Beyler 2014 Mercedes E250 Coupe 211 HP 0-100 7.1 sn 2013 BMW 4.20D 0-100 7.3sn 184 hp 2 araç arasında dış ve iç tasarımda E250 Coupe daha iyi duruyor ancak şanzıman olarak BMW daha iyi duruyor. E Coupe un C serisi şasesi kullanması kendini yalıtımda ve sürüş rahatlığında belli eder mi o kafamı kurcalıyor biraz. 2 aracıda süren veya bilgisi olan fikir verebilirse iyi olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat121 -- 31 Ocak 2021; 12:48:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2014 Mercedes E250 Coupe mi 2014 Bmw 4.20D mi ?
-
-
Kesinlikle E Coupe
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedesin o kasasının ön tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Yandan bakınca sanki burnu uzun olan bir insan gibi duruyor. Öndeki mercedes logosunun kocaman olması bana çirkin geliyor.arkadaki fren lambasını da bagajın ortasına koymuşlar sanki sonradan eklenen ledler gibi...
Şu kıyaslamada hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyorsa onu alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yharf -- 31 Ocak 2021; 13:26:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motorundan dolayı BMW -
Motor BMW diye bağırıyor ama yanlanmamışını bulmanız lazım, keko elinde cılkı çıkmış olabilir.
-
Ben olsam E serisi tercih ederdim. Ama ikiside kendini bazı noktalarda kanıtlamış araçlar. Üzmez yani.
-
Birinde traktör diğerinse araba motoru var, ben olsam coupe arabada dizel düşünmem bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E Coupe tercih ederdim.
-
İkisi de 2. el bi tık yaşlı arabalar olduğu için Mercedes seçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinide kullandım. E serisini hiç sevememiştim. O kadar basık o kadar rahatsız gelirdiki içine oturunca gerçekten basarlardı beni. Cam tavan vs hikayeydi. Yani çok kalıplı biride değilim. Ama 4ün yeri ayrı. Heleki o motorla gerçekten keyifli. Tabi baktığınız araçların temiz kullanılmış bulabildeyseniz ne mutlu size. Hayırlısı olsun. Ben bmw derim.
-
E 250 coupe -
E coupe yalıtım iç dış kalite algısı olarak daha yukarıdadır,Motoruda yazıldığı gibi aşırı yakmaz ortalama 11 denilebilir.
Bmw artısı sürüş dinamikleri ve şanzıman tepkimeleri olur. ama 160 lı hızlardan sonra ciddi gider e Coupe.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X