Şimdi Ara

2015 Seat leon Style Yol tutuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2015 model seat leon var hb spor bi araç olsun diye golf ile arasında gittim geldim sonunda bunu daha cazip gördüm. fakat gelgelelim yol tutuşunu hiç beğenmiyorum istanbul brandium awmin orda göbek var bilenler varsa ( büyük göbek) orayı 40 km hızla dönerken bile arkası sekme yapmaya çalışıyor ( yana doğru zıplamaya çalışıyo arkası) Lastiklerden mi acaba lassa lastilerim yeni yoksa bu arabanın ederimi bukadar herkes mi bunu yaşıyor. Leon olan kime sorsam yol tutuşu mükemmel diyor. ya mükemmel yol tutuşu görmediler yada arabalarına toz kondurmuyorlar varmı aynı problemi yaşayan yada sebebini bilen görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

• Leon zaten yol tutuşta iddialı bir araç değil, testlerden de görüyoruz.

Lakin dediğiniz gibi bi sekme de olmaması gerek, kayıyor deseniz tamam da sekme deyince aklım lastik basınçları geldi, basınçların doğru oldyğundan emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor bir araç olsun diye davul gibi yanaklı yumuşak süspansiyonlu style modelini mi aldınız?
    Yol tutuşundan memnun değilseniz sizi fr versiyonuna alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    ben zaten böyle yola yapışsın felan beklemiyorum ama ama kime sorsam yok makasa giriyorum şöyle yola yapışıyo böyle öve öve bitiremiyor ama gelgelelim bizimkine bakıyorum 40 abi ya nedir ki bu hız.. lastik basınçları arkalar 33 önler 32 aslınta tam sekmiyor ama o sektirmeye çalışma hissini veriyo yani yerden kalkıp yana atmıyo kendini ama ufak ufak tıklama gibi zorluyo yana kendini
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    ya işte benim spor dediğim hb duruşu bakışı güzel olsun performans olarak üst düzey bi sporluk istemedim zaten. bir merakımda o Fr ile style arasında yol tutuş olsun sürüş konfor arasında dağlar kadar fark varmı ikisinide kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi
  • Leonun yol tutusu c sınıfını ıcınde standart, ne eksık ne de fazla. Fr tabı kı dogal olarak daha ıyı yol tutuyor. Ben de 2.5 sene kullandım, arastırdıgım ve kendı tecrubeme gore leonda lastık yol tutusa cok etkı edıyor. Ozellıkle fabrıka cıkıslı lastıklerı cok kalıtesız. Yenı aldıgınız lassa'lar nasıldır bılemıyorum ancak lassa genel olarak kalıtelı bı marka degıl

• O sekme 308 lerde de hastalıktır. Ama lastikler yenilenince %80 oranında azalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • viraj içi frenlemelerde çok dikkatli olun. anında kopuyor.
  • Genel olarak lastik üzerine durulmuş galiba lastikler problemli

• Leon dandik bir araç şaşırtmadı .

• Arkası torsiyonlu galiba leon'un. Torsiyonlu araçlar sekme yapmaya meyillidir. Yol durumuna göre, normal sayılabilir.

• leon yol tutus olarak zayiftir ama bu kadar bir sorun olmamali yorumunu yapan arkadasa katiliyorum. Aracin suspansiyon sisteminde veya lastiklerde bir sorun var

• 2014 1.2 TSI style paket Leon kullandım bir müddet. Yol tutuşu konusunda benimde hoşuma gitmemişti. Direksiyonu ne kadar cevirsem de viraj içinde hareketler de güven vermiyordu ki testler de de bu konuda beğenilmeyor pek. Misal otopark testi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.