Şimdi Ara

2013 Ford Fiesta mı ? Hasar Kayıtlı 2009 Wv Scirocco mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cok düşündüm işin içinden cıkamadım ortalama 40.000 TL ye tertemiz fiesta almak mı daha mantıklı yoksa hasar kayıtlı 2009 benzinli wv scirocco mu almak daha mantıklı ve ileride bu araçları satıp ev pesinatı yapma gibi bir durumum var hasar kayıtlı aracı satmak sıkıntı olur mu yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...Fikrinizi yazarsanız sevinirim.

• Hocam hasar kaydi ile kastiniz nedir. Yuksek veya pert ise hic bulasma. Sirocco zaten yavas gider. Acil satman gerekecek ise fiesta iyi bir secim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasar kayıtlıdan kastım hani arabanın normal değeri 60.000 TL gibisinden ama hasar kayıtlı vs. yazıyor o zaman 40-45 e satıyorlar tam net bir bilgiye sahip değilim acıkcası.
  • Hocam senin o dediklerin pert kayıtlı oluyor. O işe hiç girme çok zor satarsın.
  • eyvallah hocam :)
  • hocam ciddi bir kazası yoksa önden darbe almamışsa tramer kaydı çok yüksek çıkmıyorsa.kaput tavan şase hava yastıkları gibi problemler yoksa hasar kaydı önemli değil malum hasarsız araç zor ;) olsada çok yüksek fiyatlar talep ediyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfkync -- 19 Aralık 2015; 17:50:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.