Şimdi Ara

2017 HYUNDAİ İ30 DONANIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

STYLE DONANIM ...Yokuş kalkış desteği,Lastik basınc sensörü,Alarm,Start stop, 4 cam elektrikli,Otomatik yanan farlar,Manuel Klima,Sürücü koltuğu yükseklik ayarı,Ön kol dayama,Kumaş döşeme,Direksiyondan kumandalı müzik sistemi,MP3 RADYO RDS, Usb,aux,ipod girişi,Bluetooth,6 hoparlör 4 önde 2 arkada,Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon,Hız sabitleyici,Projeksiyon tipi Farlar,Elektrikli ve gövde rengi yan aynalar,15 inç Jantlar..

ELİTE DONANIM: ek olarak, Anahtarsız giriş ve çalıştırma,Çift bölgeli otomatik klima,Led ortam aydınlatması,Panoramik açılır Cam tavan,Koyu renk arkqa camlar,,5 inc dokunmatik LCD ekran, Geri görüş kamerası,DERİ DİREKSİYON VE VİTES TOPUZU,elektrikli el freni,Otomatik kararan dikiz aynası, Led gündü farlar, Ön sis farı,Katlanan yan aynalar, Krom kapı kolu,Krom ön ızgara,Krom cam çıtası,17 inc lastik ve jantlar,Küçük boy yedek lastik

PLUS DONANIM.... ek olarak, Alüminyum pedallar,akıllı kablosuz şarj sistemi,Elektrikli sürücü koltuğu,Parçalı deri döşemme,8 inç dokunmatik ekran,Navigasyon,Android ve Apple car play desteği,FULL LED farlar,Ön arka park sensörü...

SMART PAKET : Kör nokta uyarı sistemi,Arka çapraz trafik uyarı sistemi,Şerit takip sistemi,Otomatik acil fren desteği,Çarpışma uyarısı,Yorgunluk tespit sistemi,Uzun far asistanı,Adaptif Cruise control,Direksiyondan kumandalı Vites..

Beyaz renk opak ve fiyat farkı yok..

2017 HYUNDAİ İ30 DONANIM
    2017 HYUNDAİ İ30 DONANIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 25 Nisan 2017; 0:13:38 >

• Herşey iyi hoş'da bu fiyatlar nedir böyle? Sadece bir marka için demiyorum ama iyice uçtular...
  • 5 inçlik ekranı çok çirkin duruyor elite alınmaz almışken plus opsiyonunu alcaksın smart sana kalmış
    arkası bağımsız konforu iyi diyorlar bu sınıfta çok görülmeyen bir durum
    vw fanlarına bakmayın (10k fazla veririm golf alırım diyenlere) gayet güzel araba alınır 5yıl 100bin km kafa rahat binilir
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    Honda-Mazda-yanilmiyorsam Focus-308 adka suspansiyonlar bagimsiz..

Otopark incelemesinde 100.000 Tl fiyat bicmisler araca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megane4 alacaktım ama test surusunden sonra bu aracta karar kıldım..pazartesı teslım edecekler..elıte plus dızel otomatık 107 verdık
  • hmrkartal H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..
    Güle güle binin..
    Sınıfında 5güvenlik testinde ilk defa 5 yıldız alan ve 2017 dizayn ödülü kazanan Güzel bir araç aldınız..

selamlar,
  • Musab5833RIIET M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.