Şimdi Ara

2010 MODEL MAZDA 6 ALDIM (TAVSİYE EDERİM) ARAÇ İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA CEVAPLAYABİLİRİM. (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
10
Favori
131.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kubilay06 nasıl aracınızdan memnun musunuz? kaç km yaptınız.. ben 30 bini geçemedim ama araçtan inanılmaz derecede memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Kubilay06 nasıl aracınızdan memnun musunuz? kaç km yaptınız.. ben 30 bini geçemedim ama araçtan inanılmaz derecede memnunum..

Bu hafta memlekete gidip geldim, yazınızı şimdi gördüm. Aracım 50.000 km'yi geçti. Halen memnunum ve tavsiye ederim.
  • 108 bin TL etiket fiyatı çok fazla! Bir de yeni kasa ne zaman çıkıyor,bilgisi olan var mı?
  • 108bin TL etiket fiyatı maalesef vergi diliminden ve firmanın satış stratejisinden kaynaklanıyor şuan. Ciddi bir şekilde almayı düşünen varsa gitsin bayilere 80-85bin teklif etsin ama benden duyduğunu söylemesin :) Yoksa o fiyat tabiki saçma. O fiyata C serisi kompressör alabiliyorsunuz. Hatta benim 6sını satın aldığım kişi 100bine (ekstra indirim ile) 115binlik Mercedes C serisi almıştı. O zaman Mazda6ların bayilerde iyi fiyata verildiğini bilmiyordum. Yoksa o abide bilseydi 80e falan bulabileceğini muhtemelen mercedes almazdı. Zaten öylede demişti. Eski aracıda sıfır alıp yıllarca kullandığı bir 626ymış zaten...

Bu 108binlik etiket, yeni gelecek mazda6 düşünülerek yayınlanmış bir fiyat. Mazda yeni kasa gelene kadar 6 satmayı zaten planlarından çıkarmış. Yanlız fuar indirimleri gelecek. Sıfır düşünenlr fuarı beklesin derim. belki dişe dokunur bir şeyler çıkar...
  • Merhaba arkadaslar. Yer Ingiltere. 1 mil = 1,6 km. 2004 Mazda 6 2.0 Dizel.

Araci Mayis 2010'da 85.000 mil'de 3000 Pound'a aldim.Benzer arac Turkiye'de 25.000 TL ( £ 8000-9000) civariydi. Ise gelis gidis gunluk 55-60 mil yol yapiyorum.Depoyu pompanin ilk TIK'ina kadar doldurup,gostergeyi sifirlayip test ediyorum her seferinde.Agirlikli olarak sehirdisi , cruise ile 60-65 mil'e sabitli olarak kullaniyorum. 100 km'de 6,5-7 litre yakiyor.

Gecen hafta, Ekim 2013'e kadar 1 yillik vergisini odedim £ 195.

Aldigimdan beri sadece 1 kere servise goturdum bakim icin 95.000 mil civari. Arac 123.000 mil'de su anda. Yagini duzenli olarak kendim eklerim. Hicbir sorun yasamadim henuz.

Yeni modelin de eli kulaginda bu arada :http://www.mazda.co.uk/cars/mazda6-saloon/

Aracin ici cok onemli benim icin.Hic fena degil gibi

http://www.mazda.co.uk/cars/mazda6-saloon/features/interior/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkl -- 1 Kasım 2012; 1:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi

108bin TL etiket fiyatı maalesef vergi diliminden ve firmanın satış stratejisinden kaynaklanıyor şuan. Ciddi bir şekilde almayı düşünen varsa gitsin bayilere 80-85bin teklif etsin ama benden duyduğunu söylemesin :) Yoksa o fiyat tabiki saçma. O fiyata C serisi kompressör alabiliyorsunuz. Hatta benim 6sını satın aldığım kişi 100bine (ekstra indirim ile) 115binlik Mercedes C serisi almıştı. O zaman Mazda6ların bayilerde iyi fiyata verildiğini bilmiyordum. Yoksa o abide bilseydi 80e falan bulabileceğini muhtemelen mercedes almazdı. Zaten öylede demişti. Eski aracıda sıfır alıp yıllarca kullandığı bir 626ymış zaten...

