< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 10 Mart 2020; 22:17:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 10 Mart 2020; 22:17:44 > |
Ecevit zamanında bu arabaların çoğu bugün ki parayla 60bin liraya alınabilirdi. O yıllarda dolar,benzin,arabalar ucuzdu. Halkın refahı yüksekti. Üstelik ekonomik kriz olmasına rağmen.
|
symbol den sonrasına bakmadım.
![]() |
Allah'ım sen sabır ver Yarabbim.
|
"her evde buzdolabı var, daha ne istiyorsunuz." diyen bir cb. varken ve ülkemizde teknoloji gelişip herkesin elindeki akıllı telefonlar ile bir çok işini halledebildiği bir dönemdeyken maalesef kıraathane açmayı hayal eden bir cb. varken bu ülke asla ve asla gelişmez.
|
EGEA SEDAN Easy 1.3 M.Jet 95 HP 99.900
Oha, 1.3 mj halk arabasının en boşunun fiyatına bak. Asgari ücretli adam bunu nasıl alacak, alsa nasıl yürütecek. Ülke bitmiş okeye dönüyor. |
2017 Haziranda Peugeot 3008 1.6 dizel Allure EP liste fiyatı 161.000 TL idi bayide sordum. Oha falan dedim içimden o zaman.
Şimdi aynı araç 242.000 TL. % 50 zam 1 yılda. Yani bu rüya gibi kabus gibi bişey ya. Olmaz olamaz böyle bir şey. İnşallah satışlar çakılır bu sene de herkesin aklı başına gelir. |
ne diyeceğiz artık euro 5.5 sabitlendi
1 araba devlete alıyoruz ki onlarda 300 arabayla gezsinler diye. verginin vergisini alıyoruz ki yandaşlar doysun diye . teşekkürler yeni TÜRKİYE |
Önceden eski fiyatları mumla arardık. Şimdi projektörle arasak bulamayız. Yazık oldu düldüllerimize devam.
|
Dünya üzerindeki 200 küsür ülkede Türk milletini bu hale getirenler utansın.ÖTV belasını bu ülkeden kaldırmayı neden kimse vaat etmiyor? 13 binlik golfe 180 bin vermek hangi akla mantığa sığar?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 13 Mart 2020; 0:43:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 18 Haziran 2018; 23:47:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 18 Haziran 2018; 23:50:40 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |