Şimdi Ara

2012 SAMSUNG [ES - EH SERİSİ] MODELLERİ; LED TV [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
968
Cevap
21
Favori
156.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

Orijinalden alıntı: siyahx1987

Arkadaşlar merabalar 40es7000 modelini aldım servis kurdu tvyi o anda gözüme çarptı, ürünün sol üst köşesi törpülenmiş ezilmiş, servise o anda tutanak tutturdum ve kliksayla iletşime geçtim operatör bana ürünü gönderip yenisini alabileceğimi söledi, şöle bişey var ürünü tekrar kutusuna yerleştirmem için ayağını falan kendim sökcem bu sorun oluştururmu, birde ups kargo ile geldi ürün, iade için kapıdan alırmı ürünü bunun için nasıl bir yol izlemeliyim..

Ürün iadesi için Kliksa' yla görüşmüşsünüz. Onlara TV' nin ayağını Samsung' un monte ettiğini, tekrar sökülmesi işlemini kimin yapacağını sorun, cevabını size faks ile yollasınlar. Kesinlikle kendiniz sökmeyin. Faks cevabı vermiyorlarsa, Samsung Çağrı Merkezi' ni arayın ve onlara durumu anlatın. Size kurulumu yapan servisi yönlendirsinler ve onlara söktürün ama teslimatı mutlaka kargoyla siz yapın ve kargo aldığınız yer olan Kliksa' ya gitsin. Ayrıca üründeki problemi, çeşitli açılardan fotoğraflayın. Elinizde belge olmuş olur.

Kliksa' ya sadece TV' yi göndermekle kalmayın aynı zamanda tutulan servis raporunun bir fotokopisini de ekleyip isteklerinizi anlatan toplamda 2 sayfalık bir faks çekin.

Yani kısacası işleri yarı resmi olarak götürmekte fayda var.

şimdi görüştüm mail bekliyorum prosedür ile ilgili gelişmeleri yazarım burdan raporun kendisini vermeyeyimmi yani napayım, birde ups kargoyu evimden alırmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

quote:

Arkadaşlar merabalar 40es7000 modelini aldım servis kurdu tvyi o anda gözüme çarptı, ürünün sol üst köşesi törpülenmiş ezilmiş, servise o anda tutanak tutturdum ve kliksayla iletşime geçtim operatör bana ürünü gönderip yenisini alabileceğimi söledi, şöle bişey var ürünü tekrar kutusuna yerleştirmem için ayağını falan kendim sökcem bu sorun oluştururmu, birde ups kargo ile geldi ürün, iade için kapıdan alırmı ürünü bunun için nasıl bir yol izlemeliyim..

Ürün iadesi için Kliksa' yla görüşmüşsünüz. Onlara TV' nin ayağını Samsung' un monte ettiğini, tekrar sökülmesi işlemini kimin yapacağını sorun, cevabını size faks ile yollasınlar. Kesinlikle kendiniz sökmeyin. Faks cevabı vermiyorlarsa, Samsung Çağrı Merkezi' ni arayın ve onlara durumu anlatın. Size kurulumu yapan servisi yönlendirsinler ve onlara söktürün ama teslimatı mutlaka kargoyla siz yapın ve kargo aldığınız yer olan Kliksa' ya gitsin. Ayrıca üründeki problemi, çeşitli açılardan fotoğraflayın. Elinizde belge olmuş olur.

Kliksa' ya sadece TV' yi göndermekle kalmayın aynı zamanda tutulan servis raporunun bir fotokopisini de ekleyip isteklerinizi anlatan toplamda 2 sayfalık bir faks çekin.

Yani kısacası işleri yarı resmi olarak götürmekte fayda var.

şimdi görüştüm mail bekliyorum prosedür ile ilgili gelişmeleri yazarım burdan raporun kendisini vermeyeyimmi yani napayım, birde ups kargoyu evimden alırmı?

Raporun mutlaka bir örneği sizde kalsın. Aslını isterlerse aslını, fotokopisini isterlerse fotokopisini verirsiniz. Aynı zamanda faturanın da fotokopisini çektirin. Yani herşeyden birer örnek siz de kalsın. Garanti belgesi için de aynı şekilde fotokopi alın.

