Bildirim
2011 opel corsa full
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neresi full ki bu arabanın usb girişi yok :) -
Valla bende anlamadım aux girişi var ama ordan olurmu acaba -
MP3 çalarından Aux girişine kablo ile bağlantı yapacaksın ve MP3 playerında çalan şarkıları arabanda dinleyebileceksin.
Opel'ler de USB desteği yok. -
tabi aux bağlantısından bağlayacaksın, bende de astra var ordan bağlıyorum iphone umu, usb bağlantısı olmamasının tek dez avantajı direksiyon kumandalarından şarkı değiştirememek oluyor. -
Aux girişi var oradan bağlayacaksın da ben şu olayı anlamadım, ipod or iphone ununu usp girişi olsa nasıl bağlayacaksın merak ettim ? :)))))) Şarj etmek için filan mı ? -
bi corsa ne kadar full olabilir ki :D -
aynen arkadaslar bende samsung'umu aux ile bagliyorum. radyo cekmeyen yollarda harika oluyor. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: lamina propria
bi corsa ne kadar full olabilir ki :D
B segmenti bir araca standart olarak üstelik diğer markaların opsiyonel deyip aylarca bekletebildiği "cruise control" özelliğini koyacak kadar desem ? -
quote:
Orijinalden alıntı: diabolicfb
quote:
B segmenti bir araca standart olarak üstelik diğer markaların opsiyonel deyip aylarca bekletebildiği "cruise control" özelliğini koyacak kadar desem ?
seattın 27 bın tllık bos artı bos modelınde bıle cruıse control var :D -
Demek ki oda lüx olmaktan çıkmış..quote:
Orijinalden alıntı: besttrrquote:
Orijinalden alıntı: diabolicfb
quote:
B segmenti bir araca standart olarak üstelik diğer markaların opsiyonel deyip aylarca bekletebildiği "cruise control" özelliğini koyacak kadar desem ?
seattın 27 bın tllık bos artı bos modelınde bıle cruıse control var :D
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikcanx -- 25 Ağustos 2011; 11:08:47 >
-
b segentinin en harika arabasıdır opel corsa.. küçük aa canavar gibi.. bir yol tutuşu var bi makas atışı var aklın şaşar aklııınn:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X