Şimdi Ara

2011 Model Peugeot 206+(Plus) 1.4 HDi Comfort Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabayı yeni aldım. Ekspertiz vs herşey düzgün çıktı. Ancak kullanıcılarına ya da aracı bilenlere bazı sorularım olacak.

1) Gece konsol aydınlatmasında klima bölümünde aydınlatma yok. Teyp kısmında var klima bölümünde yok ve hiçbir şey görünmüyor. Aydınlatmada sorun mu var yoksa hepsi mi aynı? Benim bildiğim bütün araçlarda aydınlatma vardı.
    2) Şoför koltuğu yükseltilebiliyor mu?
    3) Arka koltuk ve bagaj için aydınlatma yapılmamış. Yaptırmak çok pahalı olur mu?
    4) Şoför kapısının lastiği yırtık çok ses geliyor, şoför koltuğunun sırt bölgesinde bir demir çıkıyor onları yaptırmak istiyorum ve plaka aydınlatmasının birisi düştü düşecek kabloları tutuyor. Bunları yaptırmak çok pahalı mıdır?
    5) Bu aracın nereden alındığını hangi özellikleri olduğunu varsa opsiyonları nelerdir nasıl öğrenebilirim. Peugeot u aradım plaka söylememe rağmen doğru düzgün cevap vermediler. Klavuzu indirdim orda da sanırım sadece full donanıma göre açıklama yapılmış çünkü söyledikleri şeyler üst pakette olan şeyler.

Belki küçük şeyler ama ilk arabam bir pürüzü olsun istemiyorum

Son olarak varsa araç ile ilgili tavsiye ve yorumlarınız, dikkat edilmesi gereken bir şey varsa cevaplarınızı bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.