Şimdi Ara

2011 Kia Cee'd & 2012 Mitsubishi ASX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Model Ceed Model dizel aracım var. 95000 KM. Boya çizik veya herhangi bir şeyi yok. 2012 Model ASX (22000 KM) ile değişmeyi planlıyorum ve alacak olan kişi ile takas etmeyi düşünüyorum. Hatta pazarlığını bile yaptık. Ben üzerine 14000 TL kadar para vereceğim. Sizin görüşlerinizi alabilirmiyim ?

• AnTiHaCk_BoyRaz A kullanıcısına yanıt
    senin aracın değeri ne ki asx 50 bin anca eder temiz se.
  • Benim aracım 36000 ile 41000 arası fiyatları..
    Pazarlik etmeden sorsan iyiydi bence hayirli olsun diyelim.lpg varmi asx te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine biraz fiyat indiririz o sorun değil. Kişi çok yakınım ablam gibi sevdiğim biri. Oda beni sever. Lpg yok
  • piyasası olmayan aracı satıp daha da piyasası olmayan arabayı satın almazdım, yada ceed i satar elimdeki paraya göre asxi alırdım.
    ceed verip üstüne 14000 bide asx alacaksınız sonra çok zarar edersiniz.
  • 10 bin tl ideal olur ( lpg olmadığı için )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10000 TL ye indirmeye deneyeceğim ama sanırım çok zor. Belki 12000 :/
    Cedd'in ikinci eli çok iyi:S nerden çıkardınız ikinci eli olmadığını..:S
    ceed kötü araba demedim ama 2.eli rakiplerine göre zayıf. Bir golf bir leon bir auris i30 gibi piyasası yok.
  • Hım, evet o konuda haklısınız. Peki daha düşük km ne almamı önerirsiniz. 15000 TL kadar param var.
  • 2011 model aracınız 95bin km yol yapmış. Sıfır mı aldınız bilmiyorum ama eğer çok yol yapıyorsanız benzinliye geçmenize gerek yok. Fazla yol yapmıyorsanız asx güzel bir seçenek. Tanıdıktan olması da büyük bir avantaj.

Bence araba değiştirmenize de gerek yok. Gayet güzel arabanız var, neden değiştiriyorsunuz?
  • 38 000 de almıştım aracı. Çok yol yapıyordum ancak artık araç fazla kullanmayı düşünmüyorum. ASX isteme sebebim, arkadaşa da ASX i ben tavsiye etmiştim. Tipi çok hoşuma gidiyor. Tek dezavantajı ikinci eli olmadığını düşünüyorum. Bir ikincisi de kendi aracımın artık km si 100000 e geldi. buda beni rahatsız ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnTiHaCk_BoyRaz

38 000 de almıştım aracı. Çok yol yapıyordum ancak artık araç fazla kullanmayı düşünmüyorum. ASX isteme sebebim, arkadaşa da ASX i ben tavsiye etmiştim. Tipi çok hoşuma gidiyor. Tek dezavantajı ikinci eli olmadığını düşünüyorum. Bir ikincisi de kendi aracımın artık km si 100000 e geldi. buda beni rahatsız ediyor.

Araba temiz olduktan sonra ikinci eli her türlü olur. Ki asx sevilen, tutulan bir model. Bu tür araçlar ikinci elde daha çok tutuluyor. İkinci eline olan talep sıfırına olan talepten daha fazla. Ayrıca sıfır almayacaksınız, o yüzden maddi yönden de fazla zararınız olmaz.

100bin km ye gelmesi önemli değil. Temiz olduktan sonra sıkıntı olmaz bence.

Daha farklı daha büyük bir araba istiyorsanız da asx doğru seçim olur.

• Binin kullanın asx i beğenirsiniz değişirsiniz.araç 75 bin km gençleşecek 12 bin fark normal görünüyor, yinede piyasayı araştırın.

• Teşekkür ederim cevaplar için.. Sanırım alacağım durum onu gösteriyor.
  • 100 bini geçiyor diye daha düşük km ama daha zevksiz bi araca o kadar para vereceksiniz. Aynı motor bende 200 bini devirdi, bugün samsun yolunda uzun rampalarda ne var ne yok tokatlıyorum hala. Son kasa corollalar, astralar falan rampada ipe dizmek varken vites düşüreceğiniz bi araca geçmeyin motorunuz daha rodajı ancak tamamladı :)
  • Aynı ceed den bende var piyasası güzel araba güzel. Ben olsam asx e uste para verecegime yeni kasa ceed alırım donanım epey farkediyor illa suv derseniz de qashqai dci önceki kasa öneririm. Atmosferik araba ile yokuş çıkarken keçi gibi tirmanan ceed i çok ararsiniz söyleyeyim tecrübe ile sabittir.

Ek olarak lpg yoksa dizelin ekonomisini de mumla ararsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 25 Temmuz 2014; 1:05:44 >
  • Insan bu msjlardan sonra fikir veremiyor /;

• dizelciler yine kendi kendine rampada tokatladıkları araçları yazmışlar
  • almak lazım akılda kalacağına midede dursun. ama iyice razı olun asx ten. dizeli aramayın sonra çekişi zayıf yakıtı fazla bir arabaya geçeceksiniz. tanıdıksa bir kaç gün değişin arabaları o da ceedi bir tanısın bakalım sevecek mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.