Şimdi Ara

2012Scirocco

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarda ve internette çok araştırdım okudum

1.4 TSI DSG ve oldukça donanımlı (adaptif şasi yok) bir araç almak üzereyim.
    82.000 TL

Ama olumlu yorumların yanında olumsuz yorumda çok fazla okudum.
    Genel anlamda almaya değer bir araçmıdır sizce ne dersiniz?

Yok diyorsanız böyle sport görüntüsü olan, mümkünse tek kapı ve güzel donanım özellikleri olan bir araç tavsiye edebilirmisiniz?

• Mutlaka test aracına bin ve sürüşünü ve iç kabin dizaynını test et derim
    salim kafa ile düşün sonradan pişman olma
  • Mükemmel araç. Söylentileri dikkate almayın. Özellikle DSG çok doğru bir tercih olur.
  • bende scirocco dsg kullanıcısıyım.. çok memnunum.. sıkıntı yaşamazsınız
  • Scirocco elbette çok güsel ama 82.000 tl de az bir para değil , petformanstan bahsetmemişsiniz o zaman Megane coupe 1.5 dci EDC de alabilirsiniz az yakar tek kapı ve donanımlıdır fiyatıda 55 çivarı olması lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Scirocco elbette çok güsel ama 82.000 tl de az bir para değil , petformanstan bahsetmemişsiniz o zaman Megane coupe 1.5 dci EDC de alabilirsiniz az yakar tek kapı ve donanımlıdır fiyatıda 55 çivarı olması lazım....

performans ve kalite olarak vw ile megane bence çok farklı klasmandalar.. scirocco her açıdan parasını hakeden bir araç kullanmadan anlamak mümkün değil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayaslan

quote:

Scirocco elbette çok güsel ama 82.000 tl de az bir para değil , petformanstan bahsetmemişsiniz o zaman Megane coupe 1.5 dci EDC de alabilirsiniz az yakar tek kapı ve donanımlıdır fiyatıda 55 çivarı olması lazım....

performans ve kalite olarak vw ile megane bence çok farklı klasmandalar.. scirocco her açıdan parasını hakeden bir araç kullanmadan anlamak mümkün değil ;)

'''Yok diyorsanız böyle sport görüntüsü olan, mümkünse tek kapı ve güzel donanım özellikleri olan bir araç tavsiye edebilirmisiniz''?

BU sorunun cevabı olarak megane yi yazdım yoksa bencede muadil araçlar değiller öle olsa zaten arada 30 kağıt fark olmazdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayaslan

quote:

'''Yok diyorsanız böyle sport görüntüsü olan, mümkünse tek kapı ve güzel donanım özellikleri olan bir araç tavsiye edebilirmisiniz''?

BU sorunun cevabı olarak megane yi yazdım yoksa bencede muadil araçlar değiller öle olsa zaten arada 30 kağıt fark olmazdı

kia pro ceed beyaz coupe diesel 115bg 6ileri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.