Bu 108binlik etiket, yeni gelecek mazda6 düşünülerek yayınlanmış bir fiyat. Mazda yeni kasa gelene kadar 6 satmayı zaten planlarından çıkarmış. Yanlız fuar indirimleri gelecek. Sıfır düşünenlr fuarı beklesin derim. belki dişe dokunur bir şeyler çıkar...

Fuarda 20bin TL indirim vardı Mazda 6'ya(88bin),CX-5'te de 5bin TL'lik indirimler vardı,ayrıca 12bin liraya %0 faizli kredi de vardı galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

Teşekkür ederim. Daha iyileri tüm forumdaşlarımızın olsun. Araç sıfır 2010 model. Fiyat 55.500 TL.

Aradan tam 3 sene geçmiş Kubilay bey Allah kaza bela vermesin.
    3 yıl önce çok uygun fiyatı varmış ama şimdi?!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector81 -- 16 Kasım 2012; 10:25:09 >
  • Arkadaslar merhaba kubilay bey sizede merhaba 0 km den 50 bine kadar takip ettim yazdiklarinizi aracinizdan memnun olmaniz sevindirdi. Ben cruze ve mazda 6 arasinda kaldim 2.elde kazasiz degisensiz 100 bin km lerde mazda 6 lar uygun satilio sunroflu fln full 2009 modelleri bide 2012 cruze lar var alabildcegim bni en cok korkutan ise yakit tuketimi gerci cruze mazda6 dan az yakmaz 1.6 olmasina ragmen buna eminim ama gercekten nasil yakit tuketimi bn bide lpg li dusunuorm ogrenciyim ama eger gercekten bna zevk verecekse bu arac alabilirim vergisi fln cok sknti olmaz bnm icin degerli goruslerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın " Bdrnclk " cruze ile mazda 6 kıyaslanamaz. Cruzenin iç mekanı ve verdği sürüş zevki bana göre vasat. Ben mazda 6 almadan önce cruze modellerini de incelemiştim. O zaman cruze Türkiyeye yeni gelmişti ve ilk alanlar hep yakıttan şikayetçi idiler. Şehir için 12 litreden bahsediliyordu. Benim aracımda halen şehir içi tüketim 10 litre. Halen araçtan memnunum. Sürüş zevki için kesinlikle mazda 6 alınır diyorum. LPG işini bu işi bilen birisine sormakta fayda var, ben araştırdığımda yetkili servis bir sorun olmayacağını söylemişti. Şavrolenin tek artısı garanti süresi içerisinde olması gibi geliyor bana. Başka bir artısı yok. Her iki aracı da test edin, aralarında büyük farklar olduğunu siz de göreceksiniz. Selamlar.
  • quote:

Sayın " Bdrnclk " cruze ile mazda 6 kıyaslanamaz. Cruzenin iç mekanı ve verdği sürüş zevki bana göre vasat. Ben mazda 6 almadan önce cruze modellerini de incelemiştim. O zaman cruze Türkiyeye yeni gelmişti ve ilk alanlar hep yakıttan şikayetçi idiler. Şehir için 12 litreden bahsediliyordu. Benim aracımda halen şehir içi tüketim 10 litre. Halen araçtan memnunum. Sürüş zevki için kesinlikle mazda 6 alınır diyorum. LPG işini bu işi bilen birisine sormakta fayda var, ben araştırdığımda yetkili servis bir sorun olmayacağını söylemişti. Şavrolenin tek artısı garanti süresi içerisinde olması gibi geliyor bana. Başka bir artısı yok. Her iki aracı da test edin, aralarında büyük farklar olduğunu siz de göreceksiniz. Selamlar.

