|
Bildirim
|
Yakın bir arkadaşımın babası ilk sahibi olduğu 2009 C5' i satıp sıfır megane 4 aldı geçen sordum memnun musun ? Verdiği cevap "C5' in yarısı bile etmez" oldu. C5' lerde görülebilen turbo yağ terlemesini, adama yağ kaçağı var 4-6 bin arası masraf olur turbo değişmesi gerek, baskı balatada zayıf deyip gözünü korkutmuşlar o da kimseye haber vermeden megane ile gelmiş eve joy paket şimdi çok çok pişman. Turbo da olan terlemenin en büyük sebebi de geri besleme borusu alan adam yaptırmış gayet güzel kullanıyor ki bu arıza araç sattıracak bir arıza değil ki araç daha 124 bin civarındaydı.
Aracınız gerçekten çok güzel f/p olarak iyi bir tercih yapmışsınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. |
hayırlı olsun .citroen kullanıcısı olarak daha önceki başka bir c5 konusunda da yazmıştım.d sınıfının f/p aracı c5 dir.d sınıfı bir araç için şahsen benim ilk tercihim olur.kıymet bilmeyen önyargıyla bakmaya devam eden bakmaya devam etsin yoksa bu araçlara bu paralara binmek mümkün değil .geçen bir 2014 full donanım 50bin km altı c5 vardı 78bin e falan gitmiştir muhtemelen kaçırılmayacak bir araçtı...
|
Her zaman her konuda söyledim, özellikle 2.0 tam otomatik şanzımana sahip hydrali bir C5 segmentinin tartışmasız en iyi otomobili.Passat falan kumda oynar bunun yanında.
Yani çok net bir biçimde havalı suspansiyona sahip olmayan ve kendisinden üst segmentte yer alan 5 serisi ve A6 dan da konforlu.Deneyen herkes biliyor zaten bu durumu.Ki zaten bir de C6 denen bir sanat eseri var ki E segmentinde o bambaşka bir makine. Citroen konfor denince aklıma gelen tek marka ulaşılabilir olanlar arasında. |
Z zaqwear demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
C5 in altyapısı çok sağlam hocam. Taban halısı bile aracın ayrı bir sağlam ve kaliteli. Yalıtım malzemesine bakıyorum kap kalın müthiş bir malzeme kullanmışlar ve yol sesi haliyle çok az. Motor dizel olmasına rağmen çok sessiz ve herşey yerli yerinde. Araç giderken resmen yağ gibi akıyor. Bunlar tesadüf olamaz. Bı çalışılmış lik var o çok belli. Rüzgardan da çok az etkileniyor oda benim hoşuma gitti. C5 gerçekten değeri bilinmeyen bir araç. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|