merhaba öncelikle araçlar izmirde daha ucuza bulunabilir ama bunlara göz attım şimdilik, eminim buna benzer konular açılmıştır fakat ben tüm detaylarını yazarak özellikle kullancılarından yorum bekliyorum..
bugunlerde araç bakıyorum ve almak istediğim ve bütçeme uyan iki adet araç var birisi 2011 opel corsa diğeriyse 2011 fiesta..
Corsanın bilgileri : 108.000 km , sağ arka kaput boyalı . fiyatı 32,250 1.3 dizel motor
Fiestanın bilgileri : 110.000 km,sol arka lokal boyalı . fiyatı 32,250 1.4 dizel motor
anlıcağınz üzere aynı fiyat aynı model aşağı yukarı aynı arabalar, motor farkı var, 3-5 cm uzunluk genişlik farkları var bi de corsanın iç hacmi biraz daha genişmiş.
yorum yapacak arkadaşlar fiesta/corsa nın tipi güzel o yüzden al demesinler ikisi de gözümde bir.. ekstra yanlarını ve bu sebepten kesinlikle o veya bu tarzında yardım ederseniz çok sevinirim,iyi forumlar
alee_123A
kullanıcısına yanıt
corsa nın değer kaybı daha az benim gördüğüm kadarıyla , fiesta daha çok ve ikinci el daha çok değer kaybediyor amafiesta arabanın gralıdır. 98 ve 2008 leri var bende astraya bindim 2000; gönlün fiesta çeker, aklın opel veya vw alır diyorlar boşuna dememişler... Yeni kasa corsa da güzel geleceği parlak yani. Fiesta benim gözümde bile çok favori değil şu an, yine de sayılır diyorum.
haklısın @omer omer bende geçen hafta 2008 fiesta sattım ama bir iki kişiyle görüştüğümde fiesta 2011, 2008 modelden daha bile küçük dediler iç hacim olarak o yüzden biraz daha corsaya döndüm açıkçası kaç gündür bildiğin araftayım
alee_123A
kullanıcısına yanıt
aynen doğrudur fordun kalitesine birşey diyen çarpılır ama maalesef güncel dış tasarımları takip etmiyorlar diğer tüm kasalar fiestayı şu an solladı, 2009 da yaptığı çıkışı bu şekil makyajla devam ettirmesi hiç mümkün değil, 2.el satışları da etkiliyor. Ayrıca motor da bildiğim 1,3 hem küçük vergi avantajlı hem de zincirli çekişi daha iyi, 98 corsalara bile 20 çeken var... Ford'a samimi uyarıdır burda yazılanlar, şu forumları takip etseler yeter bence başarı için...
kalite, konfor ve 2 el piyası nedeniyle corsa yı seçerdim.