Şimdi Ara

2015 Yılında ABS'siz araç almak? ABS Şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzuuun uzun araç arayışlarım sonucunda yarın bir araca daha bakmaya gideceğim ve bu sefer muhtemelen alacağım. 2004 Model Fiesta 1.4 Comfort. Fakat gel gelelim araçta ABS yok, her ne kadar bugüne kadar bir kez dahi ABS'yi devreye sokmamış olsam da kafam karışmıyor değil.

Bir sürücü olarak, ABS ne derecede şart? Yani ABS yok diye bu araç çöp denir mi?

Muhtemelen bu araç kadar temizini, güzelini, güvenlisini, az kmlisini, bu fiyata bulmam imkansız.

Benim düşüncem araca alıştıktan sonra tekerleri kitlemeden sürmeyi başarabileceğim şeklinde, ama siz ne dersiniz?

Teşekkürler.

• Hic lazim da olmayabilir, hayat da kurtarabilir. Ayni esp gibi. Kader kismet derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak abs yi, esp bile şart. Yollar her zaman dümdüz, güvenli değil. Kaç tane kazayı abs sayesinde atlamışızdır. Son aracınızda esp olsa belki o da pert olmayacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz bence

• Abs+esp+emniyet kemeri+airbag dortlusu 100le giderken sizi hayata baglayabilir

• Çöp tabi. O kadar güzellik en basit yerde bile kızaklayip vurduğunda sıfırlanır . ABS ile cok rahat kaçacağın yerde ne Gereği var ?

Neyse sen bilirsin kafana koymus gibisin o aracı .

• Beyler ne yapayım artık o kadar kafam karıştı ki, alternatifim yok ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Butceniz ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Butceniz ne kadar

20.000TL Maksimum, 21.000TL olmaz. Bu araçta tek parça değişen tek parça boya dahi yok tamponlarına kadar orijinal, 93.000 KM'de, benzinli hiç LPG takılmamış. Tüm bakımları yetkili servisinde yapılmış... Ama gel gelelim ABS yok, şaka gibisin Ford!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

quote:

Butceniz ne kadar

20.000TL Maksimum, 21.000TL olmaz. Bu araçta tek parça değişen tek parça boya dahi yok tamponlarına kadar orijinal, 93.000 KM'de, benzinli hiç LPG takılmamış. Tüm bakımları yetkili servisinde yapılmış... Ama gel gelelim ABS yok, şaka gibisin Ford!

Hak veriyorum size sonucta herkesin bütçesi farklı .

Ancak biraz daha para biriktirin derim sizin hayatınızdan onemli mı ? Veya baskasına da zarar verebilirsiniz .

• quote:

quote:

Butceniz ne kadar

2003-2005 Corsa bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Butceniz ne kadar

Hak veriyorum size sonucta herkesin bütçesi farklı .

Ancak biraz daha para biriktirin derim sizin hayatınızdan onemli mı ? Veya baskasına da zarar verebilirsiniz .

Hocam çok çok uzun süredir biriktiriyorum, imkanım bir lira daha fazlasına bile el vermiyor. Dolmuş ve otobüs ikilisinden her koşulda daha güvenli olduğuna eminim...

• quote:

quote:

quote:

Butceniz ne kadar

2003-2005 Corsa bakabilirsiniz

Corsa C'lere çok çok baktım, ne yazık ki bütçeme göre 5 ilan çıkıyor, 2 tanesi kamyonet ruhsatlı, diğer üçü de zaten hasarlı ve güneş yanıklı. (Ankara, 100.000KM altı, maksimum 21.000TL)

• O kasa ford fiestaların hepsinde mi abs yok? Ben de fiestaya bakınıyordum ama abs var sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

O kasa ford fiestaların hepsinde mi abs yok? Ben de fiestaya bakınıyordum ama abs var sanıyordum

Hocam hepsinde değil ama çok çok büyük çoğunluğunda yok, olanlar kontak açınca ABS lambası yakar, bir de ruhsatta ABS yazar, 2006 Fusion'a bile standart olarak koymamış Ford.
  • Hocam araçta değişen boya falan yok orijinal demişsiniz fakat araçta Abs bile yok.Allah korusun siz orijinal kalamaya bilirsiniz.Bir daha düşünün araba mi siz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almera al. Tekna donanımlısınıda bulursan tadından yenmez. Katır gibi araba. Abs hepsinde standart.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Almera al. Tekna donanımlısınıda bulursan tadından yenmez. Katır gibi araba. Abs hepsinde standart.

Almeralar çok hoşuma gidiyor, ancak bütçem hiç bir koşulda el vermiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Almera al. Tekna donanımlısınıda bulursan tadından yenmez. Katır gibi araba. Abs hepsinde standart.

Almeralar çok hoşuma gidiyor, ancak bütçem hiç bir koşulda el vermiyor...

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama sahibinden.comda fazlasıyla ilan var. 20 bine temizi alınır diye düşünüyorum. 21 22 bin lira isteyenlere korkmadan teklifinizi yapın. Şansınızı deneyin. O kadar araca bindim. Ben almera kadar eziyet görüpte sesini çıkarmayan araç tanımadım. Bizimki biraz eziyet görmüş ama yinede fiyatı hakkında bilginiz olsun. 2 parça değişenli tavan ve 2 parça harici boyalı 200 bindeki almerayı 16700e aldık bir ay önce. 20 bine iyi bir almera bulunur diye ümit ediyorum.

• Ya böyle temiz araba bulmuşsun al tabiki. Abs varsın olmasın alışırsın.

Toplu taşımadan daha güvenli..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.