|
2017 MODEL FORD FOCUS 114.000 KM FİYAT 190 BİN ALINIR MI?
-
-
Skoda bayi aradım kasım ayında araç gelecekmiş, sıra var mı ben kasım ayında alabilecek miyim diyorum biz gelirse bilgilendirme yaparız size diyor. Yıldım artık beyler focus alayım mı? -
O paraya şahsen b7 kasa 1.4 TSI comfortline Passat alırdım. -
Bende passata binmek isterim fakat temizini bulabilir miyim ki? Hemen ilanlara bakayım. -
Malesef model olarak eski ve hepsi hasarlı bu fiyat aralığında(2010-2013) -
quote:
Orijinalden alıntı: Mazenidd
Malesef model olarak eski ve hepsi hasarlı bu fiyat aralığında(2010-2013)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-bakimli-temiz-72-bin-km-de-945642395/detay
Biraz daha çıksan iyi seçenekler var aslında b7 ler maalesef çok pahalanmış bende yeni farkettim siz diyince baktım da
-
Güzel araçtır Focus 3.5
hele 1.5 Tdci az yakan iyi kaçan cinsten. -
en boş paketi, dolu paketi alınırdı belki. bi de 114 bin km de, muhtemelen şirket aracı. yeni elantra düşünürdüm 0 km 231 bine.
-
o paraya çıktıktan sonra yüksek km araç alınmaz kanımca
-
Hocam sıfır egea daha mantıklı değil mi o fiyatlara. Bütçenize ne kadar ek yapabilirsiniz bilmiyorum ama 219 a honda city çıktı otomatik aşırı bir fiyat farkı yok. Şahsen ben o paralara 4 yaşında 110.000 km de araç almazdım. -
quote:
Malesef model olarak eski ve hepsi hasarlı bu fiyat aralığında(2010-2013)114.000 Km deki araca 190 Bin TL para mı verilir Allah aşkına Hocam ya??? İlla C sınıfı Sedan araç mı istiyorsunuz veya neden istiyorsunuz? 10.000 TL daha koyun gidin 0 Km Dacia Duster alın, emin olun memnun kalırsınız. Ben aldım neredeyse 2 Yıldır kullanıyorum çok ama çok memnunum bayii ye gidip bir inceleyin.
-
herkes sıfır araç yazmış ama bayilerde araba yok sıraya yazma var ve fiyat belirsiz o yüzde %50 ötvdeki araçlar bir gecede yüzde 80'e geçer.
-
Hocam vallaha yıldım araba yok. Sizin dediğiniz gibi bende o kmlerdeki araca o fiyatı vermek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Aracı eşimde kullanacak otomatik araç arıyorum. Beni yormayacak 200 bin liralık km düşük en az 2014-2015 otomatik 2. El bir araç bulamadım. Kendimi zorlayıp az bir altınım var onuda bozdurup kamiq alayım diyorum oda bayilerde yok. Bu hale getirenlerin allah belasını versin. Bunlar yüzünden kaç yılımı araç kredisi ödeyerek geçirmek zorunda kalcam eskiden 2 yılsa şimdi 5 yıl. -
Bazen diyorum biraz yaşıma uygun genç işi leon veya golf 1.2 tsi otomatik cam tavan olsun 2013 modeller 100 bin kmde en az 200-220 bin TL. Yok araç yok. 2013 o kadar para vermek istemiyorum. Hatasızı zaten yok. -
Hangi bayilerde sıraya yazma var? -
Egea kullanmadım ama bana hitap etmiyor hiç. Honda city bu ay içerisinde gelecek galiba. Şuan satışa sunulmadı diye biliyorum onunda incelemelerine bakmıştım fakat euro ncap puanı bile göremedim daha farklı ülkelerde yapılan ve yüksek puan aldığı iddia edilen sonuçlar var. Onada ne kadar güvenilir bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazenidd -- 7 Eylül 2021; 16:48:28 > -
Galeriler alacak ne alaka abisi?
Geçen senede ayni muhabbet vardı bir sürü Renault bayisi aradım hepsinde araba vardı hatta 2020 ve 2021 vardı
Kendi dünyanızdan kendi kafanızdan bilgiler ile yaşıyorsunuz
-
Herkes bu şekilde düşünürken senin dediğin gibi olur inşallah gider istediğimiz markanın sıfırını alırız abisi. -
trendx paket ve 4 yılda 114 bin km şirket aracı olma ihtimali çok yüksek.
-
2010-2013 model dediğiniz araç şuan günümüzdeki teknolojilerin hepsini barındıran ilk kasa araçlardandır. Bilirsiniz otomotiv dünyasında 2010 lu yıllarda teknoloji olarak devrim yaşandı adaptif hız sabitleyiciler, kör nokta asistanları, geri görüş kameraları, şerit takipleri, normal hız sabitleyiciler, turbo beslemelerinin rijitliği, şanzıman teknolojileri gibi şeyler bu yılların çıkmış otomobillerinde devrim oldu. Common rail teknolojisinin iyice gelişmesi ve Euro 5 motorlarda cabasıquote:
Malesef model olarak eski ve hepsi hasarlı bu fiyat aralığında(2010-2013)
Start stop teknolojisi
Gündüz ledleri muhabbeti
Sustasız anahtarlı çalıştırmalar
Elektronik park frenleri
Hareketli bi xenon farlar
Bu yıllarda devrimleşti hep.
Makyajlı E90
F10
W212 E serisi
Audi A6 C6 makyajlı versiyonu
B7 Passat
Golf 6
Audi A4 B8
Gibi araçlara bakın önceki kasalarıyla alakasız tamamen çağ atlayarak gelmiş kasalardır. 2010 ve sonrasında üretilmiş olan otomobiller günümüzde halen güncelliğini koruyanlardır. B7 passat bakabilirsiniz 2.0 tdi 140 lığı hariç
Benzer içerikler
- 2.0 motor arabalar
- opel zafira neden tutulmuyor
- altı yüksek arabalar
- toyota corolla 1.6 elegant otomatik vites yorumlar
- f10 520i motor kodu
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X