UPS evden alım yapar mı bilmiyorum. Ama Aras ve Yurtiçi Kargo evden alım yapıyor. Bence UPS' te yapar.

• merhaba beyler,
    şu an alınabilecek en yii model hangisi ?tam buldum diyorum birşeyi çıkıyor..al burda da 7000 serisinden çok şikayet var vazgeçtim almaktan demiş arkadasın biri.es5500 serisi 40es5500 e göz attım bunda da 3d yok..yine bulutlanma vs var diyen var..aynı zamanda 100 hz cmr kafa karıştırmakta..alacağımız bir televizyon 50 tane model var..bunların yanında 6100 serisi var özellikle teknosa daindirimli..bu üründe teknosaya özel getirtilmiş vs diyen çok..aynı zamanda ekran mat imiş..valla çıkamıyorum işin içinden..40EH6030 modeli var bunda da 3d var smart yok..gelde çıldırma..6710 serisi var..herşey tamam fakat bunda da fiyat fazla..

max 2000tl ye kadar 40-46 inç min 200hz cmr ,3d-smart-fullhd bir arada olan bir model var mıdır?

şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

merhaba beyler,
    şu an alınabilecek en yii model hangisi ?tam buldum diyorum birşeyi çıkıyor..al burda da 7000 serisinden çok şikayet var vazgeçtim almaktan demiş arkadasın biri.es5500 serisi 40es5500 e göz attım bunda da 3d yok..yine bulutlanma vs var diyen var..aynı zamanda 100 hz cmr kafa karıştırmakta..alacağımız bir televizyon 50 tane model var..bunların yanında 6100 serisi var özellikle teknosa daindirimli..bu üründe teknosaya özel getirtilmiş vs diyen çok..aynı zamanda ekran mat imiş..valla çıkamıyorum işin içinden..40EH6030 modeli var bunda da 3d var smart yok..gelde çıldırma..6710 serisi var..herşey tamam fakat bunda da fiyat fazla..

max 2000tl ye kadar 40-46 inç min 200hz cmr ,3d-smart-fullhd bir arada olan bir model var mıdır?

şimdiden teşekkürler..

İkinci Samsung televizyonum. İlki 32C650 idi. İkinci bir TV ihtiyacından 40ES7000 aldım. İki televizyondan da çok çok memnunum. Ne bulutlanma, ne ölü pixel nede kilitlenme şikayetim olmadı. TV nin her özelliğini kullanıyorum. Evet elle kontrol çok iyi değil geliştirilmesi gerekiyor, sesli kullanımda iyi fakat çokta gerekli değil. Hani kumandayı bulamazsın da kullanayım dersin. Ben tavsiye derim, görüntü gerçekten çok iyi bulutlanma yada ölüpixelde şans işi galiba diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

merhaba beyler,

şimdiden teşekkürler..

İkinci Samsung televizyonum. İlki 32C650 idi. İkinci bir TV ihtiyacından 40ES7000 aldım. İki televizyondan da çok çok memnunum. Ne bulutlanma, ne ölü pixel nede kilitlenme şikayetim olmadı. TV nin her özelliğini kullanıyorum. Evet elle kontrol çok iyi değil geliştirilmesi gerekiyor, sesli kullanımda iyi fakat çokta gerekli değil. Hani kumandayı bulamazsın da kullanayım dersin. Ben tavsiye derim, görüntü gerçekten çok iyi bulutlanma yada ölüpixelde şans işi galiba diyorum.

40ES7000 iyi de 2400tl fiyatı var..fiyat dışında tümüyle tamam bir tv..hay allah ya ne yapsak..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

merhaba beyler,

şimdiden teşekkürler..

40ES7000 iyi de 2400tl fiyatı var..fiyat dışında tümüyle tamam bir tv..hay allah ya ne yapsak..

2400 TL bence pahalı biraz beklemenizi öneririm. Ben Kliksa'dan 200 TL world puan + %1,5 Avantajix para iadesi ile 2050 TL ye aldım.

