Şimdi Ara

2012 astra sedan dizel mi - civic eco lpg mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dizel mi lpg mi otomatik mi donanım mı
    yakıt-masraf- 2. el avntajı
    derken birde lpg ve 6 yıl garanti avantajı honda kafa mı karıştırıyor
    gidip astra alıp onada tüp takabilirim diyorum. çünkü dizeline 10 bin fark çok geldi açıkcası.
    astranın tipi hondadan daha iyi. birde, 190 boyla honda da tavana değiyor nerdeyse başım.
    sizin bu iki araç konusundaki düşüncelerinizi merakediyorum

• Bence hondayi terch edin 6 yil garanti deniyor bi sikinti oldumu gdp baslarina atarsiniz araci. Eski kasasi olsa hele hic dusunmeden honda derdim ama yinede begenmesemde pek tasarimini honda yani. Birde otomatik versiyonunu tercih edin bakin keyfinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tercih içinde civic ama bence jettayi da düşünün.jetta>civic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachamail

Araba bakıyrm ama karar veremiyorum
    dizel mi lpg mi otomatik mi donanım mı
    yakıt-masraf- 2. el avntajı
    derken birde lpg ve 6 yıl garanti avantajı honda kafa mı karıştırıyor
    gidip astra alıp onada tüp takabilirim diyorum. çünkü dizeline 10 bin fark çok geldi açıkcası.
    astranın tipi hondadan daha iyi. birde, 190 boyla honda da tavana değiyor nerdeyse başım.
    sizin bu iki araç konusundaki düşüncelerinizi merakediyorum

lpg li civic tartışmasız.
  • bence hiçbirini alma hyundai elantra al lpg biel taktırmana gerek yok az yakıyo diolar.taktırabilirsin istersen ama.paşa paşa kullan.
  • eski versiyon honda olsa bende daha kolay bir tercihde bulunabilirdim. honda da başımın üstünde yarım parmak boşluk kalıyor anca :( çok japon işi olmuş, bariz içi dar.
    jetta yı da çok beğeniyorum ancak en donanımsız dizeli 56bin di sanırım. LPG ile de sorunluymuş diye biliyorum. DSG nin iyi ancak bir arıza durumunda da astronomik rakamlardan bahsediyorlar.
    elentrayı değilde dizel otomatik i30 düşünmüştüm bir ara tabi ozaman kesin dizel diye bakıyordum. astranın 10bin dizel farkına takıldım. 6-8 neysede 10bin de çok yani. bu da beni tekrar lpg yi düşündürdü. mevcut araban astra G kasa 2000 edition, otomatik ve lpgli oldukça da memnunum. garantili bir şekilde 6-7 rahat binerim diye honda cazip, astra uzatılmış garantiylede 4 yıl veriyor. (toyota da çıkartmadı gitti yeni kasayı). lpg dersek elentraya da bakabilirim tipi hoş.
    yeni yılı bekliyeceğiz her halükarda bakalım piyasa ne olacak. yeni düşük motor MTV ve Dizele ekstra vergi düzenlemesi nasıl olacak acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachamail -- 15 Eylül 2012; 17:46:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1.16i mi Hyundai İ20 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lpg uyumlu ise astra iyi seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

lpg uyumlu ise astra iyi seçim olur.

uyumlu ve garantili takıyorlarmış. astra el kitabına göre, fabrika çıkışlı versiyonları var. (sanırım sadece almanyada)
  • quote:

Euro5 normları ve magnezyum alaşımlı subaplardan dolayı uyumlu değil. duruma ve şartlara göre 40-50.000km gibi sorun çıkartıyor
    ama çelik subap değişimi 1.000-1.200tl arası. değişim sonunda yola sorunsuzca devam edilebilir.

aslında honda da %100 sorunsuz değil. hondanın avantajı, 40.000km de bir yapılan subap ayarları. lpg montajından sonra
    bu subap ayarı 20.000km ye, hatta bazı servislerce 10.000km ye indirilerek, sorun çıkma durumu maksimum süreye taşınıyor.

bu yüzden honda motorları diğerlerine göre sorunsuzdur. durumuna geliyor.

lpg takılacak ise ben honda civic derim. yeni kasası da, aslında gayet güzel. motor ve otomatik şanzıman uyumu çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Euro5 normları ve magnezyum alaşımlı subaplardan dolayı uyumlu değil. duruma ve şartlara göre 40-50.000km gibi sorun çıkartıyor
    ama çelik subap değişimi 1.000-1.200tl arası. değişim sonunda yola sorunsuzca devam edilebilir.

aslında honda da %100 sorunsuz değil. hondanın avantajı, 40.000km de bir yapılan subap ayarları. lpg montajından sonra
    bu subap ayarı 20.000km ye, hatta bazı servislerce 10.000km ye indirilerek, sorun çıkma durumu maksimum süreye taşınıyor.

bu yüzden honda motorları diğerlerine göre sorunsuzdur. durumuna geliyor.

lpg takılacak ise ben honda civic derim. yeni kasası da, aslında gayet güzel. motor ve otomatik şanzıman uyumu çok iyi.

astra el kitabına göre, fabrika çıkışlı versiyonları var. (sanırım sadece almanyada).
    boyum kurtarsa honda diyeceğim ama çok kurtarmıyor, astraya göre çok dar geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachamail -- 15 Eylül 2012; 23:16:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.