Şimdi Ara

2016 ygs üçdörtbeş'in sosyali kadar zor olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fem kapsül 2016da şov yaparken 345de fena taklaya geldim morallerim bozuldu öte yana fem denge matematikte çullarken 345de şov yaptım türkçe zaten allaha emanet siz neler diyorsunuz

• economist00 kullanıcısına yanıt
    Yalniz 3 4 5 in sosyali zor degilki abicim mfciyim en yuksek netim sos cikiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben denemeye aşık oldum, objektif yorum yapamayacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: and_soo

Yalniz 3 4 5 in sosyali zor degilki abicim mfciyim en yuksek netim sos cikiyo

ilginç ben çok zor buldum
  • kapsülde +35 gördüm 345 de ,24 e kadar düştüm var sen hesapla zorluğunu
  • hocam moral bozma çabası boşver sen zor diyeni gele 1 çok değilde 2. çok zordu felsefe vve din parçalamışlar resmen ama zanletmem o kadar zor olsun ortak alan değil çünkü tr ve mat ortak zor olurda sos olmaz bence
  • 345 in sos pdf veya resim atabilecek varmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MEB iki deneme yayınladı, bir konu açtım bununla ilgili, bakabilirsiniz. 345'in coğrafyası epey zor, tarihte de 1-2 gereksiz bilgi sorusu var. MEB'in yayınladığı YGS denemelerinde 36-37'den aşağı düşmeniz mümkün değil, epey kolay çünkü. Üçdörtbeş zorluğunda bir sosyal geleceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStriker571 -- 26 Şubat 2016; 18:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

kapsülde +35 gördüm 345 de ,24 e kadar düştüm var sen hesapla zorluğunu

aynı ben gel bir sarılalım
  • Geçen sene coğrafya kolay değildi ygs de . Tarih inanılmaz kolaydı , sayısal biri 13-14 yapardı çalışmadan , felsefe 2-3 soru hariç yapılırdı bilgi gerektirmiyordu 5 soru . Din 1 soru bilgi . Ama coğrafya 3-4-5 den de zordu gibi geldi bana bilmem ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345in sosyali ruyalarima giriyor artik oyle olmasi ennn buyuk korkum

• 345 in sınavla alakası yok ciddiye almayın şu denemeyi kapağı ösym gibi yaptı diye içi de gerçek sanıp çözüyoz bi de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.