Şimdi Ara

2010 MODEL CİTROEN C3 YAKIT GÖSTERGESİNDE PROBLEM VAR..!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar aracımız 2010 model citroen c3 1.4hdı attraction...aracı deposunu bugün fullediğimizde farkettik...tek diş düşük gözüküo fullenmesine rağmen...problem ne olabilir !!! ????

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C3 Yakıt Göstergesi Sorunu

2010 model Citroen C3 aracında yakıt göstergesi arızası yaygın bir sorundur. Bu sorun, aracın yakıt seviyesini doğru şekilde göstermemesine neden olabilir.

Belirtileri:

• Yakıt göstergesinin doğru yakıt seviyesini göstermemesi
    • Yakıt göstergesinin titremesi veya dalgalanması
    • Yakıt göstergesinin aralıklı olarak çalışması

Olası Nedenleri:

• Yakıt şamandırası arızası: Yakıt şamandırası, yakıt deposundaki yakıt seviyesini ölçer ve bu bilgiyi yakıt göstergesine iletir. Şamandıra arızalıysa, yanlış yakıt seviyesi bilgisi gösterebilir.
    • Elektriksel sorunlar: Yakıt göstergesi ile yakıt şamandırası arasındaki elektrik bağlantısında sorunlar, yanlış yakıt seviyesi göstergelerine neden olabilir.

Çözümleri:

• Yakıt şamandırasının değiştirilmesi: Arızalı yakıt şamandırasının değiştirilmesi, sorunu genellikle çözer.
    • Elektrikli bağlantılarının kontrol edilmesi: Elektrikli bağlantılarda gevşeklik veya hasar olup olmadığını kontrol etmek ve gerekirse onarmak.
    • Yakıt göstergesi ünitesinin değiştirilmesi: Nadir durumlarda, yakıt göstergesi ünitesinin değiştirilmesi gerekebilir.

Bu sorunu yaşarsan, aracını bir yetkili servise götürmeni tavsiye ederiz. Sorunun doğru şekilde teşhis edilmesini ve etkili bir şekilde çözülmesini sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence dırekt bır servıse gotur ve de baktır ya da depoyu fulledıgınden emın ol son bır tahmın en usttekı dıgıt arıza yapmıs olabılır
  • servise götürdük hallettiler yaa 2 dkda .ücret dahi talep etmediler..servisteki ustalar..depodaki yakıtın bitmesine 1-2 diş kala alın mazotunuzu dedi....depoda dolu mazot varken 3-5 kere 20-30 liralık mazot aldığında sensör bocalıo arada, sorunda bundan kaynaklanıo dedi....:
  • eyvallah hayırlısı olsun kardes benım depo hıc full gormedıgı ıcın ben de oyle bır sıkıntı yok allaha cok sukur
  • [8D nasip olur elbet bigün fullemek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaydeli

servise götürdük hallettiler yaa 2 dkda .ücret dahi talep etmediler..servisteki ustalar..depodaki yakıtın bitmesine 1-2 diş kala alın mazotunuzu dedi....depoda dolu mazot varken 3-5 kere 20-30 liralık mazot aldığında sensör bocalıo arada, sorunda bundan kaynaklanıo dedi....:

aynı sorun bugün bende oldu...depoyu fulledikten sonra şehiriçi 100 km yaptım...ölçüm yapmak için depoyu tekrar fulledim...bir baktım ki depo full olmasına rağmen bir çubuk eksik gösteriyor.

aracı servise gösterdim benzin azaldıktan sonra getir şamandıraya bakalım dediler....senin problemi nasıl giderdiler acaba 2 dk da?bu kadar basitse hiç söktürmeyeyim depoyu!!!

• Valla iyi sallamış gösterge bocalıyormuşmuş. Bu her araçta olabilecek bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip arızalar genelde şamandıra arızasıdır. Bir iki yakıt aldıktan sonra kendiliğinden de düzelebilir.
  • benm c3 de 20 tl altı alınca göstermio

iste mesela 150 yazıoken 145 yazıo eve geliom arabayı kapatıom 140 yazıoken actıgımda 120 yazıo yola cıkıyorum 115 e düsüo sonra tekrar 120 oluyo 2 km sonra 110 a düşüo falan felan belli belirsiz datsız dutsuz sası birşey işte. bigün kalacam yolda. geçen 60 die çıktım baktım 35 yazıo sonra düştü 30 a sonrası zaten yazmıo benzinlik gösterio faln filan ben smdi 30 km daha gidebilir die biliorum ama güvenemiorm. gidecegi en fazla 10 km şap kalacaz bigün.enson haziran sonunda serviste beynini degiştircez dediler öyle cagarmışlardı degiştirdiler böyle oldu kafasına göre takılıo araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 8 Aralık 2012; 23:38:21 >
  • Düşüncen yanlış çünkü gaza yuklenmene ya da yokuş aşağı ya da yukarı olmana bağlı o anda o şekilde gitsen bu kadar gider diyor ben bu araçla 1200 gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 2012 dizel c4 aracıma 100 mazot olduğu halde ışık yanıp sönüyor göstergesi hiç diş yok sıfır gösteriyor sürekli yakıt azlığından sesli sinyal veriyor. özel Servise telefon ettim şamandıranın resetlenmesi lazım düzelmezse şamandıranın tamir olması gerekiyormuş şamandıra nasıl resetlenir bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.