makyajlı mondeonun resmi fotoğrafları günyüzüne çıktı. bence olgunlaşmış ve bir yandan da daha sportif bir görünüme kavuşmuş. tasarımındaki en problemli nokta olan arka kısma el atmışlar daha iyi görünüyor ama sanki yeterli değil.
yeni motor seçenekleri de 2.0 litre 237 hp ecoboost benzinli ve 2.2 litre 197 hp dizel.
Arka eskiye nazaran iyi olmuş cidden.
.
quote:
Orijinalden alıntı: zooropa
.
.
quote:
Orijinalden alıntı: zooropa
.
Alıntıları Göster
Kesinlikle çok daha güzel olmuş artık göze daha çok hitap ediyor. Ford bu makyaj konusunda gerçekten iyi focusu da çok güzel makyajlamışlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: canvarol
Kesinlikle çok daha güzel olmuş artık göze daha çok hitap ediyor. Ford bu makyaj konusunda gerçekten iyi focusu da çok güzel makyajlamışlardı.
Alıntıları Göster
harika bi araç
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
harika bi araç
Alıntıları Göster
HB görünümlü sedan Garip fakat çok hoş
quote:
Orijinalden alıntı: Harley-Davidson
HB görünümlü sedan Garip fakat çok hoş
Alıntıları Göster
Bu arabaya 18-19 inç jant takmak lazım yoksa leylek gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Bu arabaya 18-19 inç jant takmak lazım yoksa leylek gibi duruyor.
Alıntıları Göster
MONDEO YA O KADAR PARA VERİCEĞİME GİDER PASSAT ALIRIM DAHA İYİ AYRICA ARKA KISMI HİÇ BEĞENMEDİM DONANIMLARI GÜZEL ANCAK PASSATA DEĞİŞMEMM
quote:
Orijinalden alıntı: Lose_your_self
MONDEO YA O KADAR PARA VERİCEĞİME GİDER PASSAT ALIRIM DAHA İYİ AYRICA ARKA KISMI HİÇ BEĞENMEDİM DONANIMLARI GÜZEL ANCAK PASSATA DEĞİŞMEMM
Alıntıları Göster
makyajla kasa daha da oturmuş. oldukça olgunlaşmış. bence D sınıfının en iyi otomobillerinden biri.
quote:
Orijinalden alıntı: kritios
makyajla kasa daha da oturmuş. oldukça olgunlaşmış. bence D sınıfının en iyi otomobillerinden biri.
Alıntıları Göster
1.6 ecoboost lar gelirse mükemmel olacak
quote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
1.6 ecoboost lar gelirse mükemmel olacak
Alıntıları Göster
gelir, gelir :)
quote:
Passat bentley çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
quote:
Passat bentley çünkü
Alıntıları Göster
2.2 197hp dizel motor hyundai-kia motoru mu
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
quote:
Passat bentley çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
2.2 197hp dizel motor hyundai-kia motoru mu
bilmiyorum ama aynı gibi.. gerçi Türkiye'ye gelmez bu seçenek. 2.0 lt 163 hp lik bir seçenek daha olmalı, o gelir. bir de sanırım 1.6 lt 115'lik bir dizel daha var mondeoya koyarlar mı bilmem ama, iyi olurdu...
quote:
zevkler renkler meselesi.tam tersini düşünenlerde var; 'hakettiğinin üstünde para verip passat alacağıma mondeo alırım'.
gayet güzel olmuş, direksiyonu da değiştirirlerse daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Yakutsk
quote:
zevkler renkler meselesi.tam tersini düşünenlerde var; 'hakettiğinin üstünde para verip passat alacağıma mondeo alırım'.
gayet güzel olmuş, direksiyonu da değiştirirlerse daha iyi olur.
Alıntıları Göster
2.2 Litrelik dizel motor tutmaz. Çok büyük vergi yükü getirir.
quote:
Orijinalden alıntı: lifeanddead
2.2 Litrelik dizel motor tutmaz. Çok büyük vergi yükü getirir.