Şimdi Ara

2012 BMW 1.16i (F20) Hk - Hangi araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç konularında çok iyi değilim. Araçların kronik problemleri vs konularda da oldukça zayıfım. Dolayısı ile sizlerin görüşlerini merak ediyorum ve yardımlarını rica ediyorum.

Konuya gelecek olursak; İlk aracımı almayı planlıyorum. 85000 TL (-+5000) bütçem var ve kendime otomatik bir araç almak istiyorum.

İhtiyaçlarım;

- Bekarım, genelde araca 2 kişi binecek dolayısı ile hatchback, küçük ve şık bir araç bakıyorum.
    - İşe servisle gidiyorum, haftaiçi aracı çok kullanmayacağım, yani yakıt masrafı birincil faktörlerden biri değil. Sadece aracıma haftasonları ve gerektiğinde keyifle binmek istiyorum.
    - Otomatik bir araç istiyorum.

Şık bir araç istediğimi söylemiştim. 2.el piyasasında 100.000km üstünde 2012 model otomatik BMW 1.16i bulmak mümkün.
    Diğer yandan çevremdekiler ve akrabalarım 2017-2018 Renault Clio tavsiye ediyorlar bu seviyelerde.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Yedek parçası ucuz yeni bir araç mı, yoksa şık 7 yaşında parçası pahalı bir araç mı? BMW'lerde hor kullanılmamış temiz araç bulmak zor tahminimce mesela.

Ek olarak bu araçlarda bildiğiniz kronik problemler var mı? Fikirleriniz nelerdir?

• V40 bak .

Bmw de sogutma suyu pompasi mi ne skinti chip attirmislarsa skinti bmw ikinci el alicaksan cok dikkat etmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığın herşeyle birebir aynı durumdayım, ilk aracım olacak benim de.

Ben de başta 1.16 baktım ancak ilk aracın acemiliği sürtme allah korusun kaza vb durumlardan ötürü bmw servis pahalılığından bmw 1.16yı eledim.

Aklımda iki araç var, astra J (70-75bin civarı) ve astra K 1.4 Turbo ( 85-110 arası pakedine göre ). Görüntü olarak da bence şık arabalar.

Bence sende ikinci elde çabuk gidecek benzer bir araç bakabilirsin. BMW'ye önümüzdeki sene binersin. EN azından benim düşüncem bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.