Şimdi Ara

2014 yamaha mi 2013 Apache mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben başlangıç motoru olarak yamaha ybr 125 ile Apache rtr 150 arasında kaldım. Son olarak yamaha yakın geldi risk almak istemedim ama şöyle bir durum olduğu için sizlerin de fikrini almak istedim: 2103 Apache rtr 150 ile 2014 yamaha 125 i tam olarak aynı fiyata satıyorlar piyasada.sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun vadede kullanmayacaksan modelli motosiklet almak mantıklı. Çünkü başlangıçtan belli bir süreden sonra seni kesmyecek, yükseltmek isteyeceksin. Satarken daha az zarar edip daha kolay satarsın. Ben YBR diyorum.
  • Tabi ki Japon.
  • Apaçhi tavsiye ederim. Apachi'deki egsoz soundları Harley Davidson motosikletlerinde bile yok. Ayrıca Apachi motosikletleri uzun yol için adapte olmuş motorlardır. 150 cc olması da çok önemli bu arada.
  • yamaha.
  • Ybr yi ne için seçeceksinki? Tek artısı üstünde yamaha yazması.Apache çok sağlam motor ve ybrden hız güç olarak üstün,tip olarakta daha iyi(bence) ama tabiki karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model YBR 125 motorum var bende senin gibi çok arada derede kaldım. Gerçekten bir başlangıç motoru istiyosan az yaksın masrafı olmasın diyosan YBR tavsiye ederim. 11,000 km oldu sadece bakımlarını tam zamanında yaptırdım bir kuruş bile masraf çıkarmadı bana. Uzun yola da gittim şehir içi de kullandım. Ama farkı şehir içi sürüşte görüceksin o kadar kıvrak makina ki sanki bir bisiklet kullanıyormuşsun gibi geliyor. TVS apache de bir kaç kez sürme fırsatım oldu otoruş pozisyonu biraz sıkıntılı gidon biraz aşağıda kalıyor ve yüksek devirlerde vibrasyon var fakat 150 cc olduğunu hissettiren bir makina. Bence 2014 ybr al zarar etmezsin !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ybr tabiki
  • yebere
  • 2 side güzel motor ama apache daha iyi gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.