Şimdi Ara

2014 toyora auris mi 2015 renault clio joy mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabalardan anlamam. Bir suredir araba araştırıyorum cemberi iyice daraltip en son bu 2si arasında kaldim. 100.000 km civarinda oldugunu varsayarsak bu 2 aractan hangisini almak daha mantikli olur ? Mumkunse sebebiyle yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Auris 1.6 benzinli veya 1.4 dizel motorluysa Auris'i tercih ederdim.Çünkü Clio'dan hemen her konuda(yalıtım,iç hacim,bagaj,kalite) daha önde,öte yandan 1.33 boş paketse belki Clio'ya kayabilirim.Çünkü 1.33'ün performansı ve donanımı kötü.Arka camları çevirmeli 2014 model araba almak istemem ben şahsen.Clio 1.2 atmosferik olacaksa yine Clio'dan uzak dururdum,çünkü performansı kötü.
    Özet:Motoru 1.33 değilse ve LPG'ye karşı değilseniz Auris,motor 1.33 ise Clio'nun 1.2 turbosunu veya 1.5 dci'sini alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 25 Ocak 2018; 16:16:21 >
  • Eyvallah hocam

• Her türlü auris alınır. Segment farkı var, buna bağlı olarak hacim, kalite, konfor farkı var.

• Her türlü auris konfor yol tutuş ses yalıtımı tiple clioyu yer zaten auris c clio b.Güvenlik de cabası 7 havayastığı 1.33 diye küçümsenen life da da stqndart gitmez filan hikaye devrini aldı mı gidiyo zaten f/p aracıdır auris

• Hocam yakıt olarak da çok fark olur mu aralarinda? Lpgli tercih etmiyorumda. Benzin olcak büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiamonTe1 -- 25 Ocak 2018; 17:51:11 >
  • Bizim bir akrabamız benzinli Auris kullanıyor. Yakıt konusundan çok şikayetçi.

Yakıt tüketimi öncelikli tercihim olsaydı dizel Clio alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Auris 1.33 benzinli ya da clio 1.5 dci alicam. Konfor olarak auris eyvallah. Performans olarak clio duruyor. Peki bunlar yakıt olarak cok fark eder mi? Ayda 300-350 km yol yapicagimi dusunursek auriste aylik ne kadar fazla yakit parasi veririm?

• Auris alınmalı,clio ise yarisle kiyaslanabilir

• Babama auris aldık dizel otm vites 2013 ama 2014 çıkışlı 50 binde araba çok memnunuz. 5.6 ortalama yakıt. Tek sorun arabada çok trim sesi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.