• tamamdır teşekkürler cevapların için..
    200tl world puan olsa keşke::)

şimdi 7000 serisi tamam..para bulunursa alınacak olan model belli..peki bir alt fiyat kategorisinde hangi model düşünülebilir..var mı fikrin?bu kategoride tek bulabildiğim(görünen o)40ES6100/6140..bunun da fiyatı 1700tl..fiyat aradığım ölçüde ama bu sefer 6000 serisinin mat ekran oluşu aklıma takılıyor..7000 serisinden itibaren parlak ekrana geçilmiş..bu konuda da fikrin varsa sevinirim..mat ekran parlak ekran konusu biraz karışık gibi..
  • Hocam bende sizin gibi çok araştırdım mat parlak derken bir kez alacağım almışken iyi birşey olsun dedim.

Şunlara bakmanızı tavsiye ederim,

http://kiyas.la/televizyon/karsilastir/Samsung-55ES6140-vs-Samsung-55ES7000

http://kiyas.la/televizyon/karsilastir/Samsung-32ES6100-vs-Samsung-40ES7000

Ekran boyutları sizi yanıltmasın TV'lerin özellikleri olarak fikir vermesi açısından linkini veriyorum.

Başka TV'leride bu şekilde kıyaslayıp değerlendirebilirsiniz. LG lerede bakabilirsiniz fiyatları sanki daha uygun gibi hemde gayet güzeL televizyonları var.

• doğru söylüyorsun ama fiyat da az değil..hem 3d olsun hem smart olsun hem yeni olsun hem cmr si yüksek olsun hem parlak ekran olsun vs dersek 2400tl...
    1500tl ye he yönü güçlü tv bulmak güç..
    incelemye devam edeyim en iyisi..hayırlısı nasip kısmet artık:)

şu da var..hadi diyorsun ki kaliteli olsun ama 3d -smart olmasın ama yine 7000 serisi olsun..böyle bir model yok..iki ucu da dolu yani:)1500tl seviyesinde bir 7000 modeli yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 29 Eylül 2012; 22:10:30 >
  • Lg 660S te olan bi özellik, hatta berbat bi durum. ES serisinde bu şekilde bi sıkıntı yok demi arkadaşlar.

quote:

Tv den kayıt ve durdurup izleme gibi özellikleri kullanabilmek için en az 40 gb harddisk takmak gerekiyormuş. Bu harddisk tvye takıldığında şifreleniyormuş ve başka bir bilgisayarda ve tvde biçimlendirmeden kullanılamıyormuş. lg müşteri hizmetlerinden aldığım bilgi
  • Digiturk Samsung Led Tv Kendi kumandasından kontrol etmek istiyorum . Digiturk kumandası ayrı samsung kumandası ayrı kullanmak zor oluyor bunu yapabileceğim ayar var mı? ES8000
  • arkadaşlar bende es8000 aldım ekran ile çerçeve arasındakı boşluklarda ışık var bi bakarmısınız es modeli kullanan arkadaşlar sizdede bu sıkıntı var mı?

• arkadaşlar es 7000 içingüncel kanal listesi olan var iseeğer paylaşabilir mi

show tv de ses yok

fb tv de radyo sesi geliyor

ntvspor hd yok

daha bir sürü hatalar var şu anki listemde var mı yardımcı olabilecek kimse

bir de usb den kayıt birtürlü olmuyor hdd tanınamadı diyor. film izlerken aygıtı rahatlıkla tanımasına rağmen bu işi nasıl halledebilirim

şimdiden çok teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba. 32eh5300 aldım dün bimeksten. Yayın iyi hoş ta oyunlar çok karanlık ps de. Birde sanki inputlag yuksek gibi. Bir türlü ayarları yapamadım oyun için. Birde alırken görevli uydu alıcısı var demişti de ben bir türlü ayarlayamadım. Birde kurmaya kimse gelmeyince bende demin kendi başıma kurmaya çalıştım. O yüzden bayaayar eksik kaldı bu sorunlarımı cevaplayabilecek var mı ?

Birde sanırsam kayıt özelliği var kumandada gördüğüm kadarıyla. HDD baglasam direk kayıt alabilir miyim ?

