Şimdi Ara

2012 model Ford Fiesta 1.4 TDCI Vs opel corse 1.3 dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki arac arasinda kaldim ama agirlik ford fiesta gibi gozukuyor 2012 model dusunuyorum sizce hangisi veya ayni klasmanda baska marka model tavsiyesi de alabilirim

ilk tercih yakit sarfiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 17 Nisan 2016; 22:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsa 1.3 olmasın? Bence elektrik kırmızısıydı sanırım ismi neyse artik o kırmızıdan fiesta.Yakıtı fiesta da bilmiyorum ama genel manada fiesta corsadan daha düzgün bir araç bana göre
    Bu mesaja eklenen görseller:

2012 model Ford Fiesta 1.4 TDCI Vs opel corse 1.3 dizel

• Corsa 1.3 dizel kullanıyorum 2012 model varsa sorularınız alayım.
  • Fiesta daha kaliteli,keyifli,motorun alt devirleri daha canli

corsa bana tam bi kadin arabasi gibi geliyor,direksiyonu hissiz yumusak,pedallar yumusak filan

Ek olarak 3 ay 2008 1.3ctdi,1 sene 2008 1.2 kullandim,arkadasin fiestasina binince corsadan sogumustum araba binrsim gelmedi sattim imzamdaki araci aldim,keyifle kullaniyorum :)

• 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    evet bana da sanki fiesta daha iyi gibi geliyor 2012 model 1.4 dizel fiestayi 34000 e bulabiliyorum

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    titanium x ler biraz pahali geliyor bana max 30-35 araliginda birsey bakiyorum , yakit durumu nasil acaba 100 kmde ne yakiyor standart kullanimda

• alacak olsaniz yine corsa mi alirsiniz 33 civarina fieasta alinabiliyor 2012 60 binde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    ilk aldigimda cok agresif kullaniyordum,6.1lere kadar cikmisti
    Suan cok sakin kullaniyoeum ve is cikisi trafigine girmiyorum ortlamam 4.6

ankara-bursa tek kisi sabit 90km hiz,ortalamasi giderken 4.2 gelirken 4.3

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    degerler gercekten cok iyiymis diger araclarla kiyaslayinca daha az yakani yok gibi sanki

Ankarada trafik neredeyse yok denecek kadar az,cogunluk sadece kirmizi isiklarda dur kalk seklinde(is cikis saati haric) onunda baya bi etkisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

alacak olsaniz yine corsa mi alirsiniz 33 civarina fieasta alinabiliyor 2012 60 binde

Bu iki araç arasından evet. 4 kişilik bir aile olduğumuz için iç mekan ve ferahlık bizim için önemli. Fiesta hiç listemizde yoktu zaten. Polo ya da corsa bakıyorduk, corsa denk geldi aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

quote:

alacak olsaniz yine corsa mi alirsiniz 33 civarina fieasta alinabiliyor 2012 60 binde

Bu iki araç arasından evet. 4 kişilik bir aile olduğumuz için iç mekan ve ferahlık bizim için önemli. Fiesta hiç listemizde yoktu zaten. Polo ya da corsa bakıyorduk, corsa denk geldi aldık.

halbu ki fiesta daha buyuk gozukuyor corsa daha mi buyuk aile arabasi olarak

Corsa biraz daha büyük iç mekan olarak. Ama asıl fark fiestanın iç mekanı klostrofobik. Bu da olduğundan daha küçükmüş hissini veriyor.

• corsa da arka kısım daha geniş, fiestada diz mesafesi daha yakın gördüğüme göre. Fiesta'nın içi daha dar corsa biraz daha ferah o konuda. Kendi aracımdan inip arkadaşımın fiestasına binince koltuklar daha konforlu gelmişti bana belkide yorgunluktan filan piskolojikte olabilir. Ayrıca donanım seviyeleri inceleyin ,corsa da arka camlar manuel usb giriş yok ancak fiesta da ki donanımda neler olacak bunlara da bakmanız daha iyi olur.

Corsa tercih ederseniz 1.3 75 hp lik olan değilde 95 lik bulabilirseniz daha iyi olur. Euro 4 motor almamaya dikkat edin mümkünse euro 5 olsun. Zaten 2012 ve sonrasında gelmişti e5 motorlar. Yakıt olarak üzmez bir depo ile şehir içi 800 850 yaparsınız. 5 - 5.5 litre yakıyor.
    Aslında daha az yakması lazım bana fazla geldi ben o değeri 100 110 ile kışın alıyorum dolu halde hemd

• sahibinden de birkac fiesta 1.4 tdci kullanicisina mesaj attim . sehirlerarasi 100 tl mazot ile sabit 90 km surat ile 700 km sehir ici 500 gittigini soylediler birkac yerden.
    dogru mudur bu acaba hangisi daha az yakar?

• quote:

Corsa biraz daha büyük iç mekan olarak. Ama asıl fark fiestanın iç mekanı klostrofobik. Bu da olduğundan daha küçükmüş hissini veriyor.

neden kloatrofobik onu anlayamadim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Aslında daha az yakması lazım bana fazla geldi ben o değeri 100 110 ile kışın alıyorum dolu halde hemd

hangisi icin soylediniz

• quote:

quote:

Onu ben de çok anlayamadım tasarımından dolayı herhalde. Özellikle arka tarafta yükselen cam çizgisinden dolayı karanlık ve boğucu bir hava var. İki aracı da incelerseniz fark edersiniz zaten bu durumu.
  • quote:

quote:

quote:

Onu ben de çok anlayamadım tasarımından dolayı herhalde. Özellikle arka tarafta yükselen cam çizgisinden dolayı karanlık ve boğucu bir hava var. İki aracı da incelerseniz fark edersiniz zaten bu durumu.

hangisinin yakit sarfiyati daha az acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 18 Nisan 2016; 10:31:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.