Şimdi Ara

2010 Dizel Yarı Otomatik Porsche Cayenne 3.0 TDi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deneyiminize dayanarak almayı düşündüğüm 2010 Dizel Yarı Otomatik Porsche Cayenne 3.0 TDi hakkındaki görüşleriniz nedir? Range Rover - BMW X6 ve Porsche arasından tercih ne olmalı?

• mutlu80 kullanıcısına yanıt
    Burda çogumuzun o araclar hakkında deneyimi yoktur ama dısarıdan bakan biri olarak Porsche daha havalı bence :)
  • Benimde aklımda olan bir araç . Takipteyim

X6 nın arka kısmı cidden dar, range rover ise çok fazla etrafta olduğundan yüzünün eskidiğini düşünüyorum ben . Cayenne nin ise tek handikapı eski tip motoru bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 30 Mart 2016; 15:58:08 >
  • Bu araçların yürütme maliyeti yuksetir. Hele 3000cc motor ustuyse arabayı alarak işiniz bitmez hem yakıtı hem parçası pahalıdır . Bu ucu arasından cayanne iyidir . 2013 modelini 1 hafta kullandım. Gidişi iyi keyifli. Ama yakıt tüketimi hiç az değildi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel yarı otomatik nedir dostum, sahibinden aracılığıyla mı yazıyosunuz bu şanzımanın adı yok mu

• Cayenne modeline yolcu olarak binmiştim bir keresinde.Efsane bir araç.Range ve x6nın yanında çok şık duruyor.kalite performans dizayn imaj herşey var Eğer yürütebilecek gücünüz varsa güzel seçim olur.
  • panamera dizele hile vurmuştu diye hatırlıyorum, cayennede de olabilir çevreciyseniz almayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Chevrolet cruze 2.0 Dizel
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle tercihlerde marka imaji öne çikiyor. Sonuçta hepsi kaliteli araçlar.

Porsche bir adim önde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sadece x6 tecrübem oldu gidişi çok güzel.Araç yüksek ama yüksek hızda bile güzel yol tutuyor.Yalnız yüzü çok eskidi ben porsche diyorum.
  • O paraları vereceksem Porsche alırım. Yürütmesine karışmam😀

• Biraz teknik açıdan kullanan arkadaşım var ise bilgi verirse sevinirim.Çok handikap var çok sordukça çok kafa bulanıyor doğrudur ama kayda değer bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar?
    Q7 de tercihlerim arasında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.