Bildirim
2016 ygs üçdörtbeş'in sosyali kadar zor olur mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yalniz 3 4 5 in sosyali zor degilki abicim mfciyim en yuksek netim sos cikiyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben denemeye aşık oldum, objektif yorum yapamayacagim.
quote:
Orijinalden alıntı: and_soo
Yalniz 3 4 5 in sosyali zor degilki abicim mfciyim en yuksek netim sos cikiyo
ilginç ben çok zor buldum -
kapsülde +35 gördüm 345 de ,24 e kadar düştüm var sen hesapla zorluğunu -
hocam moral bozma çabası boşver sen zor diyeni gele 1 çok değilde 2. çok zordu felsefe vve din parçalamışlar resmen ama zanletmem o kadar zor olsun ortak alan değil çünkü tr ve mat ortak zor olurda sos olmaz bence -
345 in sos pdf veya resim atabilecek varmi ?
MEB iki deneme yayınladı, bir konu açtım bununla ilgili, bakabilirsiniz. 345'in coğrafyası epey zor, tarihte de 1-2 gereksiz bilgi sorusu var. MEB'in yayınladığı YGS denemelerinde 36-37'den aşağı düşmeniz mümkün değil, epey kolay çünkü. Üçdörtbeş zorluğunda bir sosyal geleceğini zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xStriker571 -- 26 Şubat 2016; 18:05:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KNO3
kapsülde +35 gördüm 345 de ,24 e kadar düştüm var sen hesapla zorluğunu
aynı ben gel bir sarılalım -
Geçen sene coğrafya kolay değildi ygs de . Tarih inanılmaz kolaydı , sayısal biri 13-14 yapardı çalışmadan , felsefe 2-3 soru hariç yapılırdı bilgi gerektirmiyordu 5 soru . Din 1 soru bilgi . Ama coğrafya 3-4-5 den de zordu gibi geldi bana bilmem ne düşünüyorsunuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
345in sosyali ruyalarima giriyor artik oyle olmasi ennn buyuk korkum
345 in sınavla alakası yok ciddiye almayın şu denemeyi kapağı ösym gibi yaptı diye içi de gerçek sanıp çözüyoz bi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X