Şimdi Ara

2019 comfortline mi 2018 highline mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sifir-km-2019-golf-comfortline-dizel-otomatik-yeni-ekranli-705762974/detay/

sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.6 TDi / BlueMotion Highline / 2018+DSG+7000 KM sahibinden.comda - 708294952
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2018-plusdsg-plus7000-km-708294952/detay

sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.6 TDi / BlueMotion Highline / GOLF 1.6 TDI HIGHLINE DSG sahibinden.comda - 688473356
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-1.6-tdi-highline-dsg-688473356/detay

sahibinden.com
    Volkswagen / Golf / 1.6 TDi / BlueMotion Highline / 8 binde sıfırdan farksız hatasız kusursuz sahibinden.comda - 713175994
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-8-binde-sifirdan-farksiz-hatasiz-kusursuz-713175994/detay

yoksa direk astra mı

• Dusuk km highline al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • App connect ve 8inç ekranı varsa (ilandakinde var) 0 km comfortline

• Temiz highline al geç bence aradaki 1 yaş çok dert değil hem de highline donanımı keyfini de yerine getirir

• 2018 Highline
  • Kesinlikle az km olan highline al sırf led farları yeter. Halojen far Golf'te çok kötü duruyor
  • O parayı vereceksen bunların hiçbirini alma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016-2018 JUKE ALINIR MI ?
    3 yıl önce açıldı
    Civic 2014 mü Egea 2020 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2018 highline al, hatta cok km yapmıyorsan 1.0 al 140-145 aralığında cok temizini bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

O parayı vereceksen bunların hiçbirini alma
    Astrak daha mi uygun olur

• Kesinlikle highline al.Mumkunse cam tavanli olsun.Geri gorus kamerasina aldanma disarida 2500 e orjinal takiliyor.
  • Astra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 28 Temmuz 2019; 17:28:30 >
  • Highline

• Nasıl bir araba istiyorsunuz?
    Passat istediniz, Jetta istediniz, Golf'e döndünüz(ilkte Golf almayacağım dediniz) ve astra dediniz.
    Bunlar dışında aynı fiyata belki isteklerinizi karşılayacak arabalar buluruz. Bu fiyata MPV'ler, D segmenti araçlarmvar ayriyeten.

• 0 0 dır 2019 Comfortline diyorum ben

• Aradaki yaş farkı az, makyaj farkı falan da yoksa kesinlikle Highline.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Nasıl bir araba istiyorsunuz?
    Passat istediniz, Jetta istediniz, Golf'e döndünüz(ilkte Golf almayacağım dediniz) ve astra dediniz.
    Bunlar dışında aynı fiyata belki isteklerinizi karşılayacak arabalar buluruz. Bu fiyata MPV'ler, D segmenti araçlarmvar ayriyeten.
    iyi yakalamissin hocam beni vallahi haklisin ama o kadar karisik bir durum ki cikamadim isin icinden, ilkten 80-85 polo veya clio dusundum 2017 model
    Sonra bir arkadas 2018 polo var dedi o paraya manuel benzinli ama gecen gunde 2018 polo 1.6 dizeline bindim cok begendim, lakin arka frenler kampana olusu vs beni soguttu burdan okudugum kadari ile cok sorun cikiyormus.
    Daha sonra döndum astraya hala aklimda ondada uzerine biraz eklersek bmw 1 denk geliyor onda da temizi icin yine biraz eklemek var. Tekrar döndüm golfe 157.000 sifir comfortline var buyuk ekranli yada 2017 highline
    Poloya bindikten sonra VW olan ön yargim degistigi icin boyle oldum..smd ise mercedes a serileri gozume carpiyor
    Vallahi en olmadi 110-120 bir astra k alip bu mevzuyu kapatayim diyorum

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Yorumumu bir daha oku orda sorduğun sorunun cevabı var

• Golf tdi dsg kullandım 1 sene highline 2016 model. Şimdi astra var. İkiside güzel araçlar. Golf almak için kendinizi zorlayacaksanız gidip astra alın yok para var canım ne olacak diyorsanız Golf alın. Astra k excellence donanım da üzmez. İkisinin de eksileri artıları var tabi.

• Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Sıfır golf parasına en yeni kasa İnsignia alın, C180-C200D vs. alın hocam. O paraya golf a lın maz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.