Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Nisan 2024; 17:55:9 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Polo 1.4 TDI: Yakıt Tüketimi ve Kullanıcı Yorumları

Volkswagen Polo, kompakt boyutları ve verimli motor seçenekleriyle bilinen popüler bir hatchback'tir. 1,4 litrelik TDI dizel motor, Polo'nun en ekonomik seçeneklerinden biridir ve düşük yakıt tüketimi ile bilinmektedir.

Yakıt Tüketimi

• Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline'ın resmi yakıt tüketimi değerleri şehir içinde 4,3 litre/100 km, şehir dışında 3,5 litre/100 km ve ortalama 3,8 litre/100 km'dir.
    • Gerçek dünya sürüş koşullarında, kullanıcılar genellikle 4,5-5,5 litre/100 km aralığında yakıt tüketimi rapor etmektedir.
    • Düşük yakıt tüketimi, Polo 1.4 TDI'yi uzun yolculuklar ve günlük işe gidip gelmeler için ekonomik bir seçenek haline getirmektedir.

Kullanıcı Yorumları

• Polo 1.4 TDI kullanıcıları, aracın yakıt verimliliğinden genel olarak memnundur.
    • Motorun güçlü ve duyarlı olduğu, özellikle düşük devirlerde performansının iyi olduğu belirtilmektedir.
    • İç mekanın geniş ve rahat olduğu, ancak arka koltuk alanının biraz kısıtlı olabileceği düşünülmektedir.
    • Sürüş dinamikleri iyi olarak değerlendirilmektedir, ancak bazı kullanıcılar süspansiyonun biraz sert olduğunu belirtmektedir.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Polo 1.4 TDI yakıt tüketimi
    • Polo 1.4 TDI yorum
    • Volkswagen Polo 1.4 yakıt tüketimi
    • 1.4 tdi polo yakıt tüketimi
    • 2017 polo 1.4 tdi comfortline yorum
    • Polo 1.4 dizel yakıt tüketimi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok tabii , 2200cc otomatık araç 9,5 lt gidiyorumm sürekli 4 çeker , sakin kullanımda çok rahat 8,5 lt görürüm şehir içi 2011 model araç ....

• baskı balata ömrünü tamamlamış olabilir

• sfkli S kullanıcısına yanıt

Selamlar araç 95binde 92 binde aldım ben. Detaylı bir bakıma vs sokacagım zaten aklımda. Cunku ımkanı yok bu kadar yakmasının.

• Soğukta motor ısınmadan çalışıyorsa normal

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

Motor ısıtmadan çıkmıyorum ancak ne kadar da soğuk olursa bu kadar yakar mı?

• Kesinlikle bir sorun var, her şey olabilir. Ateşleme , mazot kaçağı , yazılım vs. İvedi servise gösteriniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Survivor 2014 [Ana Konu]
    11 yıl önce açıldı
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 TDI İbiza sahibiyim şehir içi 5.5 lt şehirlerarası yolda 4 lt civarı yakıyor. Bir depo mazot ile şehir içi 800-850 arası giderken şehirlerarası yolda 1000 km civarı gidiyor. Fikir verme açısından aynı motora sahip bir araç olarak bu şekilde kıyaslama yapabilirsin.

• pek araç bilgim yok ama mazotun kalitesi düşmüş olabilir ?

• hocam senin arabada sıkıntı var bir yerden yakıt kaçırıyor olmasın? 1.6 tdi 44L alıyor depoyu fulleyince ışık yandıktan sonra. bu haliyle 950km gidiyor.

• Araca bir baktırın tüketim normal değil, 1.6 benzinli atmosferik aracımla şehir içi 22km ortalama hızla 8.5 yakıyorum.Senin 1.4tdi polo ile şehir içi 5 litrelerle çok rahat gezmen lazım normalde.

• Selamlar,

2015 1.4 Tdi dsg ...

7 yıldır bakımları ile ben bizzat ilgileniyorum

55.000km'sini sürekli uzun yolda kullanıldı...

65.000km'dir sürekli 4-5 km mesafe'de kullanıldı (Yılda 3-5 uzun yolu var)

(D konumunda şehir içi kısa mesafe)

85.000bin-90bin km seviyesinde yakıt tüketimi 7.5-8.5LT ortalamaları gördüm ve sürekli fan açık geziyordu araç

(rejenerasyon yapıyor sürekli) ... ODB'den bağlandık ve %85 dolu ... temizleme işe yaramadı... mecburen yazımla DPF+EGR OFF konumuna aldık...

araç 15.000km'dir ve yakıtı şehir için 5LT seviyesinde....uzun yolda ise sakin kullanımda çok rahat 3LT 'leri yakalıyor...

• bende190 bin km de 1.6tdi cay motor var son zamanlarda çekiş acayip düşük yakıt tüketimi acayip fazlaydı şans eseri 3. enjektörün mazot kaçırdığını farkettim ve enjektörcüye gittim 4 enjektöre komple bakım oriingler keçeler değişti birinin içindeki valf kırılmış falan derken araba eski haline geri döndü yakıt tüketimi karma 4.5 5 lerde sende de böyle bi problem olabilir enjektörcüye götürüp test yaptırabilirsin

• Kesinlikle bir sorun var.

Ben Turbo benzinli araçla bir depo 40 litre benzinle şehir içi 650-700km gidiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.