Şimdi Ara

2015 LYS EDEBİYATTA ÇIKMASI OLASI YAZARLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
21
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU BAŞLIĞIN GEÇEN SENE AÇILMIŞ BİR VERSİYONU VARDI. GÜZEL BEYİN FIRTINASI DÖNMÜŞ.
    HERKES İNANDIĞI 1 2 KİŞİYİ YAZSA, YAZILANLARIN HEPSİNİ ÖĞRENSEK SINAVDA KAÇIRMAYIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

BEN BAŞLIYORUM,

OKTAY AKBAL ÇIKABİLİR.
    REFİK DURBAŞ ÇIKABİLİR.

EDİT: BEYLER AKLIMA ŞÖYLE BİR ŞEY GELDİ, ŞİMDİ BU SÖYLEDİĞİNİZ ADAMLARIN ESERLERLE İLGİLİ DOPİNG HAFIZA GİBİ HİKAYE UYDURABİLİRSEK SÜPER OLUR.
    UYDURABİLEN VARSA UYDURARAK YAZSIN. HEMEN EZBERLEYELİM. BU BAŞLIKTA 50 ALTI YAPAN ADAM KALMASIN. HAYDİN ASLANLARIM BEN DE AKLIMA GELIRSE YAZICAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilciyimbeylervurmayin -- 10 Haziran 2015; 21:27:59 >

• Sezai karakoç.söylemeye gerek yok tayyip dilinden düşürmüyor bu ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuri Pakdil. Mufit Ratip. Emin Bulent. Yasar Kemalin de Agri Dagi Efsanesi romaninin ozetini dusunuyorum. Icime dogdu biri sorulacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRiGo97 -- 10 Haziran 2015; 20:11:45 >
  • Sevinç çokum , Lale müldür , Sevgi soysal ekstra olarakda süpriz yazarşardan birisi Nazan Bekiroğlu

2-3 dür Mizancı Mehmet Murat gözüme taklılıyor onuda ekliyeyim

• Faik baysal
    Refik erduran

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşir Fuad, Ahmet Mithat-müşahedat, Yahya Akengin, Sezai Karakoç, Edip Cansever, Mehmet Akif Ersoy, Arif Nihat Asya, Vüs'at O. Bener, Selim İleri( üst üste çıkmaz demeyin rasim özdenören çıkmıştı yine çıkabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopher's stonee -- 11 Haziran 2015; 7:34:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayşe kulin yada sevinç çokum al fava bekle

• Sevinç çokum garanti diyorum. Belki Sezai Karakoç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samiha Ayverdi, herkes muhafazakarlari bekliyor bence toplumcu soracaklar ters kose icin

• İsmet Özel olabilir

• Furuzan

• İNCİ ARAL UNUTULMASIN
  • TRT 1'de sürekli Necip Fazıl Kısakürek'in kısa belgeselini veriyorlar.Çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilciyimbeylervurmayin

İNCİ ARAL UNUTULMASIN

Onun hakkinda ne bilmemiz gerekiyor. Osym bi senesinde sormus.

• Hocam yeni yalan zamanlar ölü erkek kuşlar romanları kadın erkek ilişkileri anlatıyor , hiçbir aşk hiçbir ölüm bi anne var boş işlerle uğraşmış sonra pişman olmuş kızı var aldatılan boşanmak istiyor vs önemli eserleri bunlar

Modernist tekniği sağlam monolog tarzda kadının toplumdaki yerini konu ediyor onunla ilgili msj lar veriyor başkada bir şeyi sorulmaz...
    @xTrNikola

• xTrNikola X kullanıcısına yanıt
    ben öykülerini romanlarını ezberledim. ödül almıs olanlarına ekstra dikkat.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.