye bi teklif vereyim 2.500 peşin 2500'er 10 yılda bir ödeme...
    Yahu aracın yeni kasası 23.500... El insaf kardeşim, artık böyle ilan verirken mobil imza falan gerekli bence...
    Yoksa coluk cocuk bile ilan veriyor buralara, aradıgımızı bulamıyoruz.Arkadas yeni uye olmus hayırlı olsun ama bilgi kirliligi yapmayalım
    Nasılki araclara sacma sapan teklifler vermemek gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: etax

Sana keyif olsun diye bi teklif vereyim 2.500 peşin 2500'er 10 yılda bir ödeme...
    Yahu aracın yeni kasası 23.500... El insaf kardeşim, artık böyle ilan verirken mobil imza falan gerekli bence...
    Yoksa coluk cocuk bile ilan veriyor buralara, aradıgımızı bulamıyoruz.Arkadas yeni uye olmus hayırlı olsun ama bilgi kirliligi yapmayalım
    Nasılki araclara sacma sapan teklifler vermemek gibi

• 25 veriyorum üstüne bir ev bir araba bir yat bir kat.

25 ytl ye yeni kasa fiesta alıyosun. 1.5 da artıyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.