Bildirim
2010 Dizel Yarı Otomatik Porsche Cayenne 3.0 TDi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burda çogumuzun o araclar hakkında deneyimi yoktur ama dısarıdan bakan biri olarak Porsche daha havalı bence :) -
Benimde aklımda olan bir araç . Takipteyim
X6 nın arka kısmı cidden dar, range rover ise çok fazla etrafta olduğundan yüzünün eskidiğini düşünüyorum ben . Cayenne nin ise tek handikapı eski tip motoru bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sienaumut -- 30 Mart 2016; 15:58:08 > -
Bu araçların yürütme maliyeti yuksetir. Hele 3000cc motor ustuyse arabayı alarak işiniz bitmez hem yakıtı hem parçası pahalıdır . Bu ucu arasından cayanne iyidir . 2013 modelini 1 hafta kullandım. Gidişi iyi keyifli. Ama yakıt tüketimi hiç az değildi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel yarı otomatik nedir dostum, sahibinden aracılığıyla mı yazıyosunuz bu şanzımanın adı yok mu
Cayenne modeline yolcu olarak binmiştim bir keresinde.Efsane bir araç.Range ve x6nın yanında çok şık duruyor.kalite performans dizayn imaj herşey var Eğer yürütebilecek gücünüz varsa güzel seçim olur. -
panamera dizele hile vurmuştu diye hatırlıyorum, cayennede de olabilir çevreciyseniz almayın -
Böyle tercihlerde marka imaji öne çikiyor. Sonuçta hepsi kaliteli araçlar.
Porsche bir adim önde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim sadece x6 tecrübem oldu gidişi çok güzel.Araç yüksek ama yüksek hızda bile güzel yol tutuyor.Yalnız yüzü çok eskidi ben porsche diyorum. -
O paraları vereceksem Porsche alırım. Yürütmesine karışmam😀
Biraz teknik açıdan kullanan arkadaşım var ise bilgi verirse sevinirim.Çok handikap var çok sordukça çok kafa bulanıyor doğrudur ama kayda değer bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar?
Q7 de tercihlerim arasında...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X