Şimdi Ara

2016 Ford Galaxy Makyajlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce casus kamerala yakalanan 2016 Ford Galaxy,tasarım açısından selefi ile aynı özelliklere sahip.Fakat bazı bölümleri ile S-Max modelleri için ipuçları da vermiyor değil.

2016 Ford Galaxy'nin iç bölümünde ikinci ve üçünü sıradaki yolcular için diz mesafesi 10 mm arttırılmış ve çocuk izleme aynası standart olarak sunulmuş.Ses kontrolü ve acil yardım desteği Ford'un kendine özel Sync2 eğlence sistemi ile uyumlu hale getirilmiş.

En büyük değişilikleri kaputun altında yapan Ford,2.0 litrelik 240 beygirlik EcoBoost motor ve 160 beygirlik 1.5 litrelik EcoBoost motor seçeneklerine yer vermiş.Dizel seçenekleri olarak ise 2.0 litrelik maksimum 210 beygirlik 450 Nm tork üreten TDCi motor ile 120,150 ve 180 beygirlik motorlara yer vermiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu nasıl makyaj, içi dışı tamamen değişmiş, yeni S-Max gibi olmuş.

Bildiğin yeni kasa olmuş bu.
  • Resimleri ekleyelim . Millet boş yere dolaşmasın . Bu arada makyaj başarılı olmuş . Yan profilden bakınca tekerler küçük duruyor ama titanyum donaımla falan birşeyler yapılır gibi . Birde 2.0 dizel olması kötü 1.6 lık motor kullanılsa daha iyi olurdu . 100 binlik fiyatı ile yollarda görebilme ihtimalimiz düşük ama belli de olmaz .
     2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı 2016 Ford Galaxy Makyajlandı

• mondeo okudum , tam sovecektim, galaxy imis , gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç mekan güzel olmuşta,dışa bence pek yeni FORD stili gitmemiş bence.
  • Galaxyi,mondeo nasıl okudunuz?
  • Su arabalarin tasarimini degisik yapmak cokmu zor yahu? Fiestadan tutta connecte hepsinde ayni tip var. Misal bu. On taraf fiestayi sokup koymuslar gerisi baska.

• Bu makyaj değil, her şeyiyle yeni bir model, S-max de Galaxy de yenileniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever1907 -- 2 Nisan 2015; 17:26:23 >
  • İç tasarımda hakkını vermek lazım çok şık olmuş. Ama dış tasarım maalesef içi gibi takdiri hak etmemiş. Ben Ford'un dış tasarımı daha iyi yapmasını beklerdim. Yeni araçların tasarımı ile beklentileri yükselttiler normal olarak.
  • İlk olarak gurbetçilerde görüp inceleriz artık
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    o psikolojik bir olay kardesim yani okumayla mondeo cikmiyor zaten

• Aşırı değişikliğe uğramış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.