Şimdi Ara

2016 Corolla 1.33 den Egea cross 1.3 Multijet geçilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 Corolla 1.33 den Egea cross 1.3 Multijet geçilir mi ?

• 2017 corolla dizel şirket aracım var.

Corolla’dan her şeye geçilir, ne konfor var, ne yalıtım var, ne de kalite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle geçilir hiç düşünmeyin .

• Saniye düşünme hemen siparişini ver. yoksa o fiyata bulamazsın.

• Gaziantepte 1 ay sonra gelecek egealar şimdiden satılmış.Bayiler maşallah burnundan kıl aldırmıyor.Forumda çok eleştiriliyor ama nedense diğer markalardan şu aralar egeaya çok geçen var.Piyasası da yükselmiş.

• Urban paket mi Easy paket mi?

• Meğer ne çok Toyota düşmanı sığdırmışsın içine DonanımHaberForum.

Egea'yla Corolla kıyaslanıyor , herkes tabiki Egea diyor vaybe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emres37

Meğer ne çok Toyota düşmanı sığdırmışsın içine DonanımHaberForum.

Egea'yla Corolla kıyaslanıyor , herkes tabiki Egea diyor vaybe.

Aynen öyle hocam , bu toyota düşmanı ve aynı zamanda başka markaların fanboyluğunu yapan arkadaşların başını da daswagen ve zotacing gibi arkadaşlar çekiyor, yukarıda yazdığı mesajlara da bakılınca net bir şekilde görülüyor bu durum 2016 Corolla 1.33 den Egea cross 1.3 Multijet geçilir mi ?  .

• Corolla sorunsuzluğu ile bilinir güzel fakat japon araçları yalıtım berbat ,1.33 motor anlamsız vergi ve atmoferik düşük beygir/tork
    1.6 değilse düşünecek fazla bir şey yok gibi
    Az yakan ,bir tık daha iyi yalıtım ,daha torklu bir araç Egea geçilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 24 Ocak 2021; 4:5:42 >
  • 1.33ün motorunu çok ararsın 1.3 mj kadar iğrenç bi motor görmedim. 4 yıldır 1.33 var ara sıra 1.3 doblo ve linea kullanıyorum 1.33 bile uçak gibi geliyor. Konfora vs gelecek olursak egea rakip bile olamaz. Yakın arkadaşımda 1.4 mirror mevcut kötü bi araç değil ama asla corollayla kıyaslanamaz.

• cavexle kullanıcısına yanıt
    1.3mj egea kullandinmi?
  • Egea Cross çok sevildi, bu fiyatıyla satışta liderliğe oynayacak

• Geçilir ama öyle devasa fark diyenleri dikkate alma, en iyi ihtimalde bile anca denk araçlar olur.

1.3 Multijet az yakar az kaçar araçtır ( Corsa'da bile 0-100 km hızlanma 15 sn idi, ortalama tüketim 5 lt) fakat Corolla LPG ile daha az yakar, Corolla'ya göre içi dardır, bakım olarak 1.3 dizel motor olduğu için daha kaliteli yağ ve filtre kullanmak lazım, dayanıklılık olarak 1.3 multijet en sağlam dizel motorlardan ama 1.33 lt Toyota motoru da askeri araçlarda kullanılan bir motor piyasadaki en sağlam benzinli motorlardan bir tanesidir, örneğin 1.3 multijette 150 bin km civarında triger zincirini değiştirirsin ( maksimum çok iyi o da araca bakım yapar uzun yol kullanırsan 200 bin km gider) , Corolla'da doğru düzgün değiştiren görmedim daha, Corolla LPG ile bile sıfır aşınma yapar 200 bin km deki motoru sök yeni gibidir, Egea haliyle 300 bin km den sonra klasik dizel sorunlarını açmaya başlar vs vs.

Özet olarak ama geçilir mi geçilebilir elbette, geçeceğin araçta kötü değil.

• Geçilebilir ama aradaki fiyat farkına ve kullanım şeklinize bağlı.

1.3 multijetlerle hiç uzun yol yaptınız mı bilmiyorum ama hiç tat vermiyor. benzinliymiş gibi devir çevirtip bağırtıyorsun. görene kadar benim de radarımdaydı. ikisi de dayanıklı makinalar, sonuçta vosvos değil. ama dediğim gibi ciddi fiyat farkı yoksa. büyük ihtimalle konforunu ararsın.

• emres37 kullanıcısına yanıt

Afrika’daki kabilede yaşayan biri de corollanin adını bilir, Newyork da central parka bakan biride. :)

egea yi Avrupa’da bile bilmeyen çoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 24 Ocak 2021; 22:6:11 >
  • Geçilmez.1.6 desen hadi performans için derdim
    Attan inip eşşeğe binilir mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Afrika’daki kabilede yaşayan biri de corollanin adını bilir, Newyork da central parka bakan biride. :)

egea yi Avrupa’da bile bilmeyen çoktur.

Newyorktaki nin bildiği Corolla muhtemelen 2,5 lt motorlu olan, Afrikadaki de terorist Edition Hilux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 25 Ocak 2021; 0:4:5 >
  • zed Z kullanıcısına yanıt

Toyota’nın Amerika tanıtım videosuna göre 2.5 litrelik bir versiyon gözükmüyor.

silindir hacmine takılman ayrı bir konu.

dakara gittiğimde auris bile gördüm. Taksi egzoz dumanı içeri giren bir coronaydi:)

corolla tüm dünyanın bildiği, dünyanın her köşesinde satışı olan bir modeldir. Tartışmak bile komedi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.