Şimdi Ara

2014 ve 0 ARAÇ FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.Arkadaşlar nasip olursa yeni bir araç almaya niyetim var ancak hem kişisel hemde euro bir nebze olsun düşer diye 2014'ün ilk çeyreğine bu işi ertelemeye karar verdim.Ancak bütün araç reklamları son fırsat, son şans, kaçırmayın gibi haberler mevcut.Birde renaultun sitesinde 2014 model araç fiyatlarını koymuşlar ve en az 4 bin TL daha yüksek fiyatlar Renault fiyat listesi.Ama bildiğim kadarıyla 2014 de fazladan bir vergi artışı yok benim bildiğim, eğer fiyatlar artaçaksa neden artıyor.

Evet forum ehli ben size soruyorum. 0 Araç alma işini bir kaç gün içinde gerçekleştirmek mi, yoksa 2014'ün baharını mı beklemek (bu benim açımdan daha olumlu olur) fiyat açısından daha makul olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: msbphoenix

Herkese selamlar.Arkadaşlar nasip olursa yeni bir araç almaya niyetim var ancak hem kişisel hemde euro bir nebze olsun düşer diye 2014'ün ilk çeyreğine bu işi ertelemeye karar verdim.Ancak bütün araç reklamları son fırsat, son şans, kaçırmayın gibi haberler mevcut.Birde renaultun sitesinde 2014 model araç fiyatlarını koymuşlar ve en az 4 bin TL daha yüksek fiyatlar Renault fiyat listesi.Ama bildiğim kadarıyla 2014 de fazladan bir vergi artışı yok benim bildiğim, eğer fiyatlar artaçaksa neden artıyor.

Evet forum ehli ben size soruyorum. 0 Araç alma işini bir kaç gün içinde gerçekleştirmek mi, yoksa 2014'ün baharını mı beklemek (bu benim açımdan daha olumlu olur) fiyat açısından daha makul olur?

geçen sene bu zamanlar i30 için yanlış hatırlamıyorsam 43 bin civarında fiyat almıştım. şu anda aracın liste fiyatı 49.600 tl. krediye bulaşmayıp peşin alma istediğimden dolayı olmamıştı. 1 senede araç acayip prim yapmış. demem o ki alma ihtimaliniz ve durumunuz varsa bu aralar fırsatları kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 25 Aralık 2013; 12:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Herkese selamlar.Arkadaşlar nasip olursa yeni bir araç almaya niyetim var ancak hem kişisel hemde euro bir nebze olsun düşer diye 2014'ün ilk çeyreğine bu işi ertelemeye karar verdim.Ancak bütün araç reklamları son fırsat, son şans, kaçırmayın gibi haberler mevcut.Birde renaultun sitesinde 2014 model araç fiyatlarını koymuşlar ve en az 4 bin TL daha yüksek fiyatlar Renault fiyat listesi.Ama bildiğim kadarıyla 2014 de fazladan bir vergi artışı yok benim bildiğim, eğer fiyatlar artaçaksa neden artıyor.

geçen sene bu zamanlar i30 için yanlış hatırlamıyorsam 43 bin civarında fiyat almıştım. şu anda aracın liste fiyatı 49.600 tl. krediye bulaşmayıp peşin alma istediğimden dolayı olmamıştı. 1 senede araç acayip prim yapmış. demem o ki alma ihtimaliniz ve durumunuz varsa bu aralar fırsatları kaçırmayın

İyi prim yapmış hakkaten. Hyundai de yatırım aracı oldu desene

• Araba fiyatlarinin daha makul olma ihtimali %1 ise , daha pahali olma ihtimali % 99 dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 bin artar diye düşünüyorum.

Renault da öyle mesela.Diğerleri de arttırır.
  • %20 fiyatlar artar 45 olan araba 55 olur demedi demeyin

• kur almış başını gitmiş ucuzlamasını veya zammın az olmasını beklemek hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 25 Aralık 2013; 22:29:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Hocam bu aksam arabayla eve gelirken dinledim bende radyoda 49.600 nedir ya ben tam 1 yil evvel 42.500 lira fiyat almstm benzinli alt pakete. O kadar siki pazarlikta etmemistm. Hayir 2012 nin basinda fiyatlar makulken aldik araci 5 sene pinerim arabaya 3 sene sonra 80 binden fazla vercez heralde

• aklına yatanlar beklemesin alsın.
    2014 te bu fiyatları bulamazsınız o çok net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliengin -- 25 Aralık 2013; 22:57:27 >
  • msbphoenix kullanıcısına yanıt
    Ortalama 3.000 TL zam gelir. Eğer yeni kasa veya ilave özellikler vs gelmeyeceğini bildiğiniz bir marka-model ile ilgileniyorsanız ve de uzun süreli kullanacaksanız, 2014 Ocak ayı fiyatları ile (küçük bir indirim daha gelir düşüncesindeyim hem de Ocak MTV yi şirkete ödetirsiniz) 2013 model bir araç alıp güle güle binin derim, döviz fiyatları dahil ,ülkemizde herhangi birşeyin ucuzlamasını beklememek lazım. En azından tüm toplum benim psikolojime yakın olduğu ve kredi muslukları da kesilmediği sürece bu böyle olacaktır. Fiyatların hep yükseldiği bir ortamda, eğer gerçek ihtiyac da varsa en güzeli bir an önce mal sahibi olmaktır ki ben de öyle yaptım
  • Yeni bir şey değil, yıllardır böyledir bu iş. Markası ne olursa olsun, yeni model yılı zammı gelir bu uygulamaya 2014 yılına mahsus değil kendimi bildim bileli vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

aklına yatanlar beklemesin alsın.
    2014 te bu fiyatları bulamazsınız o çok net..

+1 Çok doğru söylemiş, ufak bir euro dolar ayarı gelebilir yeni yılda (olumsuz anlamda)
  • kriz olmazsa ilkbaharda daha da artar.
  • Arkadaşım bende bir çok marka otomobil bayii dolaştım ve hemen hemen hepsi hafta sonu neredeyse full doluydu.

Bunun sebebi yapılan kampanyalar ve zam gelmeden insanların araçları almak istemesi.

2014 yeni modeller en az % 4 yada % 6 zamanlı olacak vede şu an bayiiden aldığın fiatı vede varsa kapmanyayı bulamazsın.

Ekonomi toz duman ve Dolar ile Euro en yüksek değerlerde ve bir süre daha artış olabilir buda yeni modellere ek fiat demektir.

Bana göre 2. el fiatları da uçabilir.

Tavsiyem araç alacaksan ve imkanın varsa bir an önce kampanyalarıda takip ederek almadır yoksa bu fiatları çok zor bulurusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 26 Aralık 2013; 20:09:56 >
  • Daha dun dedim fiyatlarin artacagini dolar euro patladi,buraya tekrar yaziyorum ocak sonu dolar 2.5 euro 3.5 tl ve enflasyon yok o yok bu yok yersek artik,

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

8 ay içinde zaten 5-6.000TL arttı çoğu modelde.

Gelecek yıl bu zamanlar B segmentler 70.000TL'ye doğru yol alacak, C segmentler 100.000TL sınırını aşacak görünen gidişat o yönde.

Dediğinizin olması için doların 3.5 liraya dayanması lazım. Zaten bu kadar devalüasyonda da pek belini doğrultup sıfır araç alacak vatandaş kalmaz. %75 fakirleşmiş oluruz hepimiz.
  • Bayilerde araç bulunmuyor o derece.
  • Fiyatlar yuksek,alici cok nedense arac yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.