Son olarak 32" banabayabir küçük geldi hem yaşadıgım sorunlar hemdde bu boyut yüzünden televizyonu iade etmeyi planlıyorumda daha büyüğünü almak için. Bimeks ürünü iade alır mı ? Daha büyüğünü almak istiyorum da.

Birdedaha üst modele geçmeye karar verdigimden birseyi öğrenmek istiyorumda eh serisi mi daha ust model , es serisi mi ya da ne farkları var serinin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meert. -- 1 Ekim 2012; 21:08:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

arkadaşlar merhaba. 32eh5300 aldım dün bimeksten. Yayın iyi hoş ta oyunlar çok karanlık ps de. Birde sanki inputlag yuksek gibi. Bir türlü ayarları yapamadım oyun için. Birde alırken görevli uydu alıcısı var demişti de ben bir türlü ayarlayamadım. Birde kurmaya kimse gelmeyince bende demin kendi başıma kurmaya çalıştım. O yüzden bayaayar eksik kaldı bu sorunlarımı cevaplayabilecek var mı ?

Birde sanırsam kayıt özelliği var kumandada gördüğüm kadarıyla. HDD baglasam direk kayıt alabilir miyim ?

Son olarak 32" banabayabir küçük geldi hem yaşadıgım sorunlar hemdde bu boyut yüzünden televizyonu iade etmeyi planlıyorumda daha büyüğünü almak için. Bimeks ürünü iade alır mı ? Daha büyüğünü almak istiyorum da.

Birdedaha üst modele geçmeye karar verdigimden birseyi öğrenmek istiyorumda eh serisi mi daha ust model , es serisi mi ya da ne farkları var serinin ?

televizyonun kutusunu açıp kendiniz kurduysanız büyük ihtimalle garanti kapsamından çıkmıştır televizyonunuz. böyle durumlarda yetkili servisin kurması gerekiyor amaisz yine de bir sorun yoksa iade almazlar gibime geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• televizyonun yazılımını nerden güncelliyoruz ya bulamadım biri tarif edebilir mi? bi de su dsmart kartını televizyonun neresine nasıl takıcaz yardımcı olur musunuz? televizyon 55es7000

• slm dostum kaç inç ve kaça aldın memnunmusun bende alıcam evlilik üstü ayırdım birşeyler ama insan korkuyor ben sadece flim ve maç için alıcam zaten degerlendirmen nasıl bilgi verirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc2006

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive man

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive man

quote:

Orijinalden alıntı: erenyagizaktan

Samsung almayın, aldırmayın! Ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş... Müşteri hizmetleri sıfır! Bozuk televizyonu gelip bağladılar, geri verdim, 1 aydır kontrol ediyorlar gerçekten bozuk mu diye. Az önce aradım ve "Garanti belgesinde kaşe yok o yüzden bir şey yapmadık" Adama sorarlar 1 aydır neredesiniz siz? Yazıklar olsun Samsung'a, yazıklar olsun Optimum Outlet Samsung'a...

Sen çok sabırlıymışsın arkadaşım.Tv yi başlarında parçalayabiliceğiniz izlenimini vermeden kıllarını kıpırdatmaz bu deyyuslar.

Servis teknisyeni zurnanın son deliğidir Samsungda.

Merkezden onay bekliyoruz dediyse işin biraz şansa kaldı.

Onay olumlu yada olumsuz en fazla 3 günde gelmesi lazım.

teknisyenle yüz yüze görüştüm çok emindi değişim verdim hayırlı olsun sizi degisim için arayacaklar dedi. ama 10 günü bulur diyordu.. kayıt alan bayan da 1 ay sürmez dedi ben de yuh dedim yani 1 ay mı... merak ettim sizinki kaç günde değişti diye...

bugün itibariyle raporum çıkmış teknosadan yenisini aldım yarın kurulacak inşallah bunda bir sorun çıkmaz..

• bugün samsung 37ES6100 modelini satın aldım fakat daha kutusunu açmadım.
    Samsung TR,US ve UK sitelerinin hiçbirinde bu modeli göstermiyor.
  • Arkadaslar. 50es6100 almaya karar verdim. 2,800 tl.
    3.5 metreden seyredecegim icin 55 inc buyuk gelir diye korkuyorum. Fikriniz nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.