Selamlar
    60.000kmden sonra şanzıman yağını değiştirmeyi düşünüyormusunuz.Tork konvertörtü otomatikler için şanzıman yağlarını 60.000km yada 5 yıl (hangisi önce dolarsa) değiştirmeyi tavsiye ediyorlar.
    Siz ne düşünüyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altrea -- 1 Aralık 2012; 16:35:24 >

• ****da 60 binde mutlaka şanzıman yağını değiştirin deniyordu. Ben bu konuyu 50.000 bakımında yetkili servise sordum. Yetkili servis aracın şanzıman yağının 60.000 km.'de değişmesine gerek olmadığını bakım kitabında da bu hususun yazdığını söylediler. Gerçekten aracın bakım kitapçığında da 60 bin bakımında şanzıman yağ değişimi görünmüyor. Sanırım 100 binden değişiyor, kitaba bakınca buraya yazarım. Aracım 55.500 km'yi geçti. Bu arada ön far camlarının üst kısmında ( ters v olan kısmı) dış yüzeyde biraz aşınma meydana gelmişti. Garantiden ücretsiz iki farı komple değiştirdiler.
  • quote:

****da 60 binde mutlaka şanzıman yağını değiştirin deniyordu. Ben bu konuyu 50.000 bakımında yetkili servise sordum. Yetkili servis aracın şanzıman yağının 60.000 km.'de değişmesine gerek olmadığını bakım kitabında da bu hususun yazdığını söylediler. Gerçekten aracın bakım kitapçığında da 60 bin bakımında şanzıman yağ değişimi görünmüyor. Sanırım 100 binden değişiyor, kitaba bakınca buraya yazarım. Aracım 55.500 km'yi geçti. Bu arada ön far camlarının üst kısmında ( ters v olan kısmı) dış yüzeyde biraz aşınma meydana gelmişti. Garantiden ücretsiz iki farı komple değiştirdiler.

Hocam siz hangi ildeydiniz acaba?

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaradayım, profilimde yazıyor zaten.
  • Astra 1.6 T ile takas teklifini tereddütsüz kabul edip,2010 dopdolu 70 binde mazda6 yı aldım.Bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.Eski sahibiyle görüştüğümde bana söylediği:''senin araban(takasa verdiğim 2010 Astra 1.6 Turbo Cosmo) çok yakıyor'' Düşünün adam 2000 motoru vermiş,1.6 motoru almış ve yeni arabasının daha çok yaktığını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleli88 -- 18 Aralık 2012; 11:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleli88

Astra 1.6 T ile takas teklifini tereddütsüz kabul edip,2010 dopdolu 70 binde mazda6 yı aldım.Bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.Eski sahibiyle görüştüğümde bana söylediği:''senin araban(takasa verdiğim 2010 Astra 1.6 Turbo Cosmo) çok yakıyor'' Düşünün adam 2000 motoru vermiş,1.6 motoru almış ve yeni arabasının daha çok yaktığını söylüyor.

/>

/>

Araç tüplümü

• quote:

Astra 1.6 T ile takas teklifini tereddütsüz kabul edip,2010 dopdolu 70 binde mazda6 yı aldım.Bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim.Eski sahibiyle görüştüğümde bana söylediği:''senin araban(takasa verdiğim 2010 Astra 1.6 Turbo Cosmo) çok yakıyor'' Düşünün adam 2000 motoru vermiş,1.6 motoru almış ve yeni arabasının daha çok yaktığını söylüyor.

/>

/>

Çok iyi bir takas olmuş, sizi tebrik ediyorum

• takası nasıl yaptınız acaba?
  • Aracım 56.000 km'yi geçti. Yakıt tüketimi halen şehir içinde 10 litre. Memnuniyet aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

/>

/>

Araç tüplümü

evet. her iki araçta tüplü.

• quote:

quote:

/>

/>

Çok iyi bir takas olmuş, sizi tebrik ediyorum

çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.