Bildirim
2010 focus 1.6 tdci trend x piyasası
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben 38 bin vermeyi düşünüyorum pahalı mı sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydream10 -- 30 Mart 2016; 23:06:01 > -
o paraya km olarak 50binlerde dizel bir opel astra almanız daha iyi olur bence fordların piyasası aşşa yukarı böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: divapan
o paraya km olarak 50binlerde dizel bir opel astra almanız daha iyi olur bence fordların piyasası aşşa yukarı böyle
40 000'e kadar kaç model otomatik dizel ya da benzinli astra alınabilir. Malum siteden piyasayı çözemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
malum site insanı çıldırtıyor arkadaş. 2 yaşında aracı neredeyse 0 fiyatına koyuyor adam -
bana biraz pahalı geldi. geçen 2013 model yeni kasa 80000 de benzinlisini arkadasım 40000e aldı astra da olabilir. astra ile ilgili düşüncelerıız neler -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakiramaseksi -- 2 Nisan 2016; 14:25:16 >
-
malum sitede ki fiyatlara aldanmayın sadece iyi takip edin siteyi çünkü gerçek piyasa fiyatını isteyenlerin araçları 1 gün içinde satılıyor. benim aracımın piyasasına bakıyorum benimkine denk olanlar km,temizlik,paket olarak 36 37 yazıyor fakat ben 33.5e aldım aracımı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X