Bildirim
2015 focus benzinli otomatik yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ulan şu vergiler yüzünden düştüğümüz hale bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel manueli 2 litre falan yakıyor bu hesaba göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama hiz kac ? Tahminim 70 km civari.
At arabasindan sellektör yiyen adam.
Istanbul şehiriçi trafiğinde en az 9-10 litre civarı,hatta üstü yakması muhtemel gerçekçi olmak gerekirse.
Büyük ihtimalle arkadaş yakıtı aldıktan sonra rampa aşağı kullanımla bu tüketimi yakalamıştır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hay yaşa sesli güldürdün gece gece
valla nolursa nolsun hangi kullanımda olursa olsun,benzinli otomatik araç için çok güzel değer... -
ben bu araç ile kısa bir test sürüşüne çıkmıştım, hafiften gaza asılmama rağmen 8 lt ile bitmişti test. tabi 4-5 km de bişey belli olmaz ama bana ekonomik gelmişti. Hemen o zaman düşündüm "Bir de LPG taktırsam tadından yenmez" diye...quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
At arabasindan sellektör yiyen adam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rekor kırıp tek seferlik elde ettigi tuketimi her zaman yapiyormuscasina ve uzun yol tuketimini paylasan adama kil oluyorum yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ters Adam
Rekor kırıp tek seferlik elde ettigi tuketimi her zaman yapiyormuscasina ve uzun yol tuketimini paylasan adama kil oluyorum yahu.
9 lt yakıyorum saatte 113 km hızla uzun yolda ondan assası bu -
Kasarak elde edilmiş, orası belli ama kasarak da olsa benzinli + otomatik için çok iyi değer.quote:
Orijinalden alıntı: mustafa.cekic6quote:
Orijinalden alıntı: Ters Adam
9 lt yakıyorum saatte 113 km hızla uzun yolda ondan assası bu
Alıntıları Göster
25 sene önceki Taunus'lardan kalma söylem olan "Ford'lar çok yakar" lafını hala tekrarlayıp duranlar var forumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.big
ben bu araç ile kısa bir test sürüşüne çıkmıştım, hafiften gaza asılmama rağmen 8 lt ile bitmişti test. tabi 4-5 km de bişey belli olmaz ama bana ekonomik gelmişti. Hemen o zaman düşündüm "Bir de LPG taktırsam tadından yenmez" diye...
o motora tüp attıktan bir süre sonra 2500-3000 TL lik subap masrafı seni bekleyecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Mazotşist
quote:
ben bu araç ile kısa bir test sürüşüne çıkmıştım, hafiften gaza asılmama rağmen 8 lt ile bitmişti test. tabi 4-5 km de bişey belli olmaz ama bana ekonomik gelmişti. Hemen o zaman düşündüm "Bir de LPG taktırsam tadından yenmez" diye...
o motora tüp attıktan bir süre sonra 2500-3000 TL lik subap masrafı seni bekleyecek
Lpg uyumu olduğu söyleniyor, ilaveten subap masrafı 1200 tl , Ford club tr sitesinde bu yönde bilgiler var. Bayi lpg yi kendi takmayı önermişti bu arada,
Bknz : Kasmanın bokunu cıkarmak
quote:
quote:
o motora tüp attıktan bir süre sonra 2500-3000 TL lik subap masrafı seni bekleyecek
Ford'un motorları LPG uyumludur. -
100 km daha gitse artı bakiye verir.quote:
Orijinalden alıntı: bloodletting.quote:
quote:
Ford'un motorları LPG uyumludur.
Alıntıları Göster
-
170 km yapılan yol için doğru bir değer diye kabul edilemez. Ayrıca ortalama hız da görünmüyor. 1000-2000 km ortalamasına bakmak lazım. Ayrıca sürekli yokuş aşağı gitmezde 6 litrenin altında kalma ihtimali sıfır bence.quote:
Orijinalden alıntı: por favor
100 km daha gitse artı bakiye verir.
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
O kadar tutuyor mu?
Cruze/Opel(Ecotec) 1.200TL ye çelik subap ile hallediliyor.
Benzer içerikler
- adana plaka sırası hangi harfte 2024
- sahte motor yağı nasıl anlaşılır
- 6 ay 6000 km şartı kimleri kapsıyor
- kışın lastik basıncı düşer mi
- araba kapı değişimi fiyatı 2024
- uçan motor
- ötv muafiyeti 2025
- id 7
- yeni c3
- passat pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X