Şimdi Ara

2016 Polo 6R Hareket Halinde Elektrik Kesme Sorunu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 polo 6r dizel aracımız hareket halindeyken anlık tüm elektriği kesiyor vede belli başlı uyarılar (silecek hatası, soğutma sıvısı eksik gibi ) veriyor fakat araç stop etmiyor vede sonrasında göstergede herhangi bir arıza uyarısı vermiyor..aküyü ve kutup başlarını kontrol ettirdim usta normal dedi ve aküden kaynaklanmadığını şarj dinamosundan yapabileceğini söyledi..

aynı arızayla karşılaşan ve de sorunu çözebilen\çözdürebilen arkadaşlar oldu mu acaba..?

• Selam, ben de 6C/6R`nin 2017 benzinli modeline biniyorum. Bazen elimdeki OBDeleven cihaziyla hazir bazi ozellikleri ac/kapa yaptigimda aynen bu dediginiz gibi bir durum oluyor, yani yolda giderken birden elektrik kesme ve birsuru hata mesaji cikmasi durumu. Muhtemelen aractaki degisik kontrol unitelerinde referans degerlerle ilgili bazi uyumsuzluklar olusuyor ama yaptigim degisiklikleri geri alinca sorun kalmiyor. Bir servise gidip hata mesajlarina bir baktirin ve sildirin. Sonra tekrar cikan hata mesajlari olursa oralara bir bakmak gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 29 Ocak 2025; 18:15:34 >

• Hatta internette arama yaparken muhtemelen DH icinde bir postta sunu da gordum 2016 Polo 6R Hareket Halinde Elektrik Kesme Sorunu.. 

Yani sizdeki durumda da arac 'limp mode' vaziyeti aliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.