Şimdi Ara

2015 (sıfır) Opel Corsa mı, Hyundai i20 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iki araba arasında kararsız kaldım önümüzdeki ay muhtemelen alacağım aslında astra düşünüyordum fakat malum ekonomik şartlar. iki modeli kıyaslayınca paket özellikleri dahil aşağıdaki sonuçlar çıkıyor. yorumlarınız nelerdir?

not: 2 araçta otomatik olacak, benzinli olacak ve fiyatları neredeyse aynı o yüzden araçların diğer özelliklerini belirttim aşağıda

2015 (sıfır) Opel Corsa mı, Hyundai i20 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucklerjr -- 2 Eylül 2015; 14:20:39 >

• İ20 çok yakıyor 4 ileri ile
    Ben corsa derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 derim. ancak cam tavan ilave edin, çok değiştiriyor. smart paket olursa süper. zaten aynı bütçeye i20 çok daha dolu opsiyonlarla alınır.
    ve biraz daha beklerseniz i20 turbo motorlu olan gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

i20 derim. ancak cam tavan ilave edin, çok değiştiriyor. smart paket olursa süper. zaten aynı bütçeye i20 çok daha dolu opsiyonlarla alınır.

bende cam tavan düşünmüştüm 2000 lira ekstra ücret ekliyor ama yapacak bir şey yok artık. acaba yakıt tüketimi çok mu kötü? o konuda tecrübeli arkadaşlar cevap erir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

i20 derim. ancak cam tavan ilave edin, çok değiştiriyor. smart paket olursa süper. zaten aynı bütçeye i20 çok daha dolu opsiyonlarla alınır.

bende cam tavan düşünmüştüm 2000 lira ekstra ücret ekliyor ama yapacak bir şey yok artık. acaba yakıt tüketimi çok mu kötü? o konuda tecrübeli arkadaşlar cevap erir umarım.

kullandığım araçtan ayrı bende i20 elite+cam tavan, metalik gri manuel 2015 model var. forumda geniş bir incelemesini yayınlamıştım.
    araç inanılmaz ekonomik, 2500 km oldu ve ş.içi & dışı karışık 5,9 lt yakıyor, tabi sakin kullanım onu belirteyim.
    otomatik olunca elbette tüketim daha fazla olabilir.
    corsa da güzel araba, i20 yi alırken incelemiştim ama fiyatlar o zaman corsa ve fiesta ya göre çok uçuktu ve test sürüşünde pek ısınamamıştım. pek yeni kasasını kullananı yollarda göremiyorum, belki fiyatta yelkeni suya indirmişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 2 Eylül 2015; 14:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

İ20 çok yakıyor 4 ileri ile
    Ben corsa derim.

Bu mesaja eksi veren arkadaşlar... hangi mantikla verdi acaba i20 4 ileri corsa 6 ileri yakit tuketimi olarak ben otomatik viteste i20 tavsiye etmiyorum... 10 lt civari çok rahat yakar sehir içinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim_25 -- 2 Eylül 2015; 14:51:03 >
  • Corsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i20 cok yakar arkadasi eksileyenler nasil bir fanatizmle çöktüler bilmiyorum. Benim tercihim corsadan yana olurdu

• otomatik ise corsa tabi i20 hala 4 ilerilerde kalmış zamanın çok gerisinde
  • Opelle Hyundai'yı kiyaslaman Opel'e hakaret olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vites sayısının az olması yakıt konusunda özellikle ülkemizdeki fiyatlarla sizi zarar sokar. o yüzden otomotik olsun manuel vites sayısı çok olan araç daha karlıdır.
  • İ20 nedir ? Corsa ile mukayese bile edilmez. Git bin ikisininde içine zaten farkı farkedeceksin.
  • NZM_TURKEİ kullanıcısına yanıt
    Corsa'nin ve i20 nin kasa degistirdiginden haberiniz yok sanirim. Aynen gidin ikisinede binin ve lutfen goruslerinizi burada tarafsiz olarak paylasinki insanlar faydalansin. Yeni corsa tam bir ucube olmus. Claudia Schiffer' li reklam falan bu arabayi kurtaramayacak. I20 ile baska B sinifi araclari otomatik vitesinden dolayi belki kiyaslayabilirsiniz ama yeni corsa ile kiyaslanamayacak daglar kadar fark var. Corsa yeni kasa ile dusus trendine girmis iken, i20 yeni kasa ile buyuk atak yapti. Sinif olarak B+ diye bir kavram yaratti. Biraz daha beklerseniz 1.0 turbo benzinli 7 dct otomatik gelecek sanirim.

• 2015 model otomatik İ20 ile corsa arasında kaldım bende. Corsa birazda ucuz ama i20 de baya dolu. İkiisde kasasını yeniledi. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizce yeni kasa otamatik olarak corsa mı i 20 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: brightonn

2015 model otomatik İ20 ile corsa arasında kaldım bende. Corsa birazda ucuz ama i20 de baya dolu. İkiisde kasasını yeniledi. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Sizce yeni kasa otamatik olarak corsa mı i 20 mi?

i20 varken corsaya bakman bile hata

• İ20 çok daha dolu kesinlikle fakat marka olarak kuyaslandığında genelde yorumlar opelin çok daha iyi yol tutuşu olduğu ve daha güvenli olduğu( savrulma falan gibi)

İ20 ye daha yakınken bunlar kafamı karıştıyor çok, yorumlarınızı bekliyorum iki